reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

To najważniejsze a sniadanie możesz już dziś przygotować w postaci kanapek chociażby, to jutro spokojniej będzie, bo pewnie Ty sama będziesz przejęta.
Moj dzis mam nadzieje kolo 7 się położy, wstal o 8 a drzemki brak wiec wieczór nasz :-)

reklama
Dex padł o 7, idziemy grać z cora w rubikub czy jakoś tak bo sobie zazyczyla. Jutro dzień mamy, dzis juz Dostalam prezent akurat na zmarzniecia nowy cud miód minky szlafrok i kwiaty.
Znalazłam z 20 testów ciążowych i z50 owulacyjnych, ciezko się było powstrzymać wiec ciążowy poszedł w ruch i w końcu kreska ciążowa ciemniejsza.. Az się poplakalam..
Mychanka moja cora tez, majowa jest a Twój synek? Jak on zareagował na ciążę? Bo to jednak już nie takie dzieci..

Chwale się, ostatni raz :-)

Załączniki

• 1457207214942.jpg
    1457207214942.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 86
Lilith niestety u mnie na śniadanie koncert życzeń, kanapki nie wchodzą w grę, ala m robi im śniadania i kolacje jak tylko jest w domu ;-)

U mnie pierwsza część dnia bez mdłości, druga zdlosciami ;-)

Lilith cudo test #.# :) ja pół dnia w biegu pół spędzone na leżeniu, niestety podbrzusze znów ciągnie :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota niezłe ze udało Ci sie umówić wizytę na jutro w ogole nie wiedziałam ze ktos przyjmuje prywatnie w niedziele super nie będziesz sie stresować :) kciuki w takim razie zaciskam!

reklama
No a ja na wieczór nic.. Jeszcze się obzarlam szok.. Ani podbrzusze dzis nie bolało ani plecy.. Nie powiem, że się trochę stresuje ale staram się nie nakrecac i dalej myśleć pozytywnie.
Dorota, kciuki zacisniete. Gosia fakt milczy coś, moze usnela :-) Milagros a nospe bierzesz? Ja dzis boli brak i się denerwuje haha.
Licze, ze dzis zasne ha, wlasnie cisne do wyra doogladac wczorajszy film. Dobrej nocki :-)

Do góry