reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ivi to fakt jak sie chce ukryc to juz problem.. a swoja droga ze tez chce ci sie chodzic teraz na zajecia podziwiam.. ja to moglabyn caly dzien lezec :-)

U mnie rodzina wie z tego wzgledu, ze w tyg jestem sama i teraz troche mnie odciazaja np. Przynoszac wegiel, bo niedawno poronilam.. za duzo dalam sobie w kosc i do tego maly co jeszcze sam nie chodzi..

A z tymi tyg to tak jak lilith pisze i mysle, ze jrsli chodzi o bete to tak samo jest

Nie nadrobie wszystkiego.

Ivi ja to wklesla jestem, ogólnie chuda strasznie jestem i co więcej dzieci to ja chudsza hi. No dla ludzi 4 dzieci to szok, ja oczekuję tak jak Ty 4 i ci co wiedzą w szoku są ;-)
Moja mama 2 tyg temu dowiedziała się o ciąży i wyzwala nas i obrazila się i 2 tygodnie nie odzywa się, smutne to ale ja jej przepraszać nie będę mam 33 lata i to moja sprawa ile będę miała dzieci zwłaszcza że mieszkam od mamy 150 km.

My dziś cały dzień rozjazdy, Rano usg, po do znajomych, MC Donalds, do siostry mojego m, jeszcze teraz na hod dogi ;-), a co jak szaleć to szaleć ;-)

U mnie dziś cały dzień mdłości ;-)

U mnie dalej objawów brak, ale nerwy mnie dzisiaj tak ponosza. Mój narzeczony doprowadza mnie do szału :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Aha dziś mi gin powiedział że nie robi się bety jak widać pęcherzyk
Widzisz Dorota :) jednak dobrze znalazłam ze beta już później tak nie rośnie może to właśnie chodzi o pecherzyk, że jak już jest to przyrost bety jest mniejszy :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros, mnie tez roznosi, wsciekla jestem jak osa, mąż mnie denrwuje, maly mnie denrwuje, w pracy mnie koles denerwuje, lepej do mnie nie podchodzic

Juz pisalam, ze u mnie tez widac, jeszcze testu nie zrobilam, a juz brzuch mialam, jedna dziurka na pasku mniej, w pracy wciagam brzuch, zeby sie nie zorietowali. Za tydzień jade dorodzicow i tez boje sie , ze sie zorietuja-ustalilismy z mezem ze w Swieta powiemy

reklama
Dorota- a wiesz moze dlaczego nie robi sie bety jak pecherzyk widac?
Musze przyznac ze realcja Twojej mamy byla bardzo dziwna ale spoko jak bratowal swojej siostrze powiedziala ze spodziewa sie drugiego to ta zamiast pogratulowac powiedziala" ooo rodzina piećset plus" :-D

Uff ja sie przespalam a teraz napierdziela mnie glowa

Do góry