reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Mam wrażenie czasem ze niektóre z Was to mega panikary nakręcacie sie niepotrzebnie ale na IP to nie, trochę to niespójne .
gosia081145
eM KA gdzie idziesz na prenatalne ? Ja w ciazy z Corcia bylam w KTC w gyncentrum a teraz mysle gdzie by indziej isc
Ale produkcja fajnie
AOB mnie na sama mysle o jedzeniu takze odpycha teraz w siebie wmuszam jogurt moj ulubiony ktory jako jedyny mi wchodzi Jogobella Breakfast a z jagoda pycha spróbuj
Agucha ale swietny kociak
Mama czworki kciuki zacisniete :*
Katerineczka pokjaz jakie spodnie z hm ciazowe kupilas? Bo mam w koszyku w sklepie online i zastanawiam sie jak one wypadaja ?
Do tego mi cos suwaczek szwankuje o jedzien dzien ;/
Ale produkcja fajnie
AOB mnie na sama mysle o jedzeniu takze odpycha teraz w siebie wmuszam jogurt moj ulubiony ktory jako jedyny mi wchodzi Jogobella Breakfast a z jagoda pycha spróbuj
Agucha ale swietny kociak
Mama czworki kciuki zacisniete :*
Katerineczka pokjaz jakie spodnie z hm ciazowe kupilas? Bo mam w koszyku w sklepie online i zastanawiam sie jak one wypadaja ?
Do tego mi cos suwaczek szwankuje o jedzien dzien ;/
Ja w poprzedniej ciąży jechałam do porodu w spodniach sprzed ciąży (biodrówki) wy już kupujecie ubrania ciążowe? Kurcze, największy brzuch będzie w okolicach najgorszej pogody, słabo...
Zjadłam dziś na śniadanie szpinak ze śmietanką i trochę czosnku, smakowało, myślę, że parę dni mogę tak jeść, bo na nic innego nie mam ochoty ani pomysłu...
gosia dziękuję
Zjadłam dziś na śniadanie szpinak ze śmietanką i trochę czosnku, smakowało, myślę, że parę dni mogę tak jeść, bo na nic innego nie mam ochoty ani pomysłu...
gosia dziękuję
Iza02083
Medicover na Waszyngtona 30, pojedyncza wizyta 170w pakiecie jeszcze nie wiem ..popytam jak zajadeGaga nie martw się. Możesz przesunąć wizytę albo na IP podjechać dla własnego spokoju ale nie ma co się nakrecac ja przy julku nie miałam ani jednego objawu, serio.
Iza a gdzie chodzisz? Dużo placicie za pakiet?
aob66
Moderatorka
Gosia08 dzieki kiedys sprobuje moze tego jogurtu, ale szczerze to nie przepadam:-\ wiem dziwne, ale przejadly mi sie i teraz sa fuuu :-
Gaga u mnie nie ma normalnie na ip porady ginekologicznej takze jakby co to trzeba przyjac sie na oddzial i dopiero badaja...
Dorota za duzo tam nie szalej zeby nic fasolek nie ucierpial ;-)
Linka faktycznie na dobra babke trafiliscie, bo jeszcze moglabys miec klopoty, roznie mozna trafic.. a jak ze zlobkiem?? Udala sie rozmowa?
Gaga u mnie nie ma normalnie na ip porady ginekologicznej takze jakby co to trzeba przyjac sie na oddzial i dopiero badaja...
Dorota za duzo tam nie szalej zeby nic fasolek nie ucierpial ;-)
Linka faktycznie na dobra babke trafiliscie, bo jeszcze moglabys miec klopoty, roznie mozna trafic.. a jak ze zlobkiem?? Udala sie rozmowa?
aob66
Moderatorka
Venuss a myslalam wczoraj o Tobie :-)
powodzenia na wizycie && daj znac na odpowiednim watku pozniej :-)
powodzenia na wizycie && daj znac na odpowiednim watku pozniej :-)
EM Ka
Gosia do angeliusa do kc.
Mam skierowanie i pierwsze 2 za free płace tylko za płytę jesli chce.
Mam skierowanie i pierwsze 2 za free płace tylko za płytę jesli chce.
reklama