reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Nie zazdroszcze :-\ u mojej poprzedniej gin bylo u niej pobieranie bez kolejek do niej na wizyte tez bez kolejek... gdybym tylko mogla to do niej bym znow chodzila...

Aob66 malutka dozo lepiej po sterydach oddycha samodzielnie ale nadal w szpitalu , wczoraj miała mieć echo serca ale siostra nic nie pisała co i jak ... po tomografia tez nie dała znać co mówili .... widocznie sama najpierw musi przetrawic informacje ...

Kurna niewiem co robić mój max po wczorajszych wyścigach kuleje lekko na noże pokazuje że go w kostce boli , ale kostka normalne zero zmiany koloru czy spuchniecia niewiele czy go do przedszkola posłać

Ja tez siedze w kolejce na badania.. A na 9 mam zajecia[emoji1] troche ludzi przede mna :p tez glodna jestem i mi slabo.. No ale coz poradzic.. Niby napisane jest ze ciezarne poza kolejka sa przyjmowane ale nie bede sie wpychac bo nie lubie :p

f2w39jcgdz0az452.png

Linka moze echo o tomografia sa dobre tylko siostra czasu nie miala albo ze szczescia zapomniala dac znac.. dobrze, ze choc juz sama oddycha :-*
A co do synka moze sobie obil triche.. bo jakby cos wiecej to chyba by nozka spuchla... ja bym raczej zostawila go w domu...

Gosia02 zajecia??? matko straszne :-( tez nie lubie sie wpychac.. ludzie sa bezlitosni

Cześć ja wstaje z bólem brzucha. Dzwoniłam do przychodni po zwolnienie nie ma miejsc kazała przyjechać i zapytać się czy mnie przyjmie to tak pewnie zrobię bo jestem tak styrana że wczoraj już ledwie chodziłam.

Hehe tak mi się przypomniało moj brat kiedyś właśnie tak może 2.5 miał i jakoś tak ustanal na kostce że go zabolala, pokazywał że boli więc go nosili na rękach i tak ze 3 dni aż w końcu uznali że trzeba do szpitala. Kurs na nieklanska, pol dnia na sorze do jakiegoś super lekarza, wchodzą a on do Patryka żeby się przeszedł. Mały już nie utykal (a w kolejce na rekach) pokaż gdzie boli-nie boli. Rodzice wyszli na glupkow a jemu się podobało że go nosili hehe dzieciaki to mają pomysły ☺

Brzuch mnie boli nie wiem czy z głodu czy jak. Ostatnio wczoraj ok 18 jadłam a nic nie mogę w siebie wmusic

reklama
Do góry