reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith ja z bólem włączę od dwóch dni właśnie... Ale już dziś jest lepiej :) a Ty masz teraz dwójeczkę?

Jakie wcześnie, ja od 8 na zajęciach jestem już :)

Tez mam te paskowe zwykle i robię jeden-dwa dziennie bo nie wierze nadal!! :)

Nie mogę sie doczekać wieści od Doroty :)

Dziewczyny jak wasze objawy?:) u mnie nadal nic, oprócz potwornego zmęczenia oczywiście :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dorota Coż za super wieści :) Gratulacje ! Jako pierwsza słyszysz serduszko ! :) A tak sie stresowałaś niepotrzebnie :)
Ja jutro bede sie umawiac na wizyte moze gdzies wczesniej pojde :D

Witam wszystkie :-)
Dorota super wieści ! Na wpół otwartymi oczami Was czytalam ale przy Twoim poście szybko mi się otworzyły :D

Lilith nie biorę nospy bo źle ja wspominam z pierwszej ciąży, wymiotowalam po niej strasznie :/ i nigdy mi nie pomagała. Biorę magnez już jakiś czas bo skurcze łydek miałam i pytałam Pani doktor to kazała stosować dalej. Ale widziałam dziś reklamę ze jest nowa nospa powlekana spróbuje ta. Ale chyba odetchne do końca jak mnie jakiś objaw dopadnie :D
Póki co grzecznie biorę duphaston i czekam na 18.03 ;)

Witam również wszystkie nowe mamusie :) I podziwiam was z całego serca ze radzicie sobie z takimi gromadkami :O nie wiem czy bym podolala :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota wielgachne gratki!! Jesteś już napewno spokojna. A wyjaśniło się, który to tydzień?
Boje się coś wziąć na ten ból, chyba wole przemeczyc.. Sama nie wiem a mam tylko paracetamol ze słabszych. Core tez głową boli wiec może cisnieniowo..
Ivi, tak synka po ponad 7 latach się doczekalam, teraz ma 19m. 8 to wcześnie..zazwyczaj o tej godzinie dopiero wstajemy :-) co do objawów roznie..mdłości mam, Wczoraj wymioty, raz objawy są raz nie ma wcale. Jutro kończę 5 tydz. A we wtorek 6 zaczynam i jeszcze tyle do wizyty..

Wiecie co mi przeszkadza? Smród z kuwety, teraz mam 7 kotów, z czego 2 chwilowo. Podobnie jak się moja jaszczura zesra to nie sprzatne bo padam na miejscu..

Edit,
Ma ktoras lutke czy dupka w nadmiarze? Bo kurde mój nie dotarł i jestem bez..
Listę można zrobić, chyba już czas bo pitem będzie nas coraz więcej.
Nie widzialam tej nospy.. A magneza tez biorę :-)

Dorota cudownie cudownie :)))

Pewnie możemy zrobić listę :)

A kto zbiera wiadomosci by uzupełniać termin wizyt usg czy jakoś i inaczej to widzicie ?

O matko nie Lubie dużych kotów dlatego podziwiam za taka ilośc :) a jak one z dzieciakami ?

Kochają dzieci a dzieci koty, mlodemu na wszystko pizwalaja. Koty mam duże, długowłose, mamy też tureckiego Wazy chyba z 10 kg i jak Dex był mniejszy to często się klad na nim :-)
Zaraz się zbieram na sklep.. To dopiero wyczyn heh..

reklama
Lilith mam akurat na styk do następnej wizyty ale jakbym miała więcej to dam znać :)

Co do listy, jestem za, ale osobiście się na tym nie znam jak to zalozyc

Edit, Lilith 7? :O właśnie jak one z dziećmi?
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry