reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros no on nie ma rodziny poza siostra w UK, poza tym to on płaci za wynajem mieszkania nie ja, wiec nie ma opcji wygonienia go.

No właśnie, a nie masz cukru badanego za każdym razem? Ja mam na każdą wizytę zalecane.

Uuuu, jak ja bym tak zrobiła to by mnie serio wyrzucił na zbity pysk.

reklama
Maleduca co do Ciebie należy a masz jakiś zakres obowiązków ? Odpowiednie wynagrodzenie za to? Czy po prostu szanowny pan wtedy jest znośny ? Bardzo współczuje takiego typa, mój moze bywa sfochowany ale dzis dzwonił akurat jak jechałam na zakupy z
Dzieckiem to kazał mi zawrócić i pojechać z nim do parku albo rodziny bo on zrobi zakupy wieczorem żebyśmy my skorzystali z pogody i nienosili ciężarów ... Mimo ze to do kobiety nalezą zakupy nie? Masakra

Mila HIV Brdzie niewiarygodne od kanapki??

Ja to chyba jestem wredna suka (jestem to fakt) ale trzeba sie szanować ja mojemu potrafię powiedzieć ze jak mu złe to nikt go tu nie trzyma ... Za obiad nigdy mi nie zrobił afery za nieposprzątanie to juz w ogole , potrafię Zadzwonic do niego ze jak wraca z pracy to zeby cos kupił dla nas po drodze bo byłam cały dzień u koleżanki owszem nie zawsze ale ostatnio jak
Mam wstręt do jedzenia to czesto on gotuje zupę a zamiast obiadu jak np dzis robię mu np kuś kuś Haha umowmy sie dużo roboty nie ma a on zjada so tego mięso z zupy ma obiad ma :)

Maleduca a jakbyś teraz sie spakowała wedle jego życzenia to nie opamiętalny sie ? Gdybym nie mogła jego wywalić sama bym sie wyprowadziła ...

Mi tez mówili ze hormony nie musza byc naczczO

Em ka z tym hiv to taka ironia była :) ze przecież kanapka nie fałszuje takich wyników jak właśnie hiv, zoltaczka, różyczka, toksoplazmoza ;)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja zjem, chociaż kromkę suchego chleba, inaczej nie pojadę. A glukoze zrobię później, morfologie niedawno robiłam. Ciężko z tymi badaniami :/

Milagros no on nie ma rodziny poza siostra w UK, poza tym to on płaci za wynajem mieszkania nie ja, wiec nie ma opcji wygonienia go.

No właśnie, a nie masz cukru badanego za każdym razem? Ja mam na każdą wizytę zalecane.

Uuuu, jak ja bym tak zrobiła to by mnie serio wyrzucił na zbity pysk.
To ze płaci za mieszkanie nie daje mu prawa zachowywać się jak Pan. Podobno to należy do obowiązków faceta. Tak samo jak dogadzanie swojej kobiecie i dawanie jej możliwości dbania o siebie. Rozumiem wszystko, też jestem za podziałem obowiązków ale jesteśmy ludźmi i zdarza się ze ktoś ma gorszy dzień i nie jest w stanie wszystkiego zrobić. Związek to nie tylko pamiętanie o swoich przyjemnością A rozumienie drugiej strony.

Może potem będzie łatwiej. W sumie zawsze na czczo chodziłam ale nie pamiętam z poprzednich ciąży żebym miała z tym jakiś problem w sensie ze normalnie wstawalam i szłam :) po badaniu jadłam. Niby mdłości jakieś tam były ale może nie takie upierdliwe skoro tego nie pamiętam :)

W przyszłym tygodniu jakoś musze podjechać bo wizyta 14 a badań trochę mi wpisał
Ja właśnie potrzebuje wsZystko na 15.04 :-) więc podobnie mamy wizytę :)

Netta ja też.zaczynam sie stresować czy aby wszystko jest ok. Póki nikt mi rączka nie pomacha to nie odetchnę. A z drugiej strony się uspokajam że przecież co ma być nie tak?

reklama
Maleducada.. Z moim za dzieciaka miałam nieciekawie ale nigdy coś takiego.. I jak Netta tez myslalam, ze to kurcze żart.. Myślę, że mogłaś zadzwonić i pow.ze nie ma obiadu niech coś kupi..chyba, że on też na zakupy nie chodzi.. Wspolczuje chyba bardzo go kochasz co? Musi mieć jakieś plusy.

Dominika tętno juz wyższe Wylapal maz 183 ale serca dalej nie słyszałam. Jak leze jest Oki, jak wlazlam po schodach na górę zas kij w dupie i coś kaszlec zaczelam to czuje znowu ciezkosc.. Mój się przejął i ogarnia wszystko teraz sam a ja później tylko bam malego domwyra i mogę się znowu klasc. Jestem w miarę spokojna juz. Jutro dopiero o 14 wizyta i wierzę, że jutro będzie lepszy dzień.
Zapijam się woda z cytryna miodem i czosnkiem, potem jak mały pójdzie spać zas zielone jabluszka i zobaczymy..
Teraz ten ból w srodku to chyba taki zakwas..

Mi tutaj nikt nie każe być na czczo czy to morfologia czy hormony i co tam jeszcze..

Do góry