reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja tez z rana obecna . U mnie od rana śmiechy i hihi tańce śpiewanie ;-) ;) wesoło mam .
Samopoczucie paskudne kawka z rana nie dopita skończyła w toalecie. Pierwsze wymioty i to tak późno :-( :( a bez kawy z moim ciśnieniem z łóżka nie wstanę . Czekam na mojego Kubusia aż z pracy przyjdzie i mnie pocieszyć troszke ...

reklama
A mnie dziś o 5 obudził synek który stwierdził że dość już spania, potem parę załatwien było to się w samochodzie wyspał, teraz jestem u rodziców na wsi i korzystamy bo w Krk znów smog...

Witam sie I Ja..głowa mi peka..

Keejti sorrki ale wiek nie jest wyznacznikiem.. Wręcz nie ma z nocnikiem nic wspólnego.. Syn musi okazać Ci swoją gotowość, bo za to są zwieracze odpowiedzialne a nie chęci mamy.
Judyta była zupełnie odpieluchowana mając 18ma Dex ma jyz 20 i jeszcze np.z siku nie jest gotowy.
Wie kiedy kupa i umie ja przytrzymać by isc na WC ale siku nie. Taki proces się powoli zaczyna i to dziecko pokazuje nam czy juz czy nie. I lepiej od razu na ubikacje ale to moje zdanie. My mamy taką famili deskę. Sadzasz na WC i mususz malucha umieć zająć np.ksiazeczkami na 10m po piciu czy jak pokazuje, że kupa etc.
Powodzenia.

Kurcze u mnie w lodówce cisza..tzn.zarciaduzo ale nic co bym chciala

reklama
Do góry