reklama
Poszukam tej soli i w poniedziałek umowie się do lekarza, ciekawe na kiedy..
Tekila tez bym nie ryzykowala..jednak wyczekana ciąża to wyczekana, jeszcze możesz iść na zwolnienie, warto!
Ciadto wybrane, szybkie, proste.
Zajadam crumpeta, pycha.
Malucha slyszalam.. Nie muszę ciagle wymiotowac by było Oki hihi.
Zaraz się zbieram, zle znosze jazdę autem teraz oj..
Tekila tez bym nie ryzykowala..jednak wyczekana ciąża to wyczekana, jeszcze możesz iść na zwolnienie, warto!
Ciadto wybrane, szybkie, proste.
Zajadam crumpeta, pycha.
Malucha slyszalam.. Nie muszę ciagle wymiotowac by było Oki hihi.
Zaraz się zbieram, zle znosze jazdę autem teraz oj..
D
Deleted member 158337
Gość
Kejti jeśli mogę zapytać , dlaczego Nie masz piekarnika ?
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
marti0621
Fanka BB :)
Witam w tej sloneczny dzien,ja sie czuje troche lepiej,,wczoraj od 17 jak sie polozylam do lozka to wstawalam tylko do ubikacji i herbaty sobie zrobic ,ewentualnie cos zjesc.
wstalam dzis o 12! wyszlam tylko na chwile,pozniej pojde na spacer i jakies zakupy wieksze z chlopakiem
ale tak do bede siedziala w domu. on idzie do kolegi na mecz okolo 20 to wroci okolo 24.
ale ja i tak mam malo sil wiec chyba wtedy do lozka wskocze. wszyscy poprzeziebiani na kazdym kroku
wstalam dzis o 12! wyszlam tylko na chwile,pozniej pojde na spacer i jakies zakupy wieksze z chlopakiem
ale tak do bede siedziala w domu. on idzie do kolegi na mecz okolo 20 to wroci okolo 24.
ale ja i tak mam malo sil wiec chyba wtedy do lozka wskocze. wszyscy poprzeziebiani na kazdym kroku
D
Deleted member 158337
Gość
To fakt nie ma co inwestować w nie swoje mieszkanieTo wynajmowane mieszkanie i po prostu w kuchni jest tylko płyta i kompletnie nie ma miejsca żeby wstawić a miałam taki mały swój i grzałka mi siadla i jeszcze nie zrobiony
Keejti-93
No właśnie poprzednio jak wynajmowalismy to nieraz coś robiliśmy raz podłogę raz wykładzinę często malowanie bo mój mąż wykonczeniowki robił to się brał za to a tu mamy umeblowane i nic nie robimy bo i tak tylko do końca wakacji i trzeba będzie szukać większego
D
Deleted member 158337
Gość
Iza ja swojego będę chciała nauczyć wszystkiego tym bardziej że on każdym popoludniem jest w domu więc dlaczego miałby nie pomagać? W weekend w nocy wstawać na pewno będzie on[emoji14]
reklama
Keejti-93
Mój będzie bardzo i za to go chwale wogole mówi że jak będzie córka to będzie tatusia. A za synem szaleje po prostu. Julek ma półtorej roku a na palcach mogę policzyć ile razy go kapalam, Bartek robi to od samego początku, ja byłam po cesarce moja mama u nas była na tydzień ale on chciał wszystko robić sam żeby ona mu tylko tłumaczyła ew pomogła. I tak go kapal przewijal, podawał mi w nocy do karmienia i dużo robił, później był taki spadek zainteresowania a teraz jak Julek coraz więcej rozumie czy mówi to zajmuje się nim naprawdę bardzo dużo i kwestia spacerów i zabawy ale też właśnie kapania, usypianie karmienie, ja to robię tylko jak jest w pracy. Mam nadzieję że przy drugim też będzie taki pomocny.
Owszem były takie sytuacje że się buntowal że ja mało w domu zrobiłam czy że nie posprzatane czy zakupy nie zrobione czy obiad chociaż zawsze się starałam a jeszcze odciagalam mleko co 3h(tylko on nas utrzymywał codziennie wracał ok 18 ). I tak pewnego dnia uznałam że dość sobota czy niedziela miał wolne pojechałam z bratem na zakupy na cały dzień wróciliśmy ok 22.nastepnego dnia były kwiaty i już mi nigdy nie wspomniał że coś nie zrobione a nawet dużo więcej pomaga w domu. Ot taka to historia
Owszem były takie sytuacje że się buntowal że ja mało w domu zrobiłam czy że nie posprzatane czy zakupy nie zrobione czy obiad chociaż zawsze się starałam a jeszcze odciagalam mleko co 3h(tylko on nas utrzymywał codziennie wracał ok 18 ). I tak pewnego dnia uznałam że dość sobota czy niedziela miał wolne pojechałam z bratem na zakupy na cały dzień wróciliśmy ok 22.nastepnego dnia były kwiaty i już mi nigdy nie wspomniał że coś nie zrobione a nawet dużo więcej pomaga w domu. Ot taka to historia