reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja tez byłam w ciazy przed ślubem i zapowiedziałam Wszystkim ze bede chciała zorganizować po ślubie jak skończę karmić i impreza odbyła sie w 30 stycznia tego roju , 1,5 po ślubie :) było super :)

reklama
Dziewczyny, te które są już po ślubie, mialyscie wieczór panieński ?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
My mielismy grilla kawalersko panienskiego :-D polecam:-D wszyscy razem super sie bawilismy mimo okropnej burzy! Na innych osiedlach drzewa byly polamane ale to nas nie przestraszylo! Caly majdan przenieslismy do garazu i tam siedzielismy. Tylko grill stal na zewnatrz. Mimo takiej pogody bawilismy sie w najlepsze! :-D pozniej burza ustala i urzadzilismy hulanki na boso. Ohh jacy czysci bylismy ale nic nie bylo widac bo juz noc nastala i % zrobily swoje wiec nikt nie zwracal na to uwagi

Ostatnia edycja:
Em ka na pewno Po zakończeniu karmienia jakas impreza będzie :)
Princeseczka pomysł wspólnego grilla też fajny :) tym bardziej że mamy gdzie :)

A z drugiej strony wolałabym spędzić ten wieczór z dziewczynami tylko A chlopy niech idą w swoją stronę :)

Milagros ja nie miałam wieczoru panieńskiego a dzień przed ślubem pracowałam do północy :p

Ale ja nawet nie miałabym z kim wieczoru panieńskiego świętować bo o ślubie tylko świadkowie wiedzieli.

No ze miesięcznie w zależności od tego co ma zawierać ale nie tak ze tylko i wyłącznie prowadzenie ciąży tylko cały pakiet

Milagros ja nie miałam wieczoru panieńskiego a dzień przed ślubem pracowałam do północy :p

Ale ja nawet nie miałabym z kim wieczoru panieńskiego świętować bo o ślubie tylko świadkowie wiedzieli.
Ja teraz będę świadkowa, ale nie będzie wesela. Tylko cywilny. Ale panieński ma być :)

Pulpety pyszne, o dziwo zjadlam bez problemów i są jeszcze na jutro.
Gołąbki miałam ostatnio.

Boli mnie coś od popołudnia.. Przyznam się, że w ogóle wiadomość od Doroty strasznie mnie zdolowala..od razu wspomnienia wróciły..U mnie teraz jest prawie co do dnia.. Jak wtedy.. Ale wierzę, że mój Aniolek wrócił teraz bo wtedy po prostu nie był ten czas.. Musze myśleć pozytywnie ale jak tylko o niej pomyślę to płacz..tak mi przykro..A gdzie tam do 13tc..

Emka, czyli w skończonym 9 tygodniu to 3 m a nie teraz?

reklama
Pulpety pyszne, o dziwo zjadlam bez problemów i są jeszcze na jutro.
Gołąbki miałam ostatnio.

Boli mnie coś od popołudnia.. Przyznam się, że w ogóle wiadomość od Doroty strasznie mnie zdolowala..od razu wspomnienia wróciły..U mnie teraz jest prawie co do dnia.. Jak wtedy.. Ale wierzę, że mój Aniolek wrócił teraz bo wtedy po prostu nie był ten czas.. Musze myśleć pozytywnie ale jak tylko o niej pomyślę to płacz..tak mi przykro..A gdzie tam do 13tc..

Emka, czyli w skończonym 9 tygodniu to 3 m a nie teraz?
Lilith ja też bardzo się martwię. nie chciałabym usłyszeć takiej informacji jak Dorota. I póki 13tydzien nie minie to nie odetchnę.

Do góry