reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Katusia - ja tez om 8 lutego, ale mi termin wypada na 14listopada.
Ja nic nikomu nie mowię dopóki lekarz nie potwierdzi... wie tylko moja mama i najbliższa kumpela :) a na resztę przyjdzie czas, wystarczająco sie nasłucham... Dwoje dzieci to jeszcze, trzecie było dla nich nie lada zaskoczeniem, ale nie wiem kto"wytrzyma" czwarte:/

Lilith mi gin zawsze na pierwszej wizycie ciązowej cytologie robiła (8tc)

Czy którąś z was wielomamy "cierpiala na ogromny ciążowy brzuch .. I szybkie (4-5tc) pojawianie sie brzuszka ciążowego?

Dorotka suuuuper wiadomosc! :-D :-D :-D teraz bedzie juz tylko lepiej :-)

Ivi dla mnie tyle maluchow to szalenstwo! :p ja nie wiem jak dam rade sobie z dwojka heh;-)

Lilith ja jestem sentymentalna, wiec tez zbieram duzo pamiatek :-) a wizyte mam na 9.45 i mam nadzieje, ze to sie nie przedluzy za bardzo... z luteina to moze byc ciezko bo gin wypisuje tyle,ze starcza do kolejnej wizyty, a nie mam jak "na lewo" zalatwic kurcze :-\
Z cytologia nie poradze, bo nie wiem, ale moze moj gin jutro cos powie to dam Ci znac:-)

Witaj katusia :-) badz dobrej mysli:-) nie jedna jeszcze starsza urodzila zdrowe dzieciatko :-) a i czasem pierwsze zdaza sie w pozniejszym wieku i jest ok... powodzenia :-)

Edit.

To jak z ta lista?:-)
Ja moge sie tym zajac jesli nikt nie ma przeciwko, chyba, ze adminka zalozy:p

Kasia 32lata to tez jeszcze nie tak duzo :-) j@ mam jeszcze 27 i kiedys myslalam, ze ludzie do takiego wieku nie.dozywaja haha a teraz czasem czuje sie jak gowniara :-D

Ivi ja niby zaczelam juz 6tc, ale po mnie jeszcze nic nie widac :-) choc ja jeszcze nie zdazylam byc plaska po poprzedniej ciazy.. zobaczymy ki3dy mnie wywali;-)

U mnie też nic nie widać, powiedziałabym wręcz ze jestem wklęsła ale to przez brak apetytu. Mogłabym nic nie jeść.
A co do wieku wszystkie jesteście koło 30stki, to tylko ja taka gowniara 25skoncze dopiero?[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Pytam o ten brzuch bo "cierpie" na przypadłość taka, ze moja mama wczoraj sama domyśliła sie ze jestem w ciąży a nie skończyłam jeszcze 5tc.. I tak mam już kolejny raz ;) na koniec brzucha mam jakbym trojaczki miała;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

jak byłam dzieckiem to powiedziałam mamie, że chce żyć tylko do 30 bo potem bede już stara i brzydka i nie chce... ;))) a teraz mam 32 lata i jakoś życie dopiero mi się zaczyna ;)

Szczerze powiem że podziwiam was dziewczyny, że dajecie radę z taką gromadką dzieci. Ja się panicznie boje, że nie dam rady z jednym.

reklama
Ivi moja mama tak miała z każdym z nas, od razu brzuch był widoczny :-)

Priinceseczka, o super :D nie ja jedna jestem "gowniara" :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry