reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja dzisiaj Umieram :( spalam 3h bo nie moglam zasnac i mam zajecia do 17... Nie wiem co sie dzieje, zasypiam na siedzaco :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Sny na odwrót nie martw sie :)

Maleduca najważniejsze ze Tobie pasuje . Ja nie gotowałam w ogole jak chodziłam do pracy , maz wracał o 4 ja o 6 i zawsze zakupy zrobione obiad ugotowany ja sprzątałam potem kuchnie a było co sprzątać maz gotował całym sobą :) ale fajnie było lubiłam te czasy :)

Witam wszystkie ... ja dziś dzieciaka wagary zrobiłam bo tak popołudniu niemal siły do nich , spedzimy dzień na świeżym powietrzu piaskownica plac zabaw i niewiele co tam jeszcze wymysla..
Lili daj znać jak noc minęła

Hej hej

Mi tel szwankuje strasznie i zaczal sie sam wylaczac :-\ tylko kasy na nowy brak...

Mi powiedzieli w lab,ze nie beda mnie dwa razy kluc (w sensie ze na czczo i nie) i albo ma mi przejsc albo do szpitala... w poprzedniej ciazy nie mialam takich problemow...

Maleducada ja sie nie nadaje na taka zone... moj czasem.marudzi, ale w formie zartu raczej przekazuje mi ze chce obiad :p teraz nic nie robie i musi z tym zyc.. czasem w klutni tylko wykrzyczy mi ze zarabia na mnie (ja tez mam wyplate) wtedy wpadam w szal i na dlugo pamieta, ze ma tak nie gadac :-)

Zazdroszcze wam takich smakołyków. Ja niestety dodatkowo jestem na diecie wątrobowej, czyli zero tłuszczów itd. :/
A poza tym moje mdłości wykańczają mnie.

Co do ciąży to miałam dopiero jedno USG (6tc) i wszystko było ok. Na kolejne boje się pójść :( ponieważ w poprzedniej ciąży na USG w 14tc dowiedziałam się że od 2 tygodni dziecko nie żyje.

Dzień dobry kciukasy za wizyty dzisiejsze.
Gosia współczuję niewyspania i jeszcze na dodatek zajęcia ehh.
Ja dzisiaj nadal okropne mdłości w nocy wstawakam kilka razy najgorzej było o 3 w nocy wymiotowalam. Masakra nie mam nawet siły wstać z łóżka i zrobić śniadanie

reklama
Do góry