reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Agucha oj niestety nie budujemy się, przeprowadzamy się do innego domu a tam jest syf jak na budowie hi.

Venuss i inne wizytujace kciuki.

Mnie mdli tylko jak zaczynam jeść hi.

reklama
EM KA ale fajnie ja narazie nie mam skierowania i chyba bede platnie robic.
EM KA a w Bytomiu tez sa prenatalne ? na Chrzanowskiego...

Witam się z rana :) mdłości U mnie okropne, są nie chce zwracać bo muszę wziąć leki. :/

Agucha super kociak,chociaż ja im osobiście nie do końca ufam ;)

U mnie w domu pies,, dwie świnki i dwa chomiki.
Co do labradora ciężko je niestety ułożyć. Dużo pracy. Z owcZarkiem powinno być łatwiej :))

Kciuki za wizyty zaciśnięte i nie aplikować te bez objawów :) cieszyć się :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Venuss tez o Tobie myslalam.

Zdycham, takie wymioty mnie wczoraj wieczorem dopadly, że do dziś nie mogę się zebrać..zresztą pół nocy mnie meczylo.. Pospalam, syn spal calutka noc do 9.. A mnie mdłości budziły co chwile, głowa boli do tego..słabo mi, ledwo się podnieść mogę.. Dalej bez śniadania..Nie wiem co w siebie wmusic..
Zaraz moja pigula przyjeżdża to mi ciśnienie sprawdzi i krew pobiera..no powodzenia jej życzę bo ledwo zipie..

Agucha a to moje akurat dwa spiochy, mam ich jeszcze 5 plus takie co niancze na polu. Na poprzednia ciaze urodziły się maluchy i teraz znowu mam tam 3 kilkudniowych.

Załączniki

• 1459417279444.jpg
    1459417279444.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 61
Lilith wspolczuje. Tyle dobrego, ze dziecko spalo i można bylo cierpieć w spokoju. Daj znać kiedy Ci się lepiej zrobi.

Piękne koty :) zaczely się juz lenić na wiosnę? :\

Ostatnia edycja:
4 są długowłose..lenia się cały czas.. Musze odkurzac minimum raz dziennie bo wszędzie klaki..
Poszła ukochaną pigula, robię podejście znowu do zupy dyniowej bo leki trzeba wziąść.. Juz się boje..

U mnie dzis pomidorówka nie podeszła ... Wlasnie wysłałam meza do skwlpu po cos na drugie :) sama leżę odpoczywam :) potem gotowanie kąpiel i na 19 udało mi sie umówić do lekarza z Medicover zobaczymy co powie on ;) bo to lekarz ktory mówił ze ciazy z tego pecherzyka na pewno nie bedzie ... A tu mu taka niespodziankę zrobię :)

reklama
Emka i kto teraz ma co chwile wizyty? ;-), no ciekawe co on powie ;-)

Lilith współczuję samopoczucia.
Mnie tak córki w ciąży meczyly, syn już nie, tu wymiotów kilka razy, dziś więcej mdłości ale jest ok, hmmm może będzie syn ;-)

Co do labladorow to ja mam staruszke ze schroniska, mamy ja jakieś 3 lata, lepszego psa sobie nie wyobrażam, cichy, spokojny, mimo że jest duży to mojej to prawie nie ma, jedynie co to słychać jak chrapie ;-), pies mega cierpliwy, nic dzieciom nie zrobi, ale po niej już nie chce psów, chyba że taki typowy do budy ale mamy tego i po niej to już psów wystarczy.
W nowym domu za jakiś czas planuje kury i króliki.
Ciekawe jak mój kot znajda zaaklimatyzuje się w nowym domu.
To jest kot pół na pół, pół w domu pół na dworze, tu jest od małego i zna wszystkie kąty na dworze a tam się obawiam coś z nią będzie.
Nie wiem czy ona w ciąży nie będzie bo ostatnio była bardzo obracana przez panów kotów ;-), fajnie jakby były małe kotki, teraz mam dużo miejsca dla zwierząt więc kotki mogą być ;-).

Do góry