reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nie wiem czy się wam będzie chciało czytać ale wyjaśnię.

My nie musimy ale tak zdecydowaliśmy. Będzie łatwiej. Z obecnej spółdzielni - tak to nazwijmy - pomogą nam szybko załatwić takie mieszkanie jakie będzie spełniać nasze wymogi i nie może być gorsze od tego. Wiec gorzej nie będzie jrsli chodzi o standart. I teraz tak.. Sasiadow, żeby wywalić trzeba mieć dużo dowodów. Juz zaczęliśmy cały proces, każde halasy, burdy i dziwne zachowania są zgłaszane do landlorda czyli spółdzielni, plus juz zareagował cansil czyli samo w sobie miasto. Im też musimy wypełniać papierki, co jak gdzie o której etc. Jak raport będzie gotowy, dostaniemy gostka, który na każdy hałas może reagować osobiście, przyjeżdżając w nocy, upominajac, dając mandat i odnotowywujac. Teraz mamy dzwonić tez na policje i na antyspoleczne. Oni z tym nic nie zrobią ale w systemie będą już logi jako kolej y dowód. W przyszłym tyg.przychodza zakladac ta aparaturę do mierzenia hałasu, kolejne dowody będą się zbierać. I teraz hak..tych dowodów trzeba dużo. Jeszcze socjalka będzie dzieci kontrolować bo to chore co tam się nocą wyrabia. Najlepiej byłoby te dowody zbierać z 10m i kochane, jak ja mam tyle wytrzymać?? Dopiero przy takiej ilości idziemy do sądu, tzn.ta spółdzielnia, by móc wywalić danych ludzikow.
Tyle czasu?? Mowy nie ma.. A potem sądy etc..
Zgodzilismy się, by teraz pomoc spółdzielni, bo jak my się wyniesiemy problem zostanie..może komuś to będzie znowu wsio jedno co się tam wyrabia?
Wywiad u sąsiadów innych zrobili. Oni granicza ścianą z nami i z takimi dziadkami. Z nikim więcej, więc jak mają halasowac ludziom po drugiej stronie ulicy? z tymi dziadkami dzieła się tylko łazienka i tylko na gorze bo dołem jest przejście na ogród. I teraz kolejna sprawa to język. Tylko my ich rozumiemy.. A przekleństwa takie, że uszy wiedna.. Jeszcze co do tych dziadków.. Jeszcze jak nie wiedzieli, że skargę złożyliśmy to ta baba tak na tego sąsiada nadawała..A teraz biegnie się witać jaka to milutka nie jest. Taki typowy fałszywy człowiek..

Netta..niestety..mąż zrobił jak syna kladlam, pycha wyglądało ale juz nie podeszlo..

Miała dzis mieć, nie pisała nic..
Listę jutro edytuje bo dziś mi się mega nie chciało.
Katrineczka dawaj zdjęcie jutro.

reklama
Katarineczka oj dobrze dobrze miec dr, moj juz po specjalizacji chirurg ortopeda wiec dzidzie posklada jak cos:) on starszy kilka latek ode mnie takze juz wyksztalcony dr w pelni:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agulek Ty i Dzidzia jesteście bezpieczni :)

Lilith sytuacja patowa, skoro znajdą Wam w tym samym standardzie to nie bedxie wyjścia. Wyobrażam sobie jakie to trudne tAK wszystko zmieniać.

Ja przeprowadzał am się tylko raz i wiem jaki to stres, ale dla dobra dzieci zrobi się wszystko.

I powiem Ci ze dobrze ze działasz w tym temacie, żeby w razie czego tamtym dzieciom jakąś krzywda się nie działa. Niech mają na nich oko.

Witam wszystkie z rana . U mnie szaro i pochmurne Ja dziś napisze z innej beczki nie jestem osobą wierząca ale w ostatnich dniach błagam Boga aby moja siostrzenica chociaż w końcu mogła wrócić do domu od ponad tygodnia jest w prokocimiu pod tlenem . Dziewczyny wstawcie się za nią również , nie oczekuje cudu żeby tylko była w stanie samodzielnie oddychać . Moja kochana Zuzia received_1134574176592794.jpeg

Załączniki

• received_1134574176592794.jpeg
    received_1134574176592794.jpeg
    65,6 KB · Wyświetleń: 86
Dzień dobry :) właśnie próbuje opuścić łóżko ale ono chyba mnie trzyma żebym nie szła ;)

Linka biedne maleństwo :( oby jak najszybciej sama oddychala &&& duuuzo zdrówka dla Niej :*

Cześć laseczki! my przezmęczeni i przeszczęśliwi, nasz projekt (aplikacja mobilna) zdobyła pierwszą nagrodę w dość istotnym konkursie, wczoraj było rozstrzygnięcie :) Emocje.. Ale wszystko jest na dobrej drodze;) gorzej że dziś nie nadaje się na odwiezienie dzieci do pkola więc siedzą ze mną w domu :)

muszę znaleźć chwile by zobaczyć co się tu wczoraj działo :D

Linka duzo zdrowka dla malutkiej kruszynki :* :(
co z gwiazdeczka ???
weszłam dzis na wage i kolejny kilogram mniej czyli łacznie -7 kg .Ale teraz staram sie podjadac tu kawalek banana tu jogurt tu paluszki ale obiadu chleba,miesa,wedlin,sera zoltego,jajek i masla dalej nie tkne. Jest tu jakas mamka co juz przytyla ?
Milego dnia ;)

Ostatnia edycja:
Linka ja nie moge patrzec na cierpienie takich dzieciaczkow :-( niech mala szybko wraca do zdrowia:-*

Lilith fakt to duzo pierdzielenia z tymi dowodami :-\ ciezko opuszczac swoj dom, ale jak to mialoby tyle trwac to wytrzymac jeszzcze ciezej...:-(

reklama
Do góry