reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros, mnie tez roznosi, wsciekla jestem jak osa, mąż mnie denrwuje, maly mnie denrwuje, w pracy mnie koles denerwuje, lepej do mnie nie podchodzic

Juz pisalam, ze u mnie tez widac, jeszcze testu nie zrobilam, a juz brzuch mialam, jedna dziurka na pasku mniej, w pracy wciagam brzuch, zeby sie nie zorietowali. Za tydzień jade dorodzicow i tez boje sie , ze sie zorietuja-ustalilismy z mezem ze w Swieta powiemy
Myślałam że tylko ja mam wstręt do swojego wybranka serca :) dobrze wiedzieć,że nie jestem jedyna. :)

Może mi przejdzie jak już będę mieć pewność że wszystko jest ok.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dorota piękny dzidzius gratki :*
Milagros ja tez gówniara 25 w tym roku haha :D
Ale ja chcialam mlodo urodzic i na 2 mam zamiar zakonczyc haha :)
Mnie zgaga meczy ;/ I zauwazylam ze po slodkim :D Przed ciaza moja slaboscia bylo slodkie a teraz nie mam takiej ochoty i w dodatku mam zgage straszna;/ Oprocz tego do poludnia mialam mdlosci slabo mi bylo a teraz gdyby nie zgaaga i sennosc to by bylo super ;)
U mnie caly dzien z tesciowa (wbrew pozorom swietnie sie z nia dogaduje i czas szybko leci) :)
Daje mlodej kolacyjke i spac ;)
Ogolnie z mezem decyzje o starankach podjelismy pod koniec owulacji w styczniu (lub juz jak sie skonczyla) wiec luty jest drugim cyklem.
Nasza Corka jest piekna zdrowa i urocza (dla kazdej mamy jej dziecko czy dzieci sa wyjatkowe) chetnie bym sie nia pochwalila ale nie chce by ktos inny ja ogladal czy udostepnial zdj bo to forum publiczne .

Dorota to niefajnie zachowala sie mama, ale pewnie w szoku byla.. mysle, ze kazda mama ma jakied plany w stosuku do swoich dzieci czy marzenia jal ma wygladac ich zycie i pewnie twoja mama liczyla, ze na 3skonczysz..

Milagros i mnir maz wkurza az chwilowo ciesze sie, ze zaraz jedzie sobie i nie bedzie go do pt, ale jitro bede myslec inaaczej myslec:-)

Gosia ja jeszcze zgagi nie mam alw to pewbie kwestia czasu.. w poprzedniej ciazy szybko dostalam...

Dorota przykro mi że Twoja mama się tak zachowała, ja spodziewałam się tAkiej reakcji u swoich rodziców i teściów ale tylko teściu ze tak powiem dotrzymał słowa. Przejdzie jej na pewno :)

Dorota to niefajnie zachowala sie mama, ale pewnie w szoku byla.. mysle, ze kazda mama ma jakied plany w stosuku do swoich dzieci czy marzenia jal ma wygladac ich zycie i pewnie twoja mama liczyla, ze na 3skonczysz..

Milagros i mnir maz wkurza az chwilowo ciesze sie, ze zaraz jedzie sobie i nie bedzie go do pt, ale jitro bede myslec inaaczej myslec:-)

Gosia ja jeszcze zgagi nie mam alw to pewbie kwestia czasu.. w poprzedniej ciazy szybko dostalam...
Mój niestety jest ze mną non stop i to chyba dlatego, ale jutro na szczęście idzie już do pracy więc chociaż pół dnia spędzimy osobno. :)

Dziewczyny a mnie maz denerwuje jak chodzi do pracy-przez to on sam chodzi poddenerwowany i sie mnie czepia. A jak caly dzien siedzi w domu to jest spokoj:-)
Wiem ze swieta nie jestem i bedac teraz w ciazy troche przesadzam z obowiazkami i mysle ze irytuje go to ze siedzac w domu nie robie wszystkiego(odkurzanie zostawiam mezowi i mycie podlog ale tak bylo tez zanim zaszlam w ciaze)ale coz on jest pednatyczny i wiem ze pogada pogada ale i tak to zrobi. Mam nadzieje ze wkrotce sie z tym oswoi.

Mamy teraz bardzo dużo nerwów, załatwiania i stąd to wszystko, myślę że do końca miesiąca się unormuje. :)

Loo rety dopiero darobilam :D ale produkcja :D
Oczywiście z tego wszystkiego nie pamietam co komu xD

Ja też należę do już widocznych brzuchatek :p tragedia wygladam jak w 4 miesiącu :p dziewczyny dajcie zdj swoich teraźniejszych brzuchow oczywiście moga byc bez twarzy w koncu to forum publiczne ;)

reklama
Ja bym chętnie dała ale nie mam jeszcze co :D ale jak po wizycie za dwa tygodnie będzie wszystko ok to dam napewno z tej euforii :D

Do góry