reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros, mnie tez roznosi, wsciekla jestem jak osa, mąż mnie denrwuje, maly mnie denrwuje, w pracy mnie koles denerwuje, lepej do mnie nie podchodzic

Juz pisalam, ze u mnie tez widac, jeszcze testu nie zrobilam, a juz brzuch mialam, jedna dziurka na pasku mniej, w pracy wciagam brzuch, zeby sie nie zorietowali. Za tydzień jade dorodzicow i tez boje sie , ze sie zorietuja-ustalilismy z mezem ze w Swieta powiemy
Myślałam że tylko ja mam wstręt do swojego wybranka serca :) dobrze wiedzieć,że nie jestem jedyna. :)

Może mi przejdzie jak już będę mieć pewność że wszystko jest ok.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dorota piękny dzidzius gratki :*
Milagros ja tez gówniara 25 w tym roku haha :D
Ale ja chcialam mlodo urodzic i na 2 mam zamiar zakonczyc haha :)
Mnie zgaga meczy ;/ I zauwazylam ze po slodkim :D Przed ciaza moja slaboscia bylo slodkie a teraz nie mam takiej ochoty i w dodatku mam zgage straszna;/ Oprocz tego do poludnia mialam mdlosci slabo mi bylo a teraz gdyby nie zgaaga i sennosc to by bylo super ;)
U mnie caly dzien z tesciowa (wbrew pozorom swietnie sie z nia dogaduje i czas szybko leci) :)
Daje mlodej kolacyjke i spac ;)
Ogolnie z mezem decyzje o starankach podjelismy pod koniec owulacji w styczniu (lub juz jak sie skonczyla) wiec luty jest drugim cyklem.
Nasza Corka jest piekna zdrowa i urocza (dla kazdej mamy jej dziecko czy dzieci sa wyjatkowe) chetnie bym sie nia pochwalila ale nie chce by ktos inny ja ogladal czy udostepnial zdj bo to forum publiczne .

Dorota to niefajnie zachowala sie mama, ale pewnie w szoku byla.. mysle, ze kazda mama ma jakied plany w stosuku do swoich dzieci czy marzenia jal ma wygladac ich zycie i pewnie twoja mama liczyla, ze na 3skonczysz..

Milagros i mnir maz wkurza az chwilowo ciesze sie, ze zaraz jedzie sobie i nie bedzie go do pt, ale jitro bede myslec inaaczej myslec:-)

Gosia ja jeszcze zgagi nie mam alw to pewbie kwestia czasu.. w poprzedniej ciazy szybko dostalam...

Dorota przykro mi że Twoja mama się tak zachowała, ja spodziewałam się tAkiej reakcji u swoich rodziców i teściów ale tylko teściu ze tak powiem dotrzymał słowa. Przejdzie jej na pewno :)

Dorota to niefajnie zachowala sie mama, ale pewnie w szoku byla.. mysle, ze kazda mama ma jakied plany w stosuku do swoich dzieci czy marzenia jal ma wygladac ich zycie i pewnie twoja mama liczyla, ze na 3skonczysz..

Milagros i mnir maz wkurza az chwilowo ciesze sie, ze zaraz jedzie sobie i nie bedzie go do pt, ale jitro bede myslec inaaczej myslec:-)

Gosia ja jeszcze zgagi nie mam alw to pewbie kwestia czasu.. w poprzedniej ciazy szybko dostalam...
Mój niestety jest ze mną non stop i to chyba dlatego, ale jutro na szczęście idzie już do pracy więc chociaż pół dnia spędzimy osobno. :)

Dziewczyny a mnie maz denerwuje jak chodzi do pracy-przez to on sam chodzi poddenerwowany i sie mnie czepia. A jak caly dzien siedzi w domu to jest spokoj:-)
Wiem ze swieta nie jestem i bedac teraz w ciazy troche przesadzam z obowiazkami i mysle ze irytuje go to ze siedzac w domu nie robie wszystkiego(odkurzanie zostawiam mezowi i mycie podlog ale tak bylo tez zanim zaszlam w ciaze)ale coz on jest pednatyczny i wiem ze pogada pogada ale i tak to zrobi. Mam nadzieje ze wkrotce sie z tym oswoi.

Mamy teraz bardzo dużo nerwów, załatwiania i stąd to wszystko, myślę że do końca miesiąca się unormuje. :)

Loo rety dopiero darobilam :D ale produkcja :D
Oczywiście z tego wszystkiego nie pamietam co komu xD

Ja też należę do już widocznych brzuchatek :p tragedia wygladam jak w 4 miesiącu :p dziewczyny dajcie zdj swoich teraźniejszych brzuchow oczywiście moga byc bez twarzy w koncu to forum publiczne ;)

reklama
Ja bym chętnie dała ale nie mam jeszcze co :D ale jak po wizycie za dwa tygodnie będzie wszystko ok to dam napewno z tej euforii :D

Do góry