reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Sorry Ivi ale to dalej nie to samo. Ja juz od dawna nie swiruje i wszystko przyjmuje na spokojnie, fajnie przelatuje mi dzień za dniem. Co do detektora to mam już swoją wiedzę po synku i teraz jak juz wylapalo to wylapuje, nigdzie nie pisałam, że jest nagle cisza. Pisalam tez, ze do boli jestem przyzwyczajona, mogą być takie czy inne i nie panikuje. Ale od wczoraj wieczora wyraźnie czuje co innego a i maluszek się głębiej schował to pidglad słabszy i sorry ale nie musze się w siebie wsłuchiwać by czuć, że usiąść nie mogę czy, ze mnie bardzo ściska.. I już to pisalam..
Mam jutro wizyte to nie swiruje, doczekam. Ale pizaluc się czy wypytac mam prawo bo sama wiem najlepiej co jest u mnie norma a co nie.

Maleducada kebab pycha.
A jak było z synem w ciazy? Może on potrzebuje rozmowy? Wie, że teraz czujesz się gorzej i tak będzie częściej?

reklama
Emka no wiesz, on pracuje ja ogarniam dom i ogólnie to mi pasuje, tylko teraz czasem tak się czuje ze nie ze wszystkim wyrabiam. W święta był w domu i bardzo mi przy synku pomagał, a teraz taka przemeczona chodzę i wiecznie się źle czuje.
Zakupy akurat takie większe robimy razem albo Tesco zamawiam.

Emka myślę że nie, kiedyś lata temu tak zostawił narzeczona w ciąży bo chyba za bardzo mamy słuchała czy coś takiego.

Milagros nie no on czasem ma przypływ takie poblazania mi :-) ale dziś akurat nie.

Lilith nie no wiedział, zjadł po drodze kebaba ale i tak był zły.
Ma naprawdę mnóstwo zalet ale pantoflarza nie da z siebie zrobić :p
No za coś w końcu go kochać musisz. Ale widzę że ciężki typ.

Utrzymuje wgl kontakt z tamta kobieta?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Maleduca mojemu do pantoflarza bardzo daleko ale chodzi raczej o to by siebie szanować - ja ostatnie ponad 2 lata tez jestem w domu ale to nieznaczny ze mam mu usługiwać a zwłaszcza jak jestem w ciazy to w ogole, tak samo jak pracowałam i zarabiałam więcej niz on nie było tak ze on miał sie zajmować domem no helloł.... Ale każdy żyje jak chce

Dziewczyny A jak to jest z ta glukoza z obciążeniem ? Ze pije się ten roztwór i po godzinie znów badają cukier. Bo właśnie tak czytam na necie i pisze że nie trzeba być na czczo :O

Do glukozy dobra jest cytryna. Trzeba być chyba naczczo. Ja tu w uk tego nie mam, tylko cukier a to robią mi rutynowo..

Wyczytalam tyle że przy obciążeniu 50g nie trzeba o_O gdzie nie czytasz to co innego.

Ja tez mialam pare razy cukier robiony i z obciazeniem czy nie z obciazeniem i niestety zawsze na czczo :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Na internecie czasami ciężko prawdy się doszukać.
Dziewczyny które są blisko końca 1 trynestru zazdroszczę mi teraz nudności dają popalić biegam co chwilę do łazienki.

Do góry