reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Sorry Ivi ale to dalej nie to samo. Ja juz od dawna nie swiruje i wszystko przyjmuje na spokojnie, fajnie przelatuje mi dzień za dniem. Co do detektora to mam już swoją wiedzę po synku i teraz jak juz wylapalo to wylapuje, nigdzie nie pisałam, że jest nagle cisza. Pisalam tez, ze do boli jestem przyzwyczajona, mogą być takie czy inne i nie panikuje. Ale od wczoraj wieczora wyraźnie czuje co innego a i maluszek się głębiej schował to pidglad słabszy i sorry ale nie musze się w siebie wsłuchiwać by czuć, że usiąść nie mogę czy, ze mnie bardzo ściska.. I już to pisalam..
Mam jutro wizyte to nie swiruje, doczekam. Ale pizaluc się czy wypytac mam prawo bo sama wiem najlepiej co jest u mnie norma a co nie.

Maleducada kebab pycha.
A jak było z synem w ciazy? Może on potrzebuje rozmowy? Wie, że teraz czujesz się gorzej i tak będzie częściej?

reklama
Emka no wiesz, on pracuje ja ogarniam dom i ogólnie to mi pasuje, tylko teraz czasem tak się czuje ze nie ze wszystkim wyrabiam. W święta był w domu i bardzo mi przy synku pomagał, a teraz taka przemeczona chodzę i wiecznie się źle czuje.
Zakupy akurat takie większe robimy razem albo Tesco zamawiam.

Emka myślę że nie, kiedyś lata temu tak zostawił narzeczona w ciąży bo chyba za bardzo mamy słuchała czy coś takiego.

Milagros nie no on czasem ma przypływ takie poblazania mi :-) ale dziś akurat nie.

Lilith nie no wiedział, zjadł po drodze kebaba ale i tak był zły.
Ma naprawdę mnóstwo zalet ale pantoflarza nie da z siebie zrobić :p
No za coś w końcu go kochać musisz. Ale widzę że ciężki typ.

Utrzymuje wgl kontakt z tamta kobieta?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Maleduca mojemu do pantoflarza bardzo daleko ale chodzi raczej o to by siebie szanować - ja ostatnie ponad 2 lata tez jestem w domu ale to nieznaczny ze mam mu usługiwać a zwłaszcza jak jestem w ciazy to w ogole, tak samo jak pracowałam i zarabiałam więcej niz on nie było tak ze on miał sie zajmować domem no helloł.... Ale każdy żyje jak chce

Dziewczyny A jak to jest z ta glukoza z obciążeniem ? Ze pije się ten roztwór i po godzinie znów badają cukier. Bo właśnie tak czytam na necie i pisze że nie trzeba być na czczo :O

Do glukozy dobra jest cytryna. Trzeba być chyba naczczo. Ja tu w uk tego nie mam, tylko cukier a to robią mi rutynowo..

Wyczytalam tyle że przy obciążeniu 50g nie trzeba o_O gdzie nie czytasz to co innego.

Ja tez mialam pare razy cukier robiony i z obciazeniem czy nie z obciazeniem i niestety zawsze na czczo :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Na internecie czasami ciężko prawdy się doszukać.
Dziewczyny które są blisko końca 1 trynestru zazdroszczę mi teraz nudności dają popalić biegam co chwilę do łazienki.

Do góry