reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza mi się wydaje ze przy użyciu odpowiednich preparatów jest ok, chociaż sama chodzę z odrostami i czekam aż mnie aż tak mdlic nie będzie :p

reklama
Chwile kogoś niema to się rozpisujecie ;-) ;) dziękuję za wsparcie i dobre myśli o Zuzi sterydy zadziałały i niedawno tlen odlaczyli :tak: mimo wszystko zostają nadal w szpitalu w poniedziałek mała echo serca ma i cala narada co dalej .

Ja dziś 5 dzieci mam bo tej siostry 3 latka domnie trafiła i mam małą księżniczkę w mieszkaniu a chłopaki jak się zachowują ha ha jeden do drugiego mówi nie rób tak bo to dziewczynka i musisz być delikatny :biggrin2: jak nieraz coś wymyśla to można się śmiać pół dnia ...

Spokojnej nocy przyszłe mamuski idę spać bo mnie cosik przeziębienie łapie i nos zapchany zrobię inhalacje z soli i się kładę

Ja w przyszłym tygodniu będę farbowała włosy.. myślę, że teraz są na tyle dobre farby, że raczej nie na się co bać...:-)

Agucha ja w 4+3.

Co do farbowania. Farbowalam Ale ta bez amoniaku

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Używam tylko farb fryzjerskich, na samym początku farbowalam raz teraz mi się nie chce..
W dupku wcale mało progesteronu nie ma, on jest syntetyczny wiec te 10 to jednak więcej niż 10 lutki.

Mam taką zgage, ze nic przełknąć nie mogę taki ból w klatce piersiowej..

Princeseczka, ja będę wycofywać tak by na 16 tc odstawic.

Co do wizyty to to uk wiec trochę inaczej ale miałam pierwsza wizyte w 6+2. Wcześniej chyba nie ma sensu..

Padam dzis.. Komu miałam odpisać to nie dzis, nie dam rady bo zaraz chyba usne a właśnie na film się polozylam..

A ja też fryzjerska z maximy ale ona z amoniakiem a w ciąży tylko sobie koncowki rozjasniam zresztą tak się najlepiej czuje a przy skórze sobie odpuszczam bo mnie i bez ciąży farba podrażnia

reklama
Do góry