D
Deleted member 158337
Gość
Gosia również życzę wszystkiego najlepszego trzecia to już taka fajna rocznica
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja akurat nie mam, mam l4, że względu na zagrożenie ciążyMi to coraz częściej ciezko Was nadrobić ... Wy chyba nie macie obowiązków tyle siedzicie na forum
Lilith Dziekuje Super sprawa z takim watkiem
Ja tez zbieram sie spac A dziewczyny z dzieciaczkami nosicie swoje pociechy na rekach ? Ja sie boje i nie podnosze Coreczki.
Nessi ja rano i wieczorem ogarniam
Ja już nie pracuje. Jutro dam zwolnienie bezpośrednio do kadr ale kiedy im powiem dlaczego mnie nie ma to nie wiem. Póki co myślą że chora jestem bo chodziłam ostatnio z katarem i kaszlem.Dorotko nie przejmuj się. Myślę, że mama chce Twojego dobra i po prostu martwi się, że to za duże obciążenie finansowe i fizyczne dla Ciebie. Na pewno przemyśli i będzie dobrze
Ja obowiązków za dużo nie mam ale do pracy uczęszczam
Kiedy macie zamiar poinformować pracodawcę i do kiedy pracować?
Poczekajmy jeszcze troszkę, może ktoś dojdzie ...Słuchajcie, moze chcemy zamknięte forum? Jedno to, takie luźne a drugie do prywatnych spraw, zdjec etc?
Na kolacje zjadlam fryty, tak mnie ochota naszła :-)