reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Netta wszystkiego dobrego dla synka! :-)

Ewa - ja myślę, że dużo zależy od tego jaka praca. Osobiście pracowałam w promieniach rtg wiec jak tylko zaszłam w pierwszą ciążę zwolniłam się z pracy.

Teraz rozumiem , bo w sumie wystraszyłam sie, ze może powinnam zwolnić :-)
A swoją droga Maleducada skąd Twój nick? :-)))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lilith to nie jest typowe ombre gdzie końce są praktycznie białe. Takie ombre już miałam. Szkoda włosów. I szkoda mi farbowac całych włosów, a podobnie jak Ty dosyć często zmieniam odcienie i końce dostają trochę do wiwatu. W momencie jak je delikatnie rozjaśnie do brązu to zostanie mi tylko robienie odrostow bo niestety co farba to końce są coraz ciemniejsze mimo że trzymam na nich farbę tylko 5-10min żeby kolor odświeżyć bo z moich włosów strasznie się wszystko wyplukuje.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Maleduca zgadzam sie z Tobą odkąd czułam ruchy nie sprawdzałam tętna bo juz nie buło potrzeby , ale ja tez kupowałam detektor bo w pierwszej ciazy miałam taka sytuacje jak Dorota .

Agucha jaki bank taki dobry ?:)

Tak ten mój ma ta sama czułość jedyny minus ze nie pokazuje szybkości , ale to so przeżycia :)

To ombre to juz od dawna ja pamietam jak jeszcze w wawie mieszkałam w 2008/2010 to mój fryzjer mi robił pierwszy raz ... To prawda takie oklepane ale ładne sama tez wracałam kilka razy:)

Mogę Wam oddać moje mdłości jak chcecie :) wysyłałam meza po gołąbki albo placki ziemniaczane okazało sie ze nie ma ... Wiec ma mi kupić chamskeigo burgera ...

Ewa ja jako dyrektor wysyłałam sama dziewczyny w ciazy jak najszybciej na zwolenienie , praca z klientami bywa stresująca , dama tez musiałam wymagać od nich a umówimy sie nie raz bywa stresująco wiec po co, tym bardziej ze lepiej wyjdą na siedzeniu w domu bo nie musza wykładać np na dojazdy. Poza tym to jedyny czas w żuciu kobiety gdzie bezkarnie moze odpocząć , jak urodzi sie dziecko juz tego nie ma. Wiec ja jestem za ...

Iza a naturalny jaki masz ?

Ja już przy Julku miałam kupić i w końcu nie wyszło a teraz chce się zebrać od razu po ten wypłacie. Dużo jest np na olx używanych ale nie wiem czy nie wolę kupić nowy i mieć na przyszłość, mąż uznał że jak lepszy to używany jak tańszy to nowy o tak

Milagros rozumiem, jak tylko możesz sobie pozwoluc i Cie się marzy czemu nie?
Ja Kochan platyne, najlepsza z mocniejszym fioletem w tonerze do zbicia żółtego ale naturalne to sprany czarny hihi. Marzy mi się naturalny odrost do takich ale sama nie zrobię idealnego a farbowac trza po siwce.

Emka gdzie on pojechał, ze golabkow dostać nie może?? No w szoku jestem.. A z plackami daj spokój, kilka dni za mną chodzą hihi. Ja bym zjadła kebab ale taki prawdziwy z knajpki w innej dzielnic z jagnieciny najlepiej..

Mdłości to ja mam cały czas łącznie z nocą ale wymioty cisza hihi. Mój juz wraca to czekam niecierpluwie. Emka a Ty sprawdź może z pełnym pecherzem, u mnie od razu było lepiej słychać.

Keejti bralabym używany, nie wiem co ktoś musiałby z nim robić by zle działał.

Ja z Dexterem od razu kupowałam, bo ciąża po 7 latach starań plys sytuacja jak u Doroty swoje zrobiły.

Mam problem.. Skończyłam antybiotyki na zatoki ale dalej są zawalone..zapachów tez nie czuje.. Myślicie, by iść po kolejna dawkę? Bo chyba zas się pogarsza..juz mam dość a naturalne metody nie działają ani trochę..

Bafinka i Gwiazdeczka milczą..martwię się troszkę.

Lilith nie boję się że nie będzie działać tylko jakoś tak czasem mam opory przed używanym i ze może nowy dłużej posłuży ale w sumie kto wie kiedy kolejne dzieciątko. To może i na używanym się skończy.

No właśnie coś zamilkly dziewczyny.

A co do antybiotyku ja bym chyba poszła. Ja sobie wykupiłam ale w końcu obyło się bez ale jak już wzięłaś jedna dawkę to chyba lepiej się doleczyc niż ma się tam ciągnąć.

Iza wow, podziwiam, że się odważyłas ściąć. Ja bym nie umiała.

No mój mąż na prenatalne ze mną chodzi, wiec serduszko słyszy. A potem ruchy przecież też czuje, tyle że później niż ja.

A mi się właśnie te wszelkie ombre nie specjalnie podobają, ale wiadomo kwestia gustu.

Ewa - nick, a w sumie juz nie wiem jak się zrodził, a czemu pytasz? :p

Emka ja wczoraj miałam ochotę na burgera ale nie było, zostałam z hot dogiem, średnio podszedł.

Lilith na katar i zatoki jast bardzo dobra sól fizjologiczna nie taka zwykła tylko 3 % która w aptece specjalnie robią ... zaginął mi skład ... bym ci pomogła moje dzieci wszystkie alergie mają pierworodny katar sienny kilka lat miał sterydy do nosa nic nie pomagało aż trafiłam do dziwnego lekarza który mi ją przepisał ,,, jak teraz idę do pediatry i pyta przy infekcjach czy coś mam na katar i mówię że mam tą sól to mówią ze nic lepszego niema ....

Keejti kupuj używany. Zależy jeszcze jaka przebitka cenowa ale on Ci na pewno posłuży i na kolejną ciaze i na jeszcze jedną. Ja uzywalam często i teraz jak wyjelam, mam jeszcze w pudełku to dalej jak nówka. Jeszcze nawet foli nie zdjelam z ekranu haha. Nie dość, że będziesz go miała to ileś kasy w kieszeni.
Ja tam nie gardze i często kupuje coś co używane. Detektor kupił mi maz, nowy i wtedy prawie 45f. Teraz są tanie, koło 30f wiec to inna sprawa niż w Pl.

Linka sprawdzę to!! Bo widzisz mi nawet płukanie nie pomaga tak jak należy.. Tez jestem mega alergiczka do tego hihi.

reklama
Do góry