reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

No ladnie dziewczyny jedna na kolacje pizza druga frytki a ja mam same warzywa haha, wiec musze jesc zdrowo, a fryty tez bym wsunela :p

Dorota Tyto masz przezyc w tej ciazy... dobrze, ze w koncu wyszlo jak powinno :)

Gosia dobrze, ze mi pomidor jeszcze wchodzi :D

dziewczyny tu jest link do listy :) piszcie mina priv informacje to bede uzupelniac :D

Link do: Lista LISTOPADOWYCH MAM 2016 (bez komentarza)

No karmilam Coreczke Ona kocha ogorki rzodkiewki i pomidory a mnie odrzuca za to Cora caly pomidor zjadła nie zmarnowal sie :) Ja dopiero po wizycie sie wpisze :) Dziękuje niespodzianka byla bo specjalnie z testem czekałam do 1 marca do naszej rocznicy :) Corka nasza tez przyszła jakos przed 3 rocznica zwiazku a drugie dziecko by przyszlo pare dni przed moimi urodzinami takze w same okazje :)

reklama
Ja też może wpisze się dopiero po 18.03żeby nie zapeszyc. :) wolę się zbytnio nie nakręcić żeby nie zwariować gdyby coś, tfu tfu... ;)

Dziękuję za życzenia smacznego ale jednak mi nie smakowalo, mdłe było[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

No karmilam Coreczke Ona kocha ogorki rzodkiewki i pomidory a mnie odrzuca za to Cora caly pomidor zjadła nie zmarnowal sie :) Ja dopiero po wizycie sie wpisze :) Dziękuje niespodzianka byla bo specjalnie z testem czekałam do 1 marca do naszej rocznicy :) Corka nasza tez przyszła jakos przed 3 rocznica zwiazku a drugie dziecko by przyszlo pare dni przed moimi urodzinami takze w same okazje :)

nooo macie powod do swietowania :D oby tak dalej :)

Dziewczyny te bardziej doświadczone, czy w ciąży można używać jakieś maści rozgrzewające ? Mam problemy z kręgosłupem coś mi znów przeskoczyło i nie mogę głowa ruszać :(

Dziewczyny te bardziej doświadczone, czy w ciąży można używać jakieś maści rozgrzewające ? Mam problemy z kręgosłupem coś mi znów przeskoczyło i nie mogę głowa ruszać :(

Ja bym nie stosowala, wszystko sie wchlania, a najlepej jak poczytasz ulotkeH

o no wlasnie poczytaj w ulotce,a najlepiej zapytaj na wizycie gin..

Ide ogarnac sie powoli i spac, bo niestety ja do nocnych markow nie naleze ;p

a i jutro musze wczesnie wstac :D mam nadzieje, ze serduszko juz dla mnie zabije :D

milego wieczorku :)

To zaraz napusze o dodatkowe otwarcie zamkniętego :-)
Gosia ja nie widzę ale wszystkiego naj!
Dorota to jednak tak łatwo nie piszlo haha. A ten gin na pierwszy rzut to myslusz spoko będzie?
Milagros, nic nie można w ich sprawie zrobić?
Z kręgosłupem nie pomogę.. Nic takiego bym nie używała.. Sama w dniu testu bylam u lekarza, zapisał mi różne środki przeciwbólowe, dobrze że nie wzięłam. Mam też skierowanie na fizjoterapie..

To zaraz napusze o dodatkowe otwarcie zamkniętego :-)
Gosia ja nie widzę ale wszystkiego naj!
Dorota to jednak tak łatwo nie piszlo haha. A ten gin na pierwszy rzut to myslusz spoko będzie?
Milagros, nic nie można w ich sprawie zrobić?
Z kręgosłupem nie pomogę.. Nic takiego bym nie używała.. Sama w dniu testu bylam u lekarza, zapisał mi różne środki przeciwbólowe, dobrze że nie wzięłam. Mam też skierowanie na fizjoterapie..
Termofor trochę pomaga, ale na wizycie zapytam lekarki co w razie potrzeby mogę brać.
Pytasz o sąsiadow czy nic z nimi zrobić nie można ? Raczej nie. Mieszkanie mają na własność A to nie jest żadna wspólnota niestety... każdy sobie.

reklama
Mi to coraz częściej ciezko Was nadrobić ... Wy chyba nie macie obowiązków :D tyle siedzicie na forum :D

Do góry