Mnie tez juz drugi dzien caly czas boli glowa.. Uciazliwe strasznie, a nie chce zadnych tabletek brac.. I wkurza mnie to, ze caly dzien chodze senna, a jak przychodzi co do czego, klade sie do lozka, to jakbym drugie zycie dostala - pelna energii jestem
reklama
Pterusinska
Fanka BB :)
Ja polubiłam takie zakupy, bo później w domu nam jeszcze czad by się zastanowić czy aby na pewno tej rzeczy potrzebuje
gosia081145
Witam nowe mamusie
Ivi ja tez nie spie corka postanowila wstac o 4:45 ze juz nie chce spac ;0 Takze mysle ze lada chwila zrobi sobie drzemke a ja razem z nia Wizyta na 17:10 stresuje sie
Ivi ja tez nie spie corka postanowila wstac o 4:45 ze juz nie chce spac ;0 Takze mysle ze lada chwila zrobi sobie drzemke a ja razem z nia Wizyta na 17:10 stresuje sie
linka1985
Cześć nie stresujcie się dziewczynki będzie dobrze.
Ja wczoraj większość dnia na dworze spędziłam chłopcy powyciagali rowery , hulajnogi i deskorolki z piwnicy i uzadzili zawody do około bloku i w pewnym monecie dzieci było multum chyba całe osiedle . Mój 2 latek uparł się ze na desce będzie jeździł sam i idź mama bo ja umie...efekt krew z noska i nos odrapany ale wstał twardo przyszedł po całuska ledwo mu powycieralam nos a on dalej na deskę ..........
Dziewczyny mdłości współczuję mi narazić przeszły , tylko przemęczenia jestem i wkoLO powtarzam nie dam rady ...
Wczoraj na obiad zrobiłam młode ziemniaki z jajkiem sądzonym i mizeria i, do tego kwaśne mleko pycha poprostu
Lilith ciesze się ze u ciebie dobrze wszystko
Ja wczoraj większość dnia na dworze spędziłam chłopcy powyciagali rowery , hulajnogi i deskorolki z piwnicy i uzadzili zawody do około bloku i w pewnym monecie dzieci było multum chyba całe osiedle . Mój 2 latek uparł się ze na desce będzie jeździł sam i idź mama bo ja umie...efekt krew z noska i nos odrapany ale wstał twardo przyszedł po całuska ledwo mu powycieralam nos a on dalej na deskę ..........
Dziewczyny mdłości współczuję mi narazić przeszły , tylko przemęczenia jestem i wkoLO powtarzam nie dam rady ...
Wczoraj na obiad zrobiłam młode ziemniaki z jajkiem sądzonym i mizeria i, do tego kwaśne mleko pycha poprostu
Lilith ciesze się ze u ciebie dobrze wszystko
EM Ka
Kciuki za wizyty dziewczynki :*
Joasia_1986
Dzień dobry. U mnie dziś święto. Zu spała od 21 do 6:45, i to ją zbudziłam. Sama międzyczasie budziłam się 3 razy, bo pozycji znaleźć sobie nie mogłam. Muszę zamówić sobie ten kojec.
My już dawno po śniadaniu. Czekam na kuriera, a potem na delikatny spacer. Dziś będzie troszkę chłodniej, więc będzie się przyjemniej spacerowało.
My już dawno po śniadaniu. Czekam na kuriera, a potem na delikatny spacer. Dziś będzie troszkę chłodniej, więc będzie się przyjemniej spacerowało.
aob66
Moderatorka
Witam sie i ja :-)
Dzis tez mam wizyte, ale zleci mi przy mlodym :-)
Ivi jak plamienia?? ustapily??
milagros ja tez musze ciagle jesc, bo z glodu mi niedobrze i slabo...
Lilith niestety wszy w szkole nic dziwnego:-\ obu tylko udalo sie ich szybko pozbyc...
Linka ale mi narobilas ochoty tym jedzeniem =-O a jak coreczka siostry??
Ivi dobrze gadasz z ta praca w naszych brzuszkach polac Ci :-)
Keejti jak to mowia na kazdego przyjdzie czas... ale minie wszystko...
No wlasnie dziewczyny co sie.nie odzywacie?? Ja tez tetaz malo tu jestem, ale staram sie codziennie przypominac ;-)
Dzis tez mam wizyte, ale zleci mi przy mlodym :-)
Ivi jak plamienia?? ustapily??
milagros ja tez musze ciagle jesc, bo z glodu mi niedobrze i slabo...
Lilith niestety wszy w szkole nic dziwnego:-\ obu tylko udalo sie ich szybko pozbyc...
Linka ale mi narobilas ochoty tym jedzeniem =-O a jak coreczka siostry??
Ivi dobrze gadasz z ta praca w naszych brzuszkach polac Ci :-)
Keejti jak to mowia na kazdego przyjdzie czas... ale minie wszystko...
No wlasnie dziewczyny co sie.nie odzywacie?? Ja tez tetaz malo tu jestem, ale staram sie codziennie przypominac ;-)
reklama