reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kasia -początek jest trudny, a potem już będzie dobrze :) na początku pewnie będziesz przerażona, bo to wszystko nowe... A po minucie będziesz "wiedziała":)
A w razie watpliwości, będziesz miała nas do pomocy :)

Milagros - Heh, trudno w 6 miesiącu ludziom tłumaczyć ze jeszcze 3 miesiące ;) bo ja nie miewam małych zgrabnych piłeczek, tylko Wielkie Ogromne Brzuchole :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ivi moja mama tak miała z każdym z nas, od razu brzuch był widoczny :-)

Priinceseczka, o super :D nie ja jedna jestem "gowniara" :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ej ej ja tez jeszcze mam daleko do 30stki :-! Az 2,5roku haha B-)

Ivi a pewnie normalnie szuplutka jestes stad tak od razu widac :p

Kasia no wlasnie teraz dopiero zaczyna sie zyc, ale dzieci to jednak maja nas chyba.za dinozaury :-D a mowia, ze zycie zaczyna sie dopiero po 40stce :-D

Hihi, dla pocieszenia powiem CI, że ja mam rozejscie miesni na brzuchu. Wrzuce potem fotkę, bo mam brzucha sprzed jakiegoś czasu, wycwiczony coś tam ale na środku mam dodatkowy pępek. Jest moja udręką.. W ciazy to masakra bo mam dwa! Teraz przestałam ćwiczyć i zas się rozlazi.. I widać już.. Plus dwie cc swoje zrobiły.. Z cora Mialam brzuch kolos. Wszyscy myśleli, że minimum bliźniaki..chyba z 140cm w obwodzie.. Z synem dużo mniejszy ale ponad 115 było chyba a ja sama mam 160cm..

Lilith to mnie pocieszasz :) ze "nie tylko ja";)
aob No teraz nosze xs... :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Noo to spory brzuszek mialas.. moj wygladal na malutki a przed porodem mialam 110cm... za to teraz mam tez.chyba kolo 90 pare cm, ale nie mam centymetra na.szczescie ;-)

Edit.

Ivi prosze Cie ja w xs to oststnio okolo 9lat temu wchodzilam :-! Nie dziwne, ze widac Ci brzuszek, ale ja bym sie z tego akurat cieszyla :-) koboety w ciazy ladnie wygladaja ;-)

Ostatnia edycja:
Aob nie jeśli chcą to jeszcze przez jakiś czas ukryć :):):)

Lilith - ja mierze 162cm i tez brzucha miałam ok 120cm w obwodzie ;) to moja zmora.. Wielki brzuch i nadmierne przybieranie na wadze, na które nie mam wpływu:/

Edit: ja cały czas na zajęciach... Zaraz po prostu zasnę na wykładzie... :(

Ivi ja tez miałam wielki brzuch pytali się czy bliźniaki nawet lekarz zapytal mnie na porodówce. I teraz tez juz mi widać nie mogę go wciagnac wiec ciazowy u nas to rodzinnie moja babcia miała tak samo, w pierwszym miesiącu nie dopinala się w swoje spódniczki. I ogromne rozstępy tez mam po niej.

Dziewczyny balsam na moja dusze bo myślałam ze tylko ja wyjątkowym dziwolągiem jestem :) wszyscy naokoło zawsze mi mówili ze to niemożliwe ze tak od razu brzuch itd i mam na tym punkcie lekki kompleks ;)

Ostatnia edycja:
Podziwiam za ta uczelnie. Ja czuje się wwietnie a mlodego roznosi to mimo chłodu zbieramy się na spacer.
Pisalam wcześniej, że noszę 6 a teraz kochana w 5 t jest mi bardzo niekomfortowo w spidniach wyższego stanu 10.. A wzdeta nie jestem.. No i brak ćwiczeń robi swoje..
Zapomnialam dodac, ze o ciąży rodzinie w ogole nie mowie do usg ale nie wiem jeszcze czy tego w 8-9tc czy 12. Ale np.znajomi pewnie szybciej się dowiedzą :-)
Rozstępy mam spore.. Nie tylko na brzuchu i cycach ale też w wewnętrznej stronie ud.. Trudno.. Tez slyszalam, ze to genetyczne..

reklama
Tak dużo piszecie, że nie ogarniam :)

Dziewczynki, jak to jest z tymi tygodniami ciąży ?
Raz mi pisze w kalkulatorach, że 5 tydzień i 1 dzień, a raz, że 6 tydzień ... to w końcu który ?

Do góry