reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karolka tak mi przykro :( Współczuje bardzo :(
Tak strasznie mi zle czytac takich przykrych wiadomosci :( Chciałabym bardzo aby każda z nas urodziła zdrowego bobaska bo to najważniejsze....
Mala super wiesci :)

reklama
Agucha za młodu się tam na rowery jeździło :p tzn przez Korzkiew do Ojcowa :p

U mnie dziś nie było obiadu, a mąż się tak wkurzył ze dał mi tydzień na wyprowadzenie się.

U nas tez dziś było pięknie, niestety bez wózka na pole się nie porwalam, ale na balkonie sporo posiedzielismy :-)

Witaj Olga :-)

Ewa super! :-) uuuu, ale samochody się uszkodziły? Takie rozkojarzenie chyba jest wpisane w ciążę :p

Szybko masz kolejna wizytę :-)

No właśnie, a Ty jakiś pensjonat prowadzisz czy co tam właściwie robisz? Zazdroszczę Ci tej Hiszpanii.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej! No trochę sie uszkodziły:-( ale mogło być gorzej bo samochód stoczył sie przez skrzyżowanie i ktoś mógł przechodzić wiec i tak nie ma tego złego. Mąż już sie zajął wszystkim.

Co do Hiszpanii/// Majorki bo to nie do końca Hiszpania :-))) to nie ma czego zazdrościć , wszędzie żyje sie tak samo a ja np. zazdroszczę Polski.

Co do pracy jestem przedstawicielem ze strony dwóch kontrahentów hiszpańskich rożnych polskich biur podróży. Masa pracy, duża odpowiedzialność ale uwielbiam takie aktywne , nienormowane zajęcie no i pracuje tylko 7,5 miesiąca a potem jestem w domu z synem :-)

Dziewczyny czy któraś z was orientuje się czy w ciąży można stosować paski/plyny typowo wybielajace żeby?

Edit jednak nie można, jedynie delikatnie wybielajace pasty :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Karolka bardzo mi przykro ! Na pewno Twoj Aniołek do Ciebie wróci :*

Mała super wieści :) zapraszamy na wątek wizytowy/ o kolejnej wizycie poinformuj lilith na pw to Cie wpisze na listę .

Mila nie mozna .

Do góry