reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Jeszcze wkleje na pamiątkę a co tam. Pierwszy robiony 29.02 wieczorem a reszta? To takie szczęście moc zobaczyć swoje dwie kreski, ze robilam by móc się napatrzeć haha. Dawno nie powtarzalam, moze zaszaleje :-)

Załączniki

• 1457190223419.jpg
    1457190223419.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Odpadam dzis.. A dopiero co mówiłam, że dobrze się dziś czuje.. Wymiotuje jak szalona.. Musze z miska chodzić bo nie wyrabiam..
Mychanka witaj :-)
Aa heh, po tym kefirze to jeszcze biegunki Dostalam..
Z ubieraniem to tez mam problem. Normalnie noszę 6/8 a teraz w 10 się nie mieszcze..wzdec juz nie ma..

w którym tyg jestes?

Lilith masz rację a ja mieszkam na wsi, gin w Częstochowie najbliższe większe miasto, jakieś 30 km, jeszcze starszych odwieziemy do wujka, jeszcze do laboratorium po te wyniki bety chce pojechać aby gin miał na kartce, więc myślę o 7.30 trzeba wyjechać, przed 7 wstać, tak dobra godzina bo szybko zleci ;-)

Fajne testy ;-)

Dorota powiem Ci, ze ja bym zrobila tak jak Ty czyli poszla prywatnie jak najszybciej, bo moze nie potrzebnoe ten stres … bede mocno trzymac kciuki :-*

Witaj mychanka

Lilith ladna kolekcja B-) ja mam tym razem 1 konkretny test, ale w ciazy z Niko mialam az 6 zrobione O:-)

Gosia robiłaś dziś tekst? Pochwal się.

Aob dziękuję

Lilith on się pytał o co chodzi, ja się go zapytałam ile kosztuje wizyta z usg więc usg musi zrobić, liczę że sprzęt ma dobry.

Emka od Częstochowy w stronę np Rudnik, Kłomnic, łódź.
Mieszkam w Rzerzeczycach

Dorota mega wcześnie musisz wstać, a dzieci Oki? Mój mały przed 8 nie wstanie wiec jak coś planuje to z nim najwcześniej na 10. Starsza to juz inna bajka. Daj znać jak tylko dasz rade. A betke jutro będziesz chciała powtarzać?
Z synkiem niestety mam tylko jeden wiec teraz nie zalowalam, szczegolnie ze dwa te zwykłe i tak miałam, kupione dawniej do żelu. Drugie były pidwojne za funciaka a jednak takie plastiki lepsze do przechowania.
Spod zrobiony, idę robić resztę ciacha i na dziś porobione, można poleniuchowac.

reklama
Lilith moje dzieci wszystkie wstają zawsze przed 7, dziś 6.40 wstały z tym nie ma problemu, gorzej z wyrobieniem się śniadanie ubieranie itp ale damy radę ;-)
Dziś przed godz 20 położę ich spać, zawsze idą o 20 ;-)

Do góry