reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Lilith powiem Ci, że ja od tygodnia czuje się gorzej ni wcześniej.
I ivi większość dnia wyglądam okropnie.[emoji14]tylko do ludzi się ogarniam.
Boli mnie dziś brzuch, nie wiem w sumie od czego, bylam na spacerze ale szłam wolno i po równym. I głowa mi pęka.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros bralas nospe i magnez?
Tez mi gloea peka juz od kilku dni ale nie wiem czy to ciąża czy zatoki..

Dominika to przejdzie, dluzy Ci się w domu? Mi o dziwo nawet czas leci a myślałam, że będzie gorzej. I jak takie samopoczucie może być, bo jeczalam jak było bez, to jednak choroby chcialabym się pozbyć..

Jeju mnie to się do ludzi nawet nie chce naszykowac. Dzis tylko włosy zrobilam..makijaż się nie opłaca.. Juz przy robieniu pawie by rozmazaly a potem nie lepiej..

Lilith mi się strasznie nudzi Ale nawet nie mam siły tyłka ruszyć i gdzieś wyjść. Zastanawiam się jak ja przetrwalam to z pierym dzieckiem te mdłości a miałam podobnie.
No i właśnie doszła zgaga pięknie wrr

Karola przykro mj:(
Mnie brzuch boli okropnie, taki twardy mam i jeszcze jeść mi się chce i mdłości okropne na noc a nie mam ochoty na nic kompletnie bo mnie jeszcze bardziej odrzuca :/

Dzięki za link akurat się do hm wybieram po ciuchy dla malego:)

A sobie muszę koniecznie kurteczke kupić bo chodzę w ciepłej. Chciałam skórkę ale do brzucha chyba niespecjalnie

Dominika tez mam..Tylko takaxw klatce piersiowej.. Nic się przełknąć nie da..

Keejti no to Cie tez wzięło widzę..

Kuwa no.. Moja ma wszy!! Jeszcze tego brakowało.. Jutro po psikacza idziemy no oby to gowno na mnie nie przeszło bo jyz mam dość..

Lilith dzieci często ze szkoły przynosza.

Brałam magnez nospy nie bo się skończyła. Mi głowa pęka bo duszno strasznie jest, liczę dziś na burzę. A mdłości mam okropne jedzenie już nawet nie pomaga :/ irytacja mnie dopada.
Kejti to jest nas dwie ;)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

A no wzielo właśnie.

Niepocieszona jestem bo wyprzedaż online a ja wolę wszystko dotknąć i pojadę normalnie do sklepu przeplacic

A jeszcze pod drzwiami stałam bo maz się zamknął od środka i zasnął ale mnie dziś wszystko irytuje pierdziele ta robotę dzwonie jutro czy mnie przyjmie po l4

reklama
Moj przyszły tatuś tez mówi, żebym dala sobie spokój z praca bo jeszcze się w życiu napracuje., a teraz mam dbać o nas i to jest moja najważniejsza praca :)
A co do wyprzedaży online, ja często idę sobie obadać daną rzecz do stacjonarnego sklepu, ba nawet przymierze a później kupuje przez internet i taniej i wiem ze rozmiar będzie się zgadzał :))

Do góry