reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A jak się czujecie Ciężarówki?
Jakieś uprzykrzające życie dolegliwości?

U mnie poza bólem pleców, zwłaszcza po pracy i nudnościami, co zabawne praktycznie tylko w pracy nic nie występuje :)
Może senność i ciągła ochota na jabłka :)

Ja mieszkam w uk, tutaj podobnie. Choć roznie to bywa.. Ja mam indywidulane prowadzenie ciazy wiec coś innego. Norwegia.. Super..
Co do objawowo pisalam o samych wymiotach wyżej a tak to mega wykończenie, słabość, zgaga w klacie, bóle pleców i zatwardzenie.. Jadlowstret, zawroty głowy i nigdy nie ustepujace mdłości. Z zapachami luz, mam chore zatoki i nic nie czuje hehe.

Aa I dostałam zgodę na sn hihi.

Jejku, zaczynam docenić łagodny póki co początek ciąży.. :) podobno w drugim trymestrze wymioty się uspokajają.
Zaparcia tez mi dokuczają, ale za radą babci jem suszone śliwki i jest ok. :)
A ja z praca? Dajesz rade?

Hej ja dzis padam...

Karolka przykro mi :-( tule mocno.. pisz do nas czasem..

Lilith dobrze, ze i espumisan i syropek pomagaja:-)

Witam nowe mamy:-)

Kurcze wybaczcie czytalam po troche caly dzien, ale moj zaczal ta nowa prace od popoludniowek i po ponad dwoch tyg laby musialam ogarnac wszystko i slabo mi to szlo :-\ brzuch teraz mnie boli ehhh..

Aaa keejti idz na l4... ja mam podibna sytuacje i watpie, ze mi pozniej dadza nowa umowe.. musza miec kogos na moje miejsce juz teraz i tak pewnie zostanie...

Ide poczytac reszte i spac... dobrej nocki

U mnie objawy to ból brzucha, ciągle mdłości, ogromna senność i zmęczenie, ból piersi oraz wahania nastrojów.

A coś więcej o sobie to m 26 lat. Jestem z Lublina. Aktualnie pracuje w dużej firmie produkującej koła na stanowisku inżynier procesu. Ze względu na zagrożoną ciążę oraz trudne warunki pracy - hałas powyżej dopuszczalnej normy jestem na zwolnieniu.
Dzieci niestety nie mam ale mam nadzieję że tym razem się uda ;)

reklama
Do góry