reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Po prawej podłużna czarna plamka i w środku dzidziuś, na drugim wymiary ;-),

Załączniki

• 1457263998995.jpg
    1457263998995.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 100
  • 1457264008366.jpg
    1457264008366.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Hej dziewczyny
Wita Was mama dwóch córeczek w wieku 7,5 i prawie 6,5. Chciałabym dołączyć do Waszego grona gdyż ostatnie dwa testy jakie przeprowadziłam wskazują, że zostanę po raz kolejny mamą Data om to 8 lutego, złoty strzał miał miejsce 20 lutego a termin z mych wyliczeń to 12 listopada.
Jestem pełna obaw czy wszystko będzie dobrze, ale myślę pozytywnie i mam nadzieję, że będzie dobrze. W sierpniu kończę 35 lat i moje obawy głównie są właśnie tym spowodowane...
Życzę Wam zdrowych brzuszków obyśmy wymieniały tu same dobre informacje

Dorota, który tydzień z usg wyszedł ? Śliczne focie kropka :)
katusia - witaj, ja kończe 34, więc podobne wiekiem sobie jesteśmy:)

Witaj Katusia :) powodzenia :)

U mnie objawów tez mało to mnie trochę niepokoi, ale jesteśmy z mężem dobrej myśli . Czekam cierpliwie do wizyty...

Ja w tym roku 32 skończę :)

Dorota mega sie cieszę z Twojego serduszko i nie mogę sie doczekać az usłyszę swojego maluszka :) niech Twoja wiadomość bedzie początkiem szczęśliwego pasma dla nas wszystkich :)

Nessi 5,6 tyg a według Om 6,5. Według usg termin na 31 październik ale zostaje z wami ;-)
To super, cieszę się niezmiernie :)

Witaj Katusia :) powodzenia :)

U mnie objawów tez mało to mnie trochę niepokoi, ale jesteśmy z mężem dobrej myśli . Czekam cierpliwie do wizyty...

Ja w tym roku 32 skończę :)

Dorota mega sie cieszę z Twojego serduszko i nie mogę sie doczekać az usłyszę swojego maluszka :) niech Twoja wiadomość bedzie początkiem szczęśliwego pasma dla nas wszystkich :)

Ty się ciesz, że objawów nie ma bo potem zobaczysz co się będzie działo ... zatęsknisz jeszcze za brakiem objawów :)
Pamiętaj, że większośc kobiet nawet nie wie o tak wcześnej ciąży,... na objawy przyjdzie pora :) Brak @ to najlepszy objaw :)

Nessi dokładnie tak jak piszesz :) tego sie trzymajmy :)

A jak Wasze dzieci juz wiedza o ciążach? Mojemu mowilam ale nie rozumie jeszcze na razie pokazuje mu ze moze przytulać brzuszek :)

Emka tak moje serduszko będzie początkiem fal serduszek na naszym wątku ;-)

U mnie starsi wiedzą o ciąży i się cieszą ale Lili malutka to nie rozumie nic z tego.

reklama
Wiedzą, starsza ryczala ale juz sie ogarnęła. Bała się odtracenia.
Dorotka cały tydzień przede mną jesteś.
U mnie dzis gołąbki, mam ochotę na soki..dzis jabłkowy z rabarbarem heh..

Katusia witaj! Ja też Sierpniowa w tym roku 31 stuka.

Dziewczyny poradzicie mi co w ten wtorek zrobić z ta cytologia? Myślicie, że to bezpieczne tak wcześnie tam grzebać? Z synem bylam tydzień później i jakoś bezpieczniej się czułam..

Do góry