reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mnie dzis jakby kolka wzięła tak cos ściska w brzuchu ... Moze wezmę nospe ba sen dornze ze mi została jeszcze po poprzedniej ciazy - swoją droga tyle sie naczytałam o szkodliwym wpływie a brałam codziennie i syn nie ma żadnych problemów :)

reklama
Hej noc masakra, każde dziecko wolalo mnie pokoleji i to kilka razy, dobranoc tego jak nie wolali to ja spać nie umiałam, pół nocy walczylam z mdłościami, do tego dreszcze i zimno mi.
Teraz też mi takie strasznie niedobrze tylko czy z ciąży czy ze stresu??

Szykujemy się proszę o kciuki

Cześć , u mnie strasznie słabo z czasem, ale widzę ze nie tylko ja "wielomama" to rozumiecie :)
O sobie: mama trójki brzdąców (2,4,6 lat) No i teraz totalne zaskoczenie w postaci wielu pozytywnych testów ciążowych.. Nadal nie mogę uwierzyć ;) do tej pory aktywna zawodowo i w dodatku na ostatnim roku studiów mgr, wiec przy domu i dzieciakach chwila wolnego czy odpoczynku to jakieś mgliste marzenie ;)
Wizytę u gin będę mieć pewnie za 3 tyg, bo znając ją to będzie chciała mnie zobaczyć jak już serduszko będzie widać :)
Objawów ciążowych jeszcze nie mam jako takich, tylko Ci co mnie znają już widza brzus:( wiec nie uda mi sie tego ukryć (jestem przykładem tego ze brzuszek jest widoczny od pierwszych tygodni, a nie miesięcy.. Przy wszystkich dzieciakach tak miałam).

Dorotko trzymam kciuki!

Lilith a ja Cię pamietam z wątku staraczek sprzed wielu wielu lat;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dorota &&&&

Ja mam jutro wizyte :-)

Lilith tez chce taki test i az mam ochote leciec po jeszcze jeden :p

Ivi to masz jeszcze malutkie dzieciaczki =-O podziwiam ;-)

Edit.

A tak w ogole witam sie w nd poranek B-)

Aob No malutkie :) śmiejemy sie ze rytm zostanie utrzymany, 2010,2012,2014 i.. 2016:):):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

dorota jak na złość apteka nieczyynna dzis zakupie ;)
Em Mka o mojej wizycie lepiej juz nie bede opowiadac buc straszny mam na 16.03 u normalnego lekarza tamten mnie wgl nie zbadal a usg zrobil brzuszne przy mojej nadwadze haha i widzial tylko endometrium grube wskazujace na ciaze ;0000
ivi witam i podziwiam
a ja wstalam jakas taka słaba nic mi sie nie chce glowa boli ;/

Witam sie I Ja..ale wcześnie..głowa mi dzis peka..
Ivi.. Ja tez Cie kochana pamiętam. Nawet zagladalam choćby na Reaktywacje pytając o lutke :-) marzylby mi się taki komplet dzieciaczków ale jestem szczesluwa, ze jest chociaż tak i marze by się udało by synek miał rodzenstwo, bo jednak cora bardzo długo żale miała, ze jest sama..
Gosia..czuje się jak Ty..
Dorota kciuki trzymam od wczoraj, u mnie dopuero po 8 wiec pewnie Ty już na lub po wizycie?
Emka, kij z tym co piszą w necie. Chodzi o dzieci ponospowe? Przerabialam ten temat na sierpniowkach z synem i jednak, każda stwierdziła że nospa może być. Sama w każdej ciazy brałam, w tej również i gdy trzeba będę brać nadal.
Aob, mam ich jeszcze sporo. Wolałabym teraz te plastikowe, lepiej się przechowują ale tymi gardzic nie będę. Zbierały się, gdy zamawialam żel albo testy owu. A ja jestem z tych co nie robią testów ciążowych bez spoznionej @ a zdarzyła się to w końcu dopuero teraz :-) o której masz jutro wizyte?

reklama
Do góry