reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Podobno w 9tyg jest kumulacja A później mija.

Gosia trudno zrobię dopiero w drugim trymestrze bo teraz im tam zwymiotuje ;)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

No to nie jest nic przyjemnego.. Caly kubek wody z cukrem.. Bleee.. Mi to ciezko nie w ciazy bylo wypic, a co dopiero jak Ty masz mdlosci.. Wcale co sie nie dziwie :p

f2w39jcgdz0az452.png

Wstane rano to zobaczę co dam radę jak będzie ok to zrobię ta glukoze jak nie to później :)

Dominika może jak u nas nie trzeba?
Do glukozy weźcie sobie cytryne!

Czuje się hmm heh..usypialam syna..moje jedyne zadanie jest wtedy posiedzieć na fotelu jak on zasypia. Z reguły, nie zajmuje mu to dłużej niż dwie grajki czyli max 10 min. I nawet tego nie dalam rady dzis zrobić..Bo biegiem do kibla i tak dwa razy..efekt taki, że wybudzalm go tym lataniem i zasnal dużo po czasie.. Na domiar złego, nie doczekalam aż zasnie bo zas do kibla..
Przykro mi.. Nie chodzę z nim teraz tak na spacery, nie bawię się tyle co wcześniej a teraz nawet nie mogę usiedzieć na dupie spokojnie 5-10min by mógł zasnac.
Ech w koncu koniec dnia..

Milagros jutro kończymy 9 tc to może.. Ale u mnie to się wcześniej nie pitwierdzalo.. Teraz mogę powiedzieć, że z czasem jest coraz gorzej..

Hihi a ja teraz 100 lutki i juz po mnie.. Jeszcze tylko dzis i dwa dni i schodze na 50..
Myslalam czy nocą może mi być gorzej od niej właśnie ale jak brałam tylko dupka to było to samo..

Wlaczam juz fakty i spać niedługo.. Nawet się nie stresuje na jutro a tyle spraw trzeba ogarnąć..przynajmniej dzień zleci.

Aaa ostatnio snicie mi się hihi widać, że za dużo tu bywam..

Mila ale teraz robi sie cukier z krwi to z obciążeniem dopiero pózniej i tak jak lilith pisze pomaga wciśnięcie cytryny to wtedy taka przesłodzona lemoniada :)
Tak, wiem że tylko z krwi :) kwestia czy dam radę pójść na czczo [emoji2] tej z obciążeniem się nie boję, lubię słodkie :D i to takie przesadzone :D tylko wpisując o glukozie (szukalam cen) to wyskoczyła mi strona o tej z obciążeniem ;)

Pochwalę się wam ze w czwartek jadę z koleżanka na badania prenatalne, fakt że do gabinetu nie wchodzę ale bede już z pierwszej ręki wiedzieć co i jak :)

reklama
Lilith w poprzednia ciążą była wysokiego ryzyka, prawie całą leżałam jak nie w domu do w szpitalu, ale w domu było czysto, obiad zwykle tez dałam rade zrobić. A jak się bardzo źle czułam, mieszkałam jakiś czas u rodziców, żeby ktoś miał mnie cały dzień na oku a mąż mnie odwiedzał po pracy... Teraz jest inaczej, przede wszystkim mam dziecko które mnóstwo czasu zabiera.
Ale żeby nie było, jeszcze przed północą przyszedł i przeprosił :-)

Milagros nie, ona nie chciała go znać.

Emka mi taki podział pasuje :-) chociaż pamiętam ze czasami mnie wkurzalo jak wracałam z pracy po 22 a on czekał aż obiad zrobię.

Milagros najlepiej w laboratorium pytaj.

Do góry