reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Zazdroszczę wam, bo u mnie nawet najmniejszy odrost nie wchodzi w grę bo mój naturalny kolor jest bez wyrazu.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Tonery i jeszcze raz tonery.. Z tym, ze ja mam manie zmieniania kolorów włosów i to mi się podoba..kolory nic ala naturalne. Fajne masz włoski, można na takim kolorku poszaleć.
U mnie skoki od platyny po prawie czarne hihi.
Robie dzieciom makaron z serem na słodko.
Bułki mam, nawet na ciepło..pomidory etc ale tego nie przelkne..
Dokladnie, wszystko zależy od dziecka w odpieluchowaniu.
Może zrobimy listę z badaniami prenatalnymi? Bo to jednak ważne wydarzenie??
Milagros co u Ciebie z plecami? Ja w środę odwolalam fizjoterapie, następna 27..
U mnie skoki od platyny po prawie czarne hihi.
Robie dzieciom makaron z serem na słodko.
Bułki mam, nawet na ciepło..pomidory etc ale tego nie przelkne..
Dokladnie, wszystko zależy od dziecka w odpieluchowaniu.
Może zrobimy listę z badaniami prenatalnymi? Bo to jednak ważne wydarzenie??
Milagros co u Ciebie z plecami? Ja w środę odwolalam fizjoterapie, następna 27..
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith mam zwyrodnienie kręgosłupa w odcinku szyjnym i powoli pokazuje się w ledzwiowym. Wstać rano z łóżka to tragedia. Blokuje mi też czasami biodro.
Na głowie mam aktualnie ciemny mroźny brąz. Ale też myślę o zmianie.
Na głowie mam aktualnie ciemny mroźny brąz. Ale też myślę o zmianie.
EM Ka
Fanka BB :)
Iza ale młodziutka [emoji3] a kolor masz piękny marzy mi sie taki
Lili myśle ze w wizytach po prostu warto zaznaczyć ze to prenatalne ,
Mila piękna fryzura na tych zdj u mnie niestety odrost nie byłby taki super hehe
Mila piękna fryzura na tych zdj u mnie niestety odrost nie byłby taki super hehe
aob66
Moderatorka
Noo fajna ta fryzirka Iza i pasowalaby Ci mysle :-)
Ja obecnie mam prawie calkiem naturalne, tzn. Tak duze odrosty, ze farba jest ma samiutkich koncach :-) i to w kolorze moich naturalnych wlosow, ze trzeba sie przyjrzec dobrze zeby bylo widac.. kiedys tak jak lilith zmienualam kolory, ale.cos mi walnelo do glowy i chce naturalne
Milagros zalezy jaki duzy brzuch bedziesz miala, ale na pewno lekko Ci nie bedzie... ja tez mam troche zwichrowany kregoslup, bo uciska mi czasen tak, ze boli mnie noga czy reka nie do wytrzymania..
A ja w poprzedniej ciazy nie robilam prenatalnych i teraz chyba tez nie bede.. zobaczymy co lekarz mi powie...
Ja obecnie mam prawie calkiem naturalne, tzn. Tak duze odrosty, ze farba jest ma samiutkich koncach :-) i to w kolorze moich naturalnych wlosow, ze trzeba sie przyjrzec dobrze zeby bylo widac.. kiedys tak jak lilith zmienualam kolory, ale.cos mi walnelo do glowy i chce naturalne
Milagros zalezy jaki duzy brzuch bedziesz miala, ale na pewno lekko Ci nie bedzie... ja tez mam troche zwichrowany kregoslup, bo uciska mi czasen tak, ze boli mnie noga czy reka nie do wytrzymania..
A ja w poprzedniej ciazy nie robilam prenatalnych i teraz chyba tez nie bede.. zobaczymy co lekarz mi powie...
Iza02083
Takie piękne
O hehehe EMI ja mam 30na karkuIza ale młodziutka [emoji3] a kolor masz piękny marzy mi sie taki
Załączniki
Emka można i zaznaczać, ze to takie.
Aob ale tzn.co nawet NT nie sprawdzał??
Iza mlodziutko wyglądasz hihi.
Z tymi plecami przerabane.. Ja się np.po zgieciu nie pidniose.. Lekarz obstawia, ze to przez znieczulenie 10 lat temu.. Czasem chodzić nie mogę..musze tez siedzieć zgieta najczęściej..
Ale dzieciaki ten makaron pochłaniają szok.
Aob ale tzn.co nawet NT nie sprawdzał??
Iza mlodziutko wyglądasz hihi.
Z tymi plecami przerabane.. Ja się np.po zgieciu nie pidniose.. Lekarz obstawia, ze to przez znieczulenie 10 lat temu.. Czasem chodzić nie mogę..musze tez siedzieć zgieta najczęściej..
Ale dzieciaki ten makaron pochłaniają szok.
tekila85
Cześć :-) fajny ten kolor ale to trzeba mieć odpowiednie włosy to tego typu farbowanie inaczej wygląda średnio ..no u mnie to niestety odpada... swoją droga to już bym chciała być po fryzjerze bo wyglądam mocno średnio :-)
I postanowiłam dziś, że po poniedziałkowej wizycie kupię detektor ... trudno, że tyle kasy ale to tyle miesięcy , że warto... najwyżej później sprzedam i tyle..:-) ogólnie chce też kupić poduszkę do spania ale uznałam, że do poniedziałku się wytrzymam... mam nadzieję na dobre wieści ale same wiecie...
Czy u Was też tak pięknie? Chyba się zwlekę z kanapy i może na działkę pojadę z mężem :-)
I postanowiłam dziś, że po poniedziałkowej wizycie kupię detektor ... trudno, że tyle kasy ale to tyle miesięcy , że warto... najwyżej później sprzedam i tyle..:-) ogólnie chce też kupić poduszkę do spania ale uznałam, że do poniedziałku się wytrzymam... mam nadzieję na dobre wieści ale same wiecie...
Czy u Was też tak pięknie? Chyba się zwlekę z kanapy i może na działkę pojadę z mężem :-)
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
U mnie pięknie, idę po południu na kawę na miasto z koleżankami :-) teraz robię pulpety
Ja po wyplacie siade i przekalkuluje koszta, czy mogę sobie na detektor pozwolić
Ja po wyplacie siade i przekalkuluje koszta, czy mogę sobie na detektor pozwolić