reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith mój syn pierwszy raz użył kilka razy kichnol i mówi mamo ja nie pamiętałem jak się oddycha , i czuje .. bardzo po tym kicha ale wszystko wylatuje i nic nie zalega ... a potem długo spokuj

reklama
Lilith to moja gin nie pamoetam czy NT sprawdzala, ale czy sa nerki, pluca, pecherz, czy zoladek jest pelny to tak... ale to w cenie wizyty normalnie...

a mi sie obre podobaja, ale nigdy nie mialsm.. tylko, ze juz od dawna bardzo krotko sie scinalam to nie bylo na czym robic :-)

Lilith lepiej idz jeszcze po antybiotyl i wylecz sie porzadnie do konca..

Bafinki juz dawno nie widac.. i paru innych dziewczyn tak samo..

Linka kurcze u mnie chyba 3 nie ma.. Nie ważne do czego ta sol, nie? Bo chyba do oczu jest hihi. Niedlugo się zbiore i piszukam.. Bo już Oszalec idzie.

Aob a nie chcesz by teraz NT sprawdzali?

Chyba po antybiotyk tez pójdę. Myślę, że kurs był za krótki skoro są w takim stanie a panicznie się boje, ze syn znowu tak zachoruje..

Idę szukać przepisu na ciasto sliwkowe. Wczoraj się zmobilizowalam i pomogłam mężowi przy muffinach z czeresniami a ze śliwki są, to pomogę mu z ciastem.

Wiecie, ta ciekawa to faktycznie troll jakiś czy mega malolata bo wątek ba poradach zasmieca, pyta ciagle o to samo co u nas j jeszcze negatywy za odpowiedzi wystawia hihi.

Dzień dobry :) w końcu tu dotarłam i nadrobilam
Netta wszystkiego co najlepsze dla synka :*
Iza ja osobiście widzialabym Cię w rudych wloskach :)
Co do l4 to czasem z nudów wolałabym pracować ale w moim przypadku to odpada bo pracuje na produkcji butów czyli kleje lakiery itp

Tak nie mam smaku ze wcislam dziś tylko dwa racuchy u siostry ale zaraz zrobię sobie barszczyk z uszkami a potem mój obiecał ze zabierze mnie do kfc :D

A mnie właśnie koleżanka dziś przeraziła wieścią, że w mojej szkole panuje munokleoza zakaźna...a chciałam od wtorku wrócić do szkoły... teraz znowu mam wątpliwości..jakieś dzieci są w szpitalu niestety..

Tekila nie ryzykuj może dadzą Ci jeszcze trochę czasu na powrót? Albo po prostu odpoczywaj w domu i niech szukają zastępstwa.

Ja mam na ciacho ochotę ale u mnie tyle co w zamrażarce od mamy bo piekarnika teraz nie mam:(

Jak dobrze się tak położyć i odpocząć, po spacerze, mały spi, wywar na ogórkowa wstawiony i spokój

reklama
Do góry