reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kochają dzieci a dzieci koty, mlodemu na wszystko pizwalaja. Koty mam duże, długowłose, mamy też tureckiego Wazy chyba z 10 kg i jak Dex był mniejszy to często się klad na nim :-)
Zaraz się zbieram na sklep.. To dopiero wyczyn heh..
Ah, to musi być fajny widok :) osobiście nie mam zaufania do kotów, wszystkie jakie poznałam nie były zbyt przyjazne, za to mam psa :) największa Przytulanka jaką znam :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mogłabym sie podjąć ale z pomocą No i wolałabym najpierw potwierdzić u gina ze mnie wsio ok:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

W Pl zawsze mieliśmy psy, tym bardziej ze ja na koty uczulona haha. Jak będę miała zdjęcia zrzucone to wkleje fotki. Na tablecie to Tragedia, nawet suwaczkow nie widać.
Od kiedy myślicie można robić cytologie i wymazy? Idę we wtorek do lekarza na kontrolę tych uplawow i chciałabym zrobić, bo ostatnio jak proponowała to się bałam by tam tak grzebala..

Dex miesięczny z najmniejsza z dziewuszek :-)

Załączniki

• 1457260355590.jpg
    1457260355590.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 94
Hej laski :-)
Dorota- gratuluje serduszka!!!:-D

Ja juz nie moge sie doczekac nastepnej wizyty a ona dopiero 31 marca hmm nie wiem czy wczesniej uda mi sie zalatwic luteine bo do tego czasu mi zabraknie.

Wczoraj moj maz i tata mieli imieniny. Caly dzien spedzilam na szykowaniu a pozniej ogarnianiu mieszkanka po 1 polozylam sie spac.
Dziewczyny czy Wy tez macie taka ochote na sex?
Smialam sie dzisiaj do meza ze nie wytrzymam do listopada w celibacie hehe

Dorota, tylko sie strachu najdlas:) dobrze, ze wszystko ok:)

Priinceseczka, naprade? Ochota na sex? Korzystaj ile wlezie! U mnie narazie bez roznicy, ale boje sie, ze będzie jak w poprzedniej ciazyni gdyby mi meza nie bylo szkoda, to moglabym sie 9 miesiecy zyc w celibacie

Lilith, piekne zdjecie:)ja bym nie trzymala kota w domu, ale ja z tych wygodnickich;)

Ktoras pytala o luteine, ja jic nie mam, nie biore

Pozatym ja tez wczoraj imprezowalam, o 22 na oczy nie widziałam, dobrze, ze synek tez, to sie zwinelismy do domku:)

Dorota ciesze się razem z Tobą :-) :):-) :):-) :) ja do wizyty jeszcze daleko chyba ze ja przyspiesze o czym coraz częściej myślę :confused: mnie też jest często zimno i mam dreszcze. Wczoraj zjadłam tort bezowy z bita śmietaną i wiśniami le miałam chec na niego. ALe trochę się cykam cukru bo w poprzedniej ciąży mialam początki cukrzycy ciazowej.

reklama
Do góry