reklama
Hej dziewczyny
Wita Was mama dwóch córeczek w wieku 7,5 i prawie 6,5. Chciałabym dołączyć do Waszego grona gdyż ostatnie dwa testy jakie przeprowadziłam wskazują, że zostanę po raz kolejny mamą Data om to 8 lutego, złoty strzał miał miejsce 20 lutego a termin z mych wyliczeń to 12 listopada.
Jestem pełna obaw czy wszystko będzie dobrze, ale myślę pozytywnie i mam nadzieję, że będzie dobrze. W sierpniu kończę 35 lat i moje obawy głównie są właśnie tym spowodowane...
Życzę Wam zdrowych brzuszków obyśmy wymieniały tu same dobre informacje
Wita Was mama dwóch córeczek w wieku 7,5 i prawie 6,5. Chciałabym dołączyć do Waszego grona gdyż ostatnie dwa testy jakie przeprowadziłam wskazują, że zostanę po raz kolejny mamą Data om to 8 lutego, złoty strzał miał miejsce 20 lutego a termin z mych wyliczeń to 12 listopada.
Jestem pełna obaw czy wszystko będzie dobrze, ale myślę pozytywnie i mam nadzieję, że będzie dobrze. W sierpniu kończę 35 lat i moje obawy głównie są właśnie tym spowodowane...
Życzę Wam zdrowych brzuszków obyśmy wymieniały tu same dobre informacje
NeSSi
Moderatorka
Dziewczyny jak wasze objawy? u mnie nadal nic, oprócz potwornego zmęczenia oczywiście
Oprócz braku okresu, nic zupełnie :
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Nessi 5,6 tyg a według Om 6,5. Według usg termin na 31 październik ale zostaje z wami ;-)
EM Ka
Fanka BB :)
Witaj Katusia powodzenia
U mnie objawów tez mało to mnie trochę niepokoi, ale jesteśmy z mężem dobrej myśli . Czekam cierpliwie do wizyty...
Ja w tym roku 32 skończę
Dorota mega sie cieszę z Twojego serduszko i nie mogę sie doczekać az usłyszę swojego maluszka niech Twoja wiadomość bedzie początkiem szczęśliwego pasma dla nas wszystkich
U mnie objawów tez mało to mnie trochę niepokoi, ale jesteśmy z mężem dobrej myśli . Czekam cierpliwie do wizyty...
Ja w tym roku 32 skończę
Dorota mega sie cieszę z Twojego serduszko i nie mogę sie doczekać az usłyszę swojego maluszka niech Twoja wiadomość bedzie początkiem szczęśliwego pasma dla nas wszystkich
NeSSi
Moderatorka
To super, cieszę się niezmiernieNessi 5,6 tyg a według Om 6,5. Według usg termin na 31 październik ale zostaje z wami ;-)
Witaj Katusia powodzenia
Ja w tym roku 32 skończę
Ty się ciesz, że objawów nie ma bo potem zobaczysz co się będzie działo ... zatęsknisz jeszcze za brakiem objawów
Pamiętaj, że większośc kobiet nawet nie wie o tak wcześnej ciąży,... na objawy przyjdzie pora Brak @ to najlepszy objaw
EM Ka
Fanka BB :)
Nessi dokładnie tak jak piszesz tego sie trzymajmy
A jak Wasze dzieci juz wiedza o ciążach? Mojemu mowilam ale nie rozumie jeszcze na razie pokazuje mu ze moze przytulać brzuszek
A jak Wasze dzieci juz wiedza o ciążach? Mojemu mowilam ale nie rozumie jeszcze na razie pokazuje mu ze moze przytulać brzuszek
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Emka tak moje serduszko będzie początkiem fal serduszek na naszym wątku ;-)
U mnie starsi wiedzą o ciąży i się cieszą ale Lili malutka to nie rozumie nic z tego.
U mnie starsi wiedzą o ciąży i się cieszą ale Lili malutka to nie rozumie nic z tego.
reklama
Wiedzą, starsza ryczala ale juz sie ogarnęła. Bała się odtracenia.
Dorotka cały tydzień przede mną jesteś.
U mnie dzis gołąbki, mam ochotę na soki..dzis jabłkowy z rabarbarem heh..
Katusia witaj! Ja też Sierpniowa w tym roku 31 stuka.
Dziewczyny poradzicie mi co w ten wtorek zrobić z ta cytologia? Myślicie, że to bezpieczne tak wcześnie tam grzebać? Z synem bylam tydzień później i jakoś bezpieczniej się czułam..
Dorotka cały tydzień przede mną jesteś.
U mnie dzis gołąbki, mam ochotę na soki..dzis jabłkowy z rabarbarem heh..
Katusia witaj! Ja też Sierpniowa w tym roku 31 stuka.
Dziewczyny poradzicie mi co w ten wtorek zrobić z ta cytologia? Myślicie, że to bezpieczne tak wcześnie tam grzebać? Z synem bylam tydzień później i jakoś bezpieczniej się czułam..