reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith tez nas czeka nauka wc i wlasnie ta nakladka mnie zastanaiwa...po co sobie dwa razy robote robić :p u nas 19m skończone ale czekam do wakacji;)

Netta sto lat dla synka! I dużo, dużo zdrówka :*

reklama
Animka ja też czekam aż ciepło będzie bo tak to jyz w ogole łatwiej, teraz kiepska pora.
Polecam deskę taka z nakładka ale w sumie każdy maluch inny.

Co macie dzis na obiadek? U mnie na dziś jeszcze pulpety ale potrzebuje coś dla sibie..

Keejti, taka normalna która ma od razu wbudowana nakldke dla malucha. Powiedzmy 2w1.

Co do pieluch to moja chrzesnice odpieluchowali jak miala ok.2latek . Proces odpieluchowania zaczal sie w zlobku. Teraz juz rok wola siku ale czasem zdarzy jej sie posikac w majty. Co prawda bardzo rzadko ale zdarza sie.

Witam się i ja :) Z okropnym bólem pleców, Nie wiem jak mój kręgosłup da radę np w 9miesiacu:/

U mnie dziś na obiad pulpety.

Co do nocnika, ja miałam 9miesięcy jak już pielucha dla mnie nie istaniala, siostra miała 12,a brat 15. Wszystko zależy od dziecka, ale jak to któraś z was podpisała najmłodsze podpatruje od starszego. A znam dziecko które ma 2lata, ładnie już mówi i ostatnio stwierdziło (to na pewno gdzieś usłyszał bo mnie wiem czy dzieci potrafią same coś takiego wymyślić) ze Bedzie sikal i robił kupę w pielucha tak długo aż mu się będzie chciało bo to lubi.

Netta, ja mam wizytę 15.04 a prenatalne również na 28.04 godz 13:00, a Ty? :-)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny trochę nie na temat ale już nie wiem co robić..a mój P wcale nie jest pomocny :p a chodzi o włosy..mam blond boba od x czasu i chce coś zmienić..tzn żeby bob został ale żeby działo się tam coś wiecej.. Jakos z kolorem poszalec ..obejrzalam full zdjęć i nie wiem..do radzicie?:) wrzucilam plik żeby było lepiej widać bo na profilowce słabo:)

Załączniki

• paczek.jpg
    paczek.jpg
    633,8 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Dziewczyny trochę nie na temat ale już nie wiem co robić..a mój P wcale nie jest pomocny[emoji14]a chodzi o włosy..mam blond boba od x czasu i chce coś zmienić..tzn żeby bob został ale żeby działo się tam coś wiecej.. Jakos z kolorem poszalec ..obejrzalam full zdjęć i nie wiem..do radzicie?:)
Iza może coś na wzór ombre? Delikatnie przyciemnic od góry, żeby na początek nie był to szok dla Ciebie ;-) może znajdę zaraz zdjęcie fajnej fryzurki to podesle ;)

Dziewczyny trochę nie na temat ale już nie wiem co robić..a mój P wcale nie jest pomocny[emoji14]a chodzi o włosy..mam blond boba od x czasu i chce coś zmienić..tzn żeby bob został ale żeby działo się tam coś wiecej.. Jakos z kolorem poszalec ..obejrzalam full zdjęć i nie wiem..do radzicie?:)
uploadfromtaptalk1459588531538.jpg
uploadfromtaptalk1459588535386.jpg

Myślałas o czymś takim?

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459588531538.jpg
    uploadfromtaptalk1459588531538.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 280
  • uploadfromtaptalk1459588535386.jpg
    uploadfromtaptalk1459588535386.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 283
reklama