reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Juz mi lepiej, zaraz wstanę i zobaczę jak wtedy.

Ale se zajadacie, mi by się tego robić nie chciało hihi.

Hmm może jeszcze espumisan wrzuce bo coś bąbelki czuje pidejrzane..

Dominika wyczekam do jutra, moze jestem przewrazliwiona i tyle :-)

reklama
Ja mam kochana mamusie co mi robi takie roznosci :D

f2w39jcgdz0az452.png

Agucha za młodu się tam na rowery jeździło :p tzn przez Korzkiew do Ojcowa :p

U mnie dziś nie było obiadu, a mąż się tak wkurzył ze dał mi tydzień na wyprowadzenie się.

U nas tez dziś było pięknie, niestety bez wózka na pole się nie porwalam, ale na balkonie sporo posiedzielismy :-)

Witaj Olga :-)

Ewa super! :-) uuuu, ale samochody się uszkodziły? Takie rozkojarzenie chyba jest wpisane w ciążę :p

Szybko masz kolejna wizytę :-)

No właśnie, a Ty jakiś pensjonat prowadzisz czy co tam właściwie robisz? Zazdroszczę Ci tej Hiszpani.

Samotnaja ja w tamtej ciąży ciągle miałam ochotę na cole, teraz trochę wypije i od razu mi źle.

Milagros jak to nie trzeba być na czczo? Mi zawsze jak krew pobierają każą na czczo przychodzić.

Gaga ojjj ja się już truskawek doczekać nie mogę!

Tyle różnych dań wymieniłyscie ze aż mnie zemdlilo od samego czytania, masakra!

Maleduca żartujesz ze masz takiego meza ??? O ku*** to chyba zacznę bardziej doceniać mojego... Jakby mi cos takiego powiedział za brak obiadu to sama bym mu spakowała walizki i kazała ...

Tez nigdy w ciazy nie chodzę naczczo niedałbym rady wyjsć z domu.

Emka no trochę się wkurzył, on tak ma jak nie robie co do mnie należy. Teraz obrażony siedzi w salonie i twierdzi ze tam będzie spał a ze mną nie gada, ale myślę, że do rana mu przejdzie bo jakieś zawory musi kupić i będzie pewnie chciał żebym go do Castoramy podrzucila.

Ja tez jestem w szoku apropo męża ze mną by taki numer nie poszedł. Już by jechał do mamusi i prosił o nocleg.

Co do badań, dzwoniłam i pytałam, tylko przy cukrze i tego typu rzeczach jak witaminy czy np minerały jak żelazo. Co ma to czy pójdę na czczo do różyczki toksoplazmozy hiv czy zoltaczki? Kanapka rano nie da niewiarygodnego wyniku ;)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Maleducada, podziwiam. Bo ja bym go chyba zagryzla. Ciekawa jestem czy on zawsze wykonuje to co do niego należy.
Mój raz powiedział coś apropo obiadu. To mu powiedziałam że nie mam w dowodzie wpisane ze mam mu gotować. Raz mi też powiedział coś apropo obiadu ze mu nie pasuje, zabrałam mu talerz i wywalilam jedzenie. Nie to nie. Nic na siłę.

reklama
Milagtos racja w sumie choć ja mam w pakiecie do badań tsh fp3 fp4 zawsze bo niedoczynność tarczycy i musze na czczo
Ja akurat nie mam tych badań. :) I wyobraź sobie że kiedyś mi babka powiedziała że hormonów też nie trzeba badać na czczo. Ale nie wiem jak to jest naprawdę.

Do góry