reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka, no co Ty, nie przejmuj się, ja kiedyś się nad tym zastanawiałam i doszłam do wniosku że facet to ma ciężko tak przyjąć do wiadomości po prostu. No nie bylo i nagle jest. Cześć nawet nie wie, skąd... Ja wczoraj powiedziałam mojemu T. To pytal: "Skąd i jak?" :D daj mu czas, on może się wkurza sam na siebie, ze nie ogarnia.

A ja już jadę do doktora, ale nie ze sobą tylko z moim kotem :) patrzcie jak ładnie jedzie.

Załączniki

• WP_20160331_07_33_36_Raw.jpg
    WP_20160331_07_33_36_Raw.jpg
    600 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Hej hej

Mama czworki cudowne wiesci!!!:-D czekamy na dalsze rekacje :-)

Dziewczyny ja to nie moge was czytac:-\ piszecie tylko o zarciu a mi od razu sie cofa:p

Mialam dzis jechac z mezem na wycieczke i co?? i sie boje, bo tam maz musi rozliczyc w pracy, wiec musialabym z mlodym sama gdzies poczekac no i tu jest problem, bo jak zemdleje :-( przez to znow bede sama caly dzien:-\

Agucha a co kotkowi ?? Ja mam psa mopsa i to Stefan jak mój 5 syn czasami mam wrażenie ze sobie tak myśli ha ha jak mowie chłopaki do pokoi swoich to za dzieciakami tupta ze spuszczona głową :)
Idę szykować dzieciaki do przedszkola i musze do żłobka podjechać porozmawiać bo mnie chwilowo nie stać na niego a bardzo bym chciała żeby jaś kontynuował bo ma tam swoich przyjaciół i ogólnie bardzo dobrze trafiłam z tym żłobkiem bardzo dobra opiekę ma .

Hej dziewczyny , ja po dwóch dniach w pracy siedzę Teraz i próbuje nadrobić liczbę postów. ☺

Mnie przeszła ochota na jedzenie czegokolwiek, czasem coś w siebie tylko wcisne, skądś siłę trzeba mieć
Mama czwórki super wieści, mam nadzieję że dalej będą tak samo pozytywne.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry :)
Zmusilam się żeby wstać o 8:30 bo szkoda mi tak spać :/
Kurde jak ja Wam zazdroszczę tych objawów u mnie dalej kompletnie nic przez to się tylko boję ze nici z tego :'(

Gaga nie martw się, mnie też nic nie jest, poza biustem, który jest :D nie chce mi się jeść, ale mam ochotę na colę, a nie pijam coli nigdy, nie wiem, czy może raz w życiu kupiłam do domu dużą butelkę (no, może tylko na imprezę). Czemu się stresujesz? :(

Iza oj tak, podejście do pacjenta jak w NORMALNYM świecie, ciekawa jestem, co jest w moim pakiecie, już wiem, co będę robić dziś w pracy ;) sprawdzać pakiet.

samotnaja witaj :)

linka ja mam dwa kotki :) i też są jak dzieciaki. a zwłaszcza ta ze zdjęcia - Coco. Zeżarła w Wielką Sobotę coś paskudnego gdzieś na wsi i znalazłam ją prawie nieprzytomną, z otwartym pyszczkiem i z wielką kałużą śliny pod nią. Zanim znalazłam lekarza to objechałam cały Kraków i okolice. Okazało się, że ma spalony język :( myślałam, że będzie do uśpienia (nie jadła, nie piła i nie wiadomo było czy jej martwica nie zabierze języka), ale już jest całkiem dobrze. Dziś byłyśmy do ostatniej kontroli.

Pies też mi się marzy, mamy spory ogródek... tylko nie bardzo wiem jaki. Podobają mi się owczarki krótkowłose (miłość z dzieciństwa) i labradory. No i beagle, ale słyszałam, że mają kiepskie charaktery.

Agucha ja nawet w biuście nie widzę różnicy :( stresuje się tym ze moze to oznaczać puste jajo albo ciążę obumarla :'(

Nie znam się, ale wydaje mi się, że objawy się ma albo i nie - przyjdą później a z ich braku jeszcze nie wyczytuje się takich rzeczy. Ale na pewno stres Ci nie pomoże, więc nie wolno się denerwować! Kiedy masz lekarza?

reklama
Do góry