reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Agucha oj niestety nie budujemy się, przeprowadzamy się do innego domu a tam jest syf jak na budowie hi.

Venuss i inne wizytujace kciuki.

Mnie mdli tylko jak zaczynam jeść hi.

reklama
EM KA ale fajnie ja narazie nie mam skierowania i chyba bede platnie robic.
EM KA a w Bytomiu tez sa prenatalne ? na Chrzanowskiego...

Witam się z rana :) mdłości U mnie okropne, są nie chce zwracać bo muszę wziąć leki. :/

Agucha super kociak,chociaż ja im osobiście nie do końca ufam ;)

U mnie w domu pies,, dwie świnki i dwa chomiki.
Co do labradora ciężko je niestety ułożyć. Dużo pracy. Z owcZarkiem powinno być łatwiej :))

Kciuki za wizyty zaciśnięte i nie aplikować te bez objawów :) cieszyć się :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Venuss tez o Tobie myslalam.

Zdycham, takie wymioty mnie wczoraj wieczorem dopadly, że do dziś nie mogę się zebrać..zresztą pół nocy mnie meczylo.. Pospalam, syn spal calutka noc do 9.. A mnie mdłości budziły co chwile, głowa boli do tego..słabo mi, ledwo się podnieść mogę.. Dalej bez śniadania..Nie wiem co w siebie wmusic..
Zaraz moja pigula przyjeżdża to mi ciśnienie sprawdzi i krew pobiera..no powodzenia jej życzę bo ledwo zipie..

Agucha a to moje akurat dwa spiochy, mam ich jeszcze 5 plus takie co niancze na polu. Na poprzednia ciaze urodziły się maluchy i teraz znowu mam tam 3 kilkudniowych.

Załączniki

• 1459417279444.jpg
    1459417279444.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 65
Lilith wspolczuje. Tyle dobrego, ze dziecko spalo i można bylo cierpieć w spokoju. Daj znać kiedy Ci się lepiej zrobi.

Piękne koty :) zaczely się juz lenić na wiosnę? :\

Ostatnia edycja:
4 są długowłose..lenia się cały czas.. Musze odkurzac minimum raz dziennie bo wszędzie klaki..
Poszła ukochaną pigula, robię podejście znowu do zupy dyniowej bo leki trzeba wziąść.. Juz się boje..

U mnie dzis pomidorówka nie podeszła ... Wlasnie wysłałam meza do skwlpu po cos na drugie :) sama leżę odpoczywam :) potem gotowanie kąpiel i na 19 udało mi sie umówić do lekarza z Medicover zobaczymy co powie on ;) bo to lekarz ktory mówił ze ciazy z tego pecherzyka na pewno nie bedzie ... A tu mu taka niespodziankę zrobię :)

reklama
Emka i kto teraz ma co chwile wizyty? ;-), no ciekawe co on powie ;-)

Lilith współczuję samopoczucia.
Mnie tak córki w ciąży meczyly, syn już nie, tu wymiotów kilka razy, dziś więcej mdłości ale jest ok, hmmm może będzie syn ;-)

Co do labladorow to ja mam staruszke ze schroniska, mamy ja jakieś 3 lata, lepszego psa sobie nie wyobrażam, cichy, spokojny, mimo że jest duży to mojej to prawie nie ma, jedynie co to słychać jak chrapie ;-), pies mega cierpliwy, nic dzieciom nie zrobi, ale po niej już nie chce psów, chyba że taki typowy do budy ale mamy tego i po niej to już psów wystarczy.
W nowym domu za jakiś czas planuje kury i króliki.
Ciekawe jak mój kot znajda zaaklimatyzuje się w nowym domu.
To jest kot pół na pół, pół w domu pół na dworze, tu jest od małego i zna wszystkie kąty na dworze a tam się obawiam coś z nią będzie.
Nie wiem czy ona w ciąży nie będzie bo ostatnio była bardzo obracana przez panów kotów ;-), fajnie jakby były małe kotki, teraz mam dużo miejsca dla zwierząt więc kotki mogą być ;-).

Do góry