reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja dzisiaj Umieram :( spalam 3h bo nie moglam zasnac i mam zajecia do 17... Nie wiem co sie dzieje, zasypiam na siedzaco :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Sny na odwrót nie martw sie :)

Maleduca najważniejsze ze Tobie pasuje . Ja nie gotowałam w ogole jak chodziłam do pracy , maz wracał o 4 ja o 6 i zawsze zakupy zrobione obiad ugotowany ja sprzątałam potem kuchnie a było co sprzątać maz gotował całym sobą :) ale fajnie było lubiłam te czasy :)

Witam wszystkie ... ja dziś dzieciaka wagary zrobiłam bo tak popołudniu niemal siły do nich , spedzimy dzień na świeżym powietrzu piaskownica plac zabaw i niewiele co tam jeszcze wymysla..
Lili daj znać jak noc minęła

Hej hej

Mi tel szwankuje strasznie i zaczal sie sam wylaczac :-\ tylko kasy na nowy brak...

Mi powiedzieli w lab,ze nie beda mnie dwa razy kluc (w sensie ze na czczo i nie) i albo ma mi przejsc albo do szpitala... w poprzedniej ciazy nie mialam takich problemow...

Maleducada ja sie nie nadaje na taka zone... moj czasem.marudzi, ale w formie zartu raczej przekazuje mi ze chce obiad :p teraz nic nie robie i musi z tym zyc.. czasem w klutni tylko wykrzyczy mi ze zarabia na mnie (ja tez mam wyplate) wtedy wpadam w szal i na dlugo pamieta, ze ma tak nie gadac :-)

Zazdroszcze wam takich smakołyków. Ja niestety dodatkowo jestem na diecie wątrobowej, czyli zero tłuszczów itd. :/
A poza tym moje mdłości wykańczają mnie.

Co do ciąży to miałam dopiero jedno USG (6tc) i wszystko było ok. Na kolejne boje się pójść :( ponieważ w poprzedniej ciąży na USG w 14tc dowiedziałam się że od 2 tygodni dziecko nie żyje.

Dzień dobry kciukasy za wizyty dzisiejsze.
Gosia współczuję niewyspania i jeszcze na dodatek zajęcia ehh.
Ja dzisiaj nadal okropne mdłości w nocy wstawakam kilka razy najgorzej było o 3 w nocy wymiotowalam. Masakra nie mam nawet siły wstać z łóżka i zrobić śniadanie

reklama
Do góry