reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Lilith tak Zuzia ma wadę genetyczna siostra dowiedziała się w ciąży wykryli na przepływach jak była podczas zwykłego usg 4d w 5 miesiącu ze serduszko nie pracuje jak trzeba i ze gasica się nie rozwija prawidłowo pobrali jej płyn owo dniowy do badań i wyszło ze jest chora malusia. Urodziła siłami natury piękna dziewczynkę oddychają samodzielnie dawali dużo nadzieji ze wcale nie musi być źle . Miała już dwa zabiegi na serduszko jest dzielna ale 3 ciągle przekładaja bo mało na wadze przybiera a malusie płuca nie dają rady źle są dotlenienie włączyli dziś sterydy dożylnie i będą próbować bez tlenu . Musi być dobrze niema innej opcji

Ja wykarmilam 4 synów i nic mi nie wisi pierworodny jadł 4 i pół roku już z misiem w ciąży byłam i jadł . Max jadł do końca ciąży z Jasiek mało to wyszłam ze szpitala i jedli obydwaj jeden z jednej piersi drugi z drugiej . Z tym ze moje piersi nie rosły jakoś specjalnie z miseczki b do miseczki d

Linka trzymam kciuki za Twoja siostrzenice. Szkoda mi takich cierpiacych malenstw :-(
Przeciez takie dzieciaczki niczym nie zasluzyly sobie na tak okropne cierpienie :-(

Katerineczka wiesz ja chciałam poczytać o tym wirusie ale naprawdę boje się że dowiem się złych rzeczy więc wolę nie czytać tylko poradzić się was

To tak izba przyjęć ja juz nie kontaktuje ciągle o tym myślę a ta choroba dała mi we znaki a propo piersi tam któraś pisała to ja w pierwszej ciąży nie karmiłam ale i tak trochę wisiały więc zrobiłam sobie op i były jak nowe

reklama
Mój lekarz przyjmuje we wtorki i w czwartki więc poczekam do wtorku. Po waszych odpowiedziach lepiej się czuje. Myślałam że wirusy niszczą płód dlatego się przestraszylam człowiek za dużo czyta a później się martwi

Do góry