reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza mi nic nie wisi i nawet zostały większe , choć ja miałam wagę przed pierwsza dryga ciaza 48kg, teraz zaczynałam z 58 ważę 54. I karmiłam długo bo ponad rok i teraz tez bede karmić długo :) poza całym plusem idącym za kp ja przez cały teb czas nje miałam @;) to było minusem bo chcieliśmy nowego bejbika a teraz mam nadzieje ze tez @ nje przyjdzie:) a jak bedą obwisłe to sie zrobi i juz bedą piekne :)

Linka pomodlę sie.

Lili no my wczoraj zjedliśmy we trójkę hmm 7 chyba i na dzis tez jest nawet więcej chyba koło 20 nam Wyszło , ja nje wiem czy dzis przełknę ... Juz z rana naczczo wymiotowałam , jechaliśmy pobrać krew zrobić mi badania i małemu pobrać krewke bo miał problem z żelazem i niestety z żyłki musi byc a to wyzwanie ....

Ziemniaczki masz obawy jedz na IP.

Princeseczka no w
Takim wypadku musisz leżeć ale
Tez bez przesady ...

reklama
Trzymamy koniecznie daj znać.

Też macie taki dziwny aplikator do luteiny? Kiedyś jak bralam to palcem wkladalam

Co dziś na obiad? Na śniadanie chyba zrobię racuchy drożdżowe

EmKa ale nie o lezenie mi sie rozchodzi ;-) tylko o to ze musze byc caly czas w domu :-/
Bratowa TZ miala kontrole jak byla na badaniach. Wiecie ze nie zastali jej w domu to poszli do jej zakladu(jest fryzjerka) na kontrol czy przypadkiem tam zadnej ciezarowki nie ma. Dostala pismo ze wyplata swiadczenia zostala wstrzymana ale odwolala sie wynikami badan i jej przywrocili.

reklama
Do góry