reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Tak myślałam, chyba tylko tam można spotkać TZ a na pewno stamtąd się to wywodzi :) ja tam swego czasu byłam modem, na pazurkowym :p potem urodziłam Mloda wiec życie przestało dla mnie istnieć a potem wrocilam ale juz tylko żeby czytać :)
Ja na poczatku nie uzywalam tutaj tego zwrotu ale zauwazylam ze dziewczyny sporadycznie uzywaja :-) wygodniej mi uzywac TZ niz np. maz :-D
Ja natomiast tam sie udzielalam dopoki nie pracowalam. Kiedy zaczelam prace zmianowa moj organizm zaczal wariowac. Chodzilam wiecznie niewyspana i zmeczona (a z TZ widzielismy sie codziennie po pracy mimo tego ze razem pracowalismy). Dodatkowo doszlo oraganizowanie weselicha, co pochlonelo mnie calkowicie. Teraz mam troche czasu, ale watek nam obumarl. Odzywa sie pare dziewczyn raz na tydzien ale ja takiego czegos nie lubie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hey bylam u mamy zmierzyc goraczke niby temperatury nie mam ,ledwo tam o dwie kreski urosla,ale w ciazy to norma,jednak jest mi zimno i czuje sie polamana jeszcze u mnie taki wiatr sie zerwal ,kaptur zalozylam,ale w plecach mnie zaczelo bolec,jeszcze by tego brakowalo. kupilam sobie apap,ale tylko bede brala w razie goraczki pol tabletki.
wzielam od mamy miod kupilam cytryne i wlasnie sobie zrobilam herbate z cytryna i zaraz wskakuje do lozka. bede do was zagladala od czadu do czasu z tel. zjadlam u mamy nalesniki na ktore tylko mialam ochote bo reszta mnie odpycha. mialam dzisiaj zrobic z chlopakiem wieksze zakupy,ale juz sie nie ruszam z domu dzis na pewno.
musze sie wykurować , zaczelam czesciej kichac na dodatek;/
a na weekend taka piekna pogode zapowiadali. no trudno;(

Dziewczyny, te które są już po ślubie, mialyscie wieczór panieński ?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kejti no ja właśnie będę w połowie ciąży, chciałam jechać do spa A teraz uważam to bez sensu bo ani jacuzzi ani sauna w ciąży nie jest wskazana. Wydam pieniądze bez sensu. No i będę też niedługo swiadkowa i potrzebuje coś wymyślić.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry