reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith ja z bólem włączę od dwóch dni właśnie... Ale już dziś jest lepiej :) a Ty masz teraz dwójeczkę?

Jakie wcześnie, ja od 8 na zajęciach jestem już :)

Tez mam te paskowe zwykle i robię jeden-dwa dziennie bo nie wierze nadal!! :)

Nie mogę sie doczekać wieści od Doroty :)

Dziewczyny jak wasze objawy?:) u mnie nadal nic, oprócz potwornego zmęczenia oczywiście :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dorota Coż za super wieści :) Gratulacje ! Jako pierwsza słyszysz serduszko ! :) A tak sie stresowałaś niepotrzebnie :)
Ja jutro bede sie umawiac na wizyte moze gdzies wczesniej pojde :D

Witam wszystkie :-)
Dorota super wieści ! Na wpół otwartymi oczami Was czytalam ale przy Twoim poście szybko mi się otworzyły :D

Lilith nie biorę nospy bo źle ja wspominam z pierwszej ciąży, wymiotowalam po niej strasznie :/ i nigdy mi nie pomagała. Biorę magnez już jakiś czas bo skurcze łydek miałam i pytałam Pani doktor to kazała stosować dalej. Ale widziałam dziś reklamę ze jest nowa nospa powlekana spróbuje ta. Ale chyba odetchne do końca jak mnie jakiś objaw dopadnie :D
Póki co grzecznie biorę duphaston i czekam na 18.03 ;)

Witam również wszystkie nowe mamusie :) I podziwiam was z całego serca ze radzicie sobie z takimi gromadkami :O nie wiem czy bym podolala :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota wielgachne gratki!! Jesteś już napewno spokojna. A wyjaśniło się, który to tydzień?
Boje się coś wziąć na ten ból, chyba wole przemeczyc.. Sama nie wiem a mam tylko paracetamol ze słabszych. Core tez głową boli wiec może cisnieniowo..
Ivi, tak synka po ponad 7 latach się doczekalam, teraz ma 19m. 8 to wcześnie..zazwyczaj o tej godzinie dopiero wstajemy :-) co do objawów roznie..mdłości mam, Wczoraj wymioty, raz objawy są raz nie ma wcale. Jutro kończę 5 tydz. A we wtorek 6 zaczynam i jeszcze tyle do wizyty..

Wiecie co mi przeszkadza? Smród z kuwety, teraz mam 7 kotów, z czego 2 chwilowo. Podobnie jak się moja jaszczura zesra to nie sprzatne bo padam na miejscu..

Edit,
Ma ktoras lutke czy dupka w nadmiarze? Bo kurde mój nie dotarł i jestem bez..
Listę można zrobić, chyba już czas bo pitem będzie nas coraz więcej.
Nie widzialam tej nospy.. A magneza tez biorę :-)

Dorota cudownie cudownie :)))

Pewnie możemy zrobić listę :)

A kto zbiera wiadomosci by uzupełniać termin wizyt usg czy jakoś i inaczej to widzicie ?

O matko nie Lubie dużych kotów dlatego podziwiam za taka ilośc :) a jak one z dzieciakami ?

Kochają dzieci a dzieci koty, mlodemu na wszystko pizwalaja. Koty mam duże, długowłose, mamy też tureckiego Wazy chyba z 10 kg i jak Dex był mniejszy to często się klad na nim :-)
Zaraz się zbieram na sklep.. To dopiero wyczyn heh..

reklama
Lilith mam akurat na styk do następnej wizyty ale jakbym miała więcej to dam znać :)

Co do listy, jestem za, ale osobiście się na tym nie znam jak to zalozyc

Edit, Lilith 7? :O właśnie jak one z dziećmi?
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry