reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gaga nie martw się. Możesz przesunąć wizytę albo na IP podjechać dla własnego spokoju ale nie ma co się nakrecac ja przy julku nie miałam ani jednego objawu, serio.

Iza a gdzie chodzisz? Dużo placicie za pakiet?

A zadzwonić i przesunąć wizytę? No nie wiem jeżeli powiesz ze boli cie brzuch i się martwisz to mają obowiązek zbadać

Agucha współczuję chorego kotka .

Zaprowadziłam maluchy do przedszkola 6 latek z 4 latkiem uciekli do budynku a jaś siku i będzie pod drzewkiem koniecznie, wiec szybko siku wchodzimy do środka a moje lobuziaki siedzą w szatni z panią Monika w panice zaryczani bo mamy niema. Tłumacze się co się stało ze uciekli wolałam ale nie słuchali , dobrze że normalna kobieta tylko powiedziała ze nauczą się słuchać . I że nie podejrzewał ze Michał taki cwaniak a tu inna odsłona

Gaga niestety na Ip trzeba posciemniac że coś cię boli, np brzuch, normalnie powinni cie zbadać.

Agucha fajnego masz szofera :-)

Mama czwórki wspaniałe wieści, cieszę się razem z Tobą.

Ja dziś odpoczywam więcej, po 2 dniach bardzo intensywnych na budowie, dziś dwa prania zrobione, zacznę coś pakować, a tam poradę z m później.
Teraz leżę.
Mdłości już prawie mijają, ale nie stresuje się, jestem dobrej myśli, poprostu były i mijają.

reklama
Do góry