reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Katusia - ja tez om 8 lutego, ale mi termin wypada na 14listopada.
Ja nic nikomu nie mowię dopóki lekarz nie potwierdzi... wie tylko moja mama i najbliższa kumpela :) a na resztę przyjdzie czas, wystarczająco sie nasłucham... Dwoje dzieci to jeszcze, trzecie było dla nich nie lada zaskoczeniem, ale nie wiem kto"wytrzyma" czwarte:/

Lilith mi gin zawsze na pierwszej wizycie ciązowej cytologie robiła (8tc)

Czy którąś z was wielomamy "cierpiala na ogromny ciążowy brzuch .. I szybkie (4-5tc) pojawianie sie brzuszka ciążowego?

Dorotka suuuuper wiadomosc! :-D :-D :-D teraz bedzie juz tylko lepiej :-)

Ivi dla mnie tyle maluchow to szalenstwo! :p ja nie wiem jak dam rade sobie z dwojka heh;-)

Lilith ja jestem sentymentalna, wiec tez zbieram duzo pamiatek :-) a wizyte mam na 9.45 i mam nadzieje, ze to sie nie przedluzy za bardzo... z luteina to moze byc ciezko bo gin wypisuje tyle,ze starcza do kolejnej wizyty, a nie mam jak "na lewo" zalatwic kurcze :-\
Z cytologia nie poradze, bo nie wiem, ale moze moj gin jutro cos powie to dam Ci znac:-)

Witaj katusia :-) badz dobrej mysli:-) nie jedna jeszcze starsza urodzila zdrowe dzieciatko :-) a i czasem pierwsze zdaza sie w pozniejszym wieku i jest ok... powodzenia :-)

Edit.

To jak z ta lista?:-)
Ja moge sie tym zajac jesli nikt nie ma przeciwko, chyba, ze adminka zalozy:p

Kasia 32lata to tez jeszcze nie tak duzo :-) j@ mam jeszcze 27 i kiedys myslalam, ze ludzie do takiego wieku nie.dozywaja haha a teraz czasem czuje sie jak gowniara :-D

Ivi ja niby zaczelam juz 6tc, ale po mnie jeszcze nic nie widac :-) choc ja jeszcze nie zdazylam byc plaska po poprzedniej ciazy.. zobaczymy ki3dy mnie wywali;-)

U mnie też nic nie widać, powiedziałabym wręcz ze jestem wklęsła ale to przez brak apetytu. Mogłabym nic nie jeść.
A co do wieku wszystkie jesteście koło 30stki, to tylko ja taka gowniara 25skoncze dopiero?[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Pytam o ten brzuch bo "cierpie" na przypadłość taka, ze moja mama wczoraj sama domyśliła sie ze jestem w ciąży a nie skończyłam jeszcze 5tc.. I tak mam już kolejny raz ;) na koniec brzucha mam jakbym trojaczki miała;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

jak byłam dzieckiem to powiedziałam mamie, że chce żyć tylko do 30 bo potem bede już stara i brzydka i nie chce... ;))) a teraz mam 32 lata i jakoś życie dopiero mi się zaczyna ;)

Szczerze powiem że podziwiam was dziewczyny, że dajecie radę z taką gromadką dzieci. Ja się panicznie boje, że nie dam rady z jednym.

reklama
Ivi moja mama tak miała z każdym z nas, od razu brzuch był widoczny :-)

Priinceseczka, o super :D nie ja jedna jestem "gowniara" :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry