reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza to wyglądasz bardzo młodo :) to ja mam cos zbliżonego tzn takie ombre miałam wczesniej teraz mam ciemne :)

Ale niestety u mnie powrót do naturalnych wizalny sie z siwymi - niestety geny odziedziczyłam po mamie ...

No ja tez cierpię na bóle pleców mam zaczynająca sie dyskopatię na odcinku szyjnym - myslalam na początku ze to po wypadku a okazuje sie ze nie ...

O mały spi to poszukam tętna :)

reklama
Mamuska kupila mi pierwsze ubranko dla maluszka

Załączniki

• 2016-04-02 12.25.38.jpg
    2016-04-02 12.25.38.jpg
    158,3 KB · Wyświetleń: 76
Przez was i ja zaczelam zastanawiać się nad kupnem tego:) a myślicie że jest duża różnica między tymi za 300 a za 100?

Ja chce kupić taki co któraś z Was już go ma.. nie pamiętam nazwy chyba na s.. koszt na allegro ok 240 zł... dużo kurczę ale nie chce s się nakręcać co chwilę, że jest coś nie tak..

Iza ta druga fryzurka jeszcze lepsza, ale zanim mialabym takie dlugie wlosy to lata mina :p

Lilith NT?? co to znaczy?

Emka super, ze juz jest serducho :-) teraz bedzie tylko coraz lepiej :-)

reklama
Iza ta druga fryzurka jeszcze lepsza, ale zanim mialabym takie dlugie wlosy to lata mina :p

Lilith NT?? co to znaczy?

Emka super, ze juz jest serducho :-) teraz bedzie tylko coraz lepiej :-)
Aob ja właśnie z takich długich scielam na takie co teraz mam:) 4osoby w kolejce przepuscilam bo nie byłam pewna czy chce takich drastycznych zmian :D

Do góry