reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mnie tez juz drugi dzien caly czas boli glowa.. Uciazliwe strasznie, a nie chce zadnych tabletek brac.. I wkurza mnie to, ze caly dzien chodze senna, a jak przychodzi co do czego, klade sie do lozka, to jakbym drugie zycie dostala - pelna energii jestem :p

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Witam nowe mamusie ;)
Ivi ja tez nie spie corka postanowila wstac o 4:45 ze juz nie chce spac ;0 Takze mysle ze lada chwila zrobi sobie drzemke a ja razem z nia :) Wizyta na 17:10 stresuje sie ;)

Cześć nie stresujcie się dziewczynki będzie dobrze.

Ja wczoraj większość dnia na dworze spędziłam chłopcy powyciagali rowery , hulajnogi i deskorolki z piwnicy i uzadzili zawody do około bloku i w pewnym monecie dzieci było multum chyba całe osiedle . Mój 2 latek uparł się ze na desce będzie jeździł sam i idź mama bo ja umie...efekt krew z noska i nos odrapany ale wstał twardo przyszedł po całuska ledwo mu powycieralam nos a on dalej na deskę ..........

Dziewczyny mdłości współczuję mi narazić przeszły , tylko przemęczenia jestem i wkoLO powtarzam nie dam rady ...

Wczoraj na obiad zrobiłam młode ziemniaki z jajkiem sądzonym i mizeria i, do tego kwaśne mleko pycha poprostu

Lilith ciesze się ze u ciebie dobrze wszystko :blink:

Dzień dobry. U mnie dziś święto. Zu spała od 21 do 6:45, i to ją zbudziłam. Sama międzyczasie budziłam się 3 razy, bo pozycji znaleźć sobie nie mogłam. Muszę zamówić sobie ten kojec.

My już dawno po śniadaniu. Czekam na kuriera, a potem na delikatny spacer. Dziś będzie troszkę chłodniej, więc będzie się przyjemniej spacerowało.

Witam sie i ja :-)

Dzis tez mam wizyte, ale zleci mi przy mlodym :-)

Ivi jak plamienia?? ustapily??

milagros ja tez musze ciagle jesc, bo z glodu mi niedobrze i slabo...:p

Lilith niestety wszy w szkole nic dziwnego:-\ obu tylko udalo sie ich szybko pozbyc...

Linka ale mi narobilas ochoty tym jedzeniem =-O a jak coreczka siostry??

Ivi dobrze gadasz z ta praca w naszych brzuszkach :-D polac Ci :-)

Keejti jak to mowia na kazdego przyjdzie czas... ale minie wszystko...

No wlasnie dziewczyny co sie.nie odzywacie?? Ja tez tetaz malo tu jestem, ale staram sie codziennie przypominac ;-)

reklama
Do góry