reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Maleducada.. Z moim za dzieciaka miałam nieciekawie ale nigdy coś takiego.. I jak Netta tez myslalam, ze to kurcze żart.. Myślę, że mogłaś zadzwonić i pow.ze nie ma obiadu niech coś kupi..chyba, że on też na zakupy nie chodzi.. Wspolczuje chyba bardzo go kochasz co? Musi mieć jakieś plusy.

Dominika tętno juz wyższe Wylapal maz 183 ale serca dalej nie słyszałam. Jak leze jest Oki, jak wlazlam po schodach na górę zas kij w dupie i coś kaszlec zaczelam to czuje znowu ciezkosc.. Mój się przejął i ogarnia wszystko teraz sam a ja później tylko bam malego domwyra i mogę się znowu klasc. Jestem w miarę spokojna juz. Jutro dopiero o 14 wizyta i wierzę, że jutro będzie lepszy dzień.
Zapijam się woda z cytryna miodem i czosnkiem, potem jak mały pójdzie spać zas zielone jabluszka i zobaczymy..
Teraz ten ból w srodku to chyba taki zakwas..

Mi tutaj nikt nie każe być na czczo czy to morfologia czy hormony i co tam jeszcze..
Lilith ja teraz jak sobie przypominam to zazwyczaj szłam po śniadaniu, tak że 3-4H. Albo całkiem na głodnego. Bo kiedyś mogłam nie jeść do 17. Miałam takie fazy.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith może powinnaś więcej leżeć? Dzidzia przejmuje nasz wysiłek.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

mnie jutro też czeka podróż na badania.. to będzie cieżkie, bo moje mdłości się nie pojawiają pod warunkiem wypicia z rana gorącej herbaty (żurawinowej).

dziewuszki nie nakręcajcie się proszę... Lilith Ty też .. fajnie że chcesz serduszka słuchać, ale to mega wcześnie na takie akcje jeszcze więc nic dziwnego że czasem nie słychać itd. Spokojnie dziołszki :)

Moj Dex tezmial takie szalone nigdy mniejsze niż 163, najczęściej 178.
Ostatnio ogladalam chwalijki mam z UK z tego samego dnia ciazy i takie tętna tez były na scanie. Nie panikuje.
Tak myślałam o tym lezeniu..ja mało robie bo mi ciagle zle ale.. Syn ostatnio sobie opa wymyślił i się ulitowalam i np.wnioslam po schodach czy z etc.. Może to było za dużo..

Ivi ale to nie w tym rzecz.. Powodzenia jutro.

Lilith chodzi o to, że ja np. też jestem spanikowana i w sumie nie mogę się doczekać środy by dowiedzieć się co i jak.. czy jest ok, czy może nie.. ale w tym konkretnym momencie, w tej chwili, wsłuchiwanie się w siebie i doszukiwanie się problemów w każdym bólu/złym lub lepszym samopoczuciu/kłuciu w organiźmie itd nie pomoże, tylko bardziej nafiksuje na martwienie się..

Co do obiadu i meża - jak ja mówię mojemu że nie jestem w stanie przygotować obiadu (z jakiegokolwiek powodu) to on sięga po telefon i zamawia pizze albo jedzie do pobliskiego baru/sklepu po np frytki i cheesburgera ). Bo rozumie że czasem na proste rzeczy nie ma sił :)

Mój na szczęście też wyrozumiały co do obiadów sprzątania itp. Dzisiaj powiedział że jak będę się jutro też tak podle czuć to żebym leżała i nic nie robiła Ale niestety tak się nie da przy dziecku.

Emka no wiesz, on pracuje ja ogarniam dom i ogólnie to mi pasuje, tylko teraz czasem tak się czuje ze nie ze wszystkim wyrabiam. W święta był w domu i bardzo mi przy synku pomagał, a teraz taka przemeczona chodzę i wiecznie się źle czuje.
Zakupy akurat takie większe robimy razem albo Tesco zamawiam.

Emka myślę że nie, kiedyś lata temu tak zostawił narzeczona w ciąży bo chyba za bardzo mamy słuchała czy coś takiego.

Milagros nie no on czasem ma przypływ takie poblazania mi :-) ale dziś akurat nie.

Lilith nie no wiedział, zjadł po drodze kebaba ale i tak był zły.
Ma naprawdę mnóstwo zalet ale pantoflarza nie da z siebie zrobić :p

reklama
Do góry