reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
o ja wyszlam z domu na dluzej i nie ogarniam co tu sie dzialo:) dalyscie po pisaniu:) nadrobilam ale nie wiem juz co komu napisac:)za duzo tego:) ja to jutro wizytujaca :) moze ktos do mnie raczka juz pomacha :p:)

Iza trzymam kciuki :)

Kejti szczerze wątpię żeby coś tam się ruszyło. Póki co jedynie biust jest pełniejszy.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

a masz w rodzinie bliznieta?

ja mam 5 przypadkow z czego dwa to dwa pokolenia wczesniej czyli prawdopodobienstwo jeszcze wieksze
a jednak na usg jeden dzieciaszek. no coz moze sie uda w drugiej ciazy ;p

Babcia mojej Babci miała bliźnięta i to tyle u mnie... jeszcze męża rodziny nie sprawdziłam, ale w bliskiej to na pewno nie.

A myślicie że mogło to drugie się schować? Bo tętno było jedno, ale czytałam ze mogą się pokrywać.

A teraz pytanie z innej strony czy to mogłoby oznaczać coś złego ? Taki drugi pęcherzyk?

Milagros hehe oczywiście ze dam znać :) teraz wizytę mam 25.03

Będziemy sprawdzać przeziernosc karkową, a jak będzie za wcześnie to jeszcze raz za tydzień lub dwa.

Stanik kupiłam za mały :( conajmniej d musi być. Spuchlam hehe

Idę spróbowac zdjęcia pododawać a mam oprócz usg jeszcze brzuchaaa
Specjalnie zrobiłam na wątek o brzuszka ch

Katerineczka coś kiedyś mi się o oczy obilo ze jeśli będzie "zbędny" to organizm go albo wchłonie albo wydali Ale co i jak dokładnie nie mam pojęcia, nie chce Cię wprowadzać w błąd. Najwyżej będzie miało dwie lodówki jak to moja Pani doktor mówi :D coś z tym pęcherzykiem później i tak się dzieje bo po wykształceniu pepowiny to przez nią dziecko pobiera jedzonko. Dobrze rozumuje?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja sie nie znam na tych pecherzykach. Ostatnio gon mi pokazywal nasza pepowinke :-D o cialku zoltym to wiem tyle ze ono wytwarza naturalny progesteron.

Boze dziewczyny czy Wy tez tak mocno kochacie tego malutkiego ktosia w brzuszku? Ostatnio ktos zapytal mojego czy juz czuje ze bedzie tata, to odpowiedzial ze nie. Wiecie jak mi przykro bylo? Poplakalam sie wtedy...

reklama
Priinceseczka z chłopami tak jest nie przejmuj się ty masz łatwiej pod swoim sercem nosisz dzidzia . A oni biedni z boku są , jeszcze poczuje się tata i będzie dumnie z wozeczkiem paradowal :)

Do góry