EM Ka
Fanka BB :)
Iza mi nic nie wisi i nawet zostały większe , choć ja miałam wagę przed pierwsza dryga ciaza 48kg, teraz zaczynałam z 58 ważę 54. I karmiłam długo bo ponad rok i teraz tez bede karmić długo poza całym plusem idącym za kp ja przez cały teb czas nje miałam @ to było minusem bo chcieliśmy nowego bejbika a teraz mam nadzieje ze tez @ nje przyjdzie a jak bedą obwisłe to sie zrobi i juz bedą piekne
Linka pomodlę sie.
Lili no my wczoraj zjedliśmy we trójkę hmm 7 chyba i na dzis tez jest nawet więcej chyba koło 20 nam Wyszło , ja nje wiem czy dzis przełknę ... Juz z rana naczczo wymiotowałam , jechaliśmy pobrać krew zrobić mi badania i małemu pobrać krewke bo miał problem z żelazem i niestety z żyłki musi byc a to wyzwanie ....
Ziemniaczki masz obawy jedz na IP.
Princeseczka no w
Takim wypadku musisz leżeć ale
Tez bez przesady ...
Linka pomodlę sie.
Lili no my wczoraj zjedliśmy we trójkę hmm 7 chyba i na dzis tez jest nawet więcej chyba koło 20 nam Wyszło , ja nje wiem czy dzis przełknę ... Juz z rana naczczo wymiotowałam , jechaliśmy pobrać krew zrobić mi badania i małemu pobrać krewke bo miał problem z żelazem i niestety z żyłki musi byc a to wyzwanie ....
Ziemniaczki masz obawy jedz na IP.
Princeseczka no w
Takim wypadku musisz leżeć ale
Tez bez przesady ...