reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam 8+3 to 9 ale mimo wszystko nie skonczony, to już się liczy? Myślałam, że od pełnych.
Emka ja te pulpety z podwójnej porcji zrobilam hihi.
A takich kupnych golabkow nie zjesz? Jak sama robisz to nie wychodzą?

Princeseczka Oki, racja ale w danych okresach są większe i mniejsze ryzyka. W dodatku jak ktoś już przechodził coś podobnego boi się jeszcze bardziej..

Tez staram się wierzyć, że wróci z dobrą nowina..juz były tu cuda wiec może być kolejne.

A Gwiazdeczka dalej milczy kurcze..

Edycja..

Milagros my chyba często podobnie myślimy hihi.

Czyli ja też już 3m, fajnie :-)

reklama
Heej mnie dzis.dlugo nie bylo i przyznam, ze wiadomosc.od Doroty tez mnie zaniepokoila:-\

A ja panienskiego nie mialsm, bo w sumie wesela tex nie.. tylko obiad dla najblizszych..

Gwiazdeczka tez miala miec decydujacy dzien wvzoraj o ile dobrze pamietam..

Ja jak bralam w połowie ciąży to miałam mniejszy brzuch niż teraz na początku nie wiem dlaczego, ale sukienkę w stylu greckim więc nie było widać

Slyszalam!!
Musi być pełny pecherz w moim wypadku.. Mąż szukał jak zawsze, po lewej stronie się kryje moja perełka.. No nie moglam wytrzymać do jutra i dziś sprawdzilam po wiadomości.. Ślicznie biło..Nie samo echo..

Emka ja lubię ale teraz tylko maz.. I ostatnio poprosiłam o kupne..wiadomo, nie to co domowe ale ochotę zaspokoily.
Dziękuję za wyjaśnienia z tymi m.

Załączniki

• 1459527289269.jpg
    1459527289269.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 75
  • 1459527307491.jpg
    1459527307491.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 80
Keejti - zwykle w pierwszej ciąży brzuch jest dużo mniejszy, u mnie do 7 miesiąca nie było brzucha widać jak byłam w ubraniu.

Emka ja uwielbiam gotować a piec ciacha to już w ogóle, ale teraz w ciąży za dużo rzeczy mnie odrzuca wiec nie zawsze jest obiad

reklama
Ja swoją kupowałam zaraz po poprzedniej ciąży, a wtedy lezalam i tylko jadłam. Wyglądałam podobnie jak teraz. Tzn brzuszek miałam. Później schudłam A teraz wróciło. Mam nadzieję tylko że będę się dobrze czuła :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry