reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mechanka witaj :)

Lalena a pomysł ile dziewczyn zaufałaby lekarzowi ? Szkoda gadać ... Najważniejsze ze moje szczęście jest takie fajnie i je mam :) oczywiście tamta wizyta była moja ostatnia u niego:)

Tekila oj tak miały dużo lepiej nasze mamy na pewno mniej stresu :)

Mychanka Witamy :)
Ja zaraz pojde po kolejny test tak na pamiatke a bo na tamtym juz prawie ledwo widac ta druga kreske haha a chce na pamiatke :)
Mnie totalnie odrzucilo od jajecznicy nosz kurde mam tak mocne objawy we wczesniejszych ciazach nie mialam na tym etapie nic ;/
Tekila masz racje :) Ja tez wczoraj caly czas cos czytalam i juz sie zadreczam nie wiem jak wytrzymam do 16 :00000

Gosia juz niedługo :)
Mocno zaciskam kciuki:) a ha niby nje mam apetytu , w ciazy z synem jadłam jak najęta szczególnie mandarynki rano wieczorem w nocy non stop odrzuciło mnie od mięsa długo nje jadłam a teraz wczoraj jak weszłam do mięsnego to myslalam ze rzucę sie na to mięso i połknie takie surowe a szczególnie parówki :) ojej teraz bym zjadła:) i wtedy np słodkiego nie nic a teraz jak najbardziej ... A muli mnie tak dziwnie przy niektórych potrawach a kwaśne z przyjemnością owszem ale nie taka jak w tamtej ciazy :) ale jeszcze sie moze wszystko odmienić :)

Odpadam dzis.. A dopiero co mówiłam, że dobrze się dziś czuje.. Wymiotuje jak szalona.. Musze z miska chodzić bo nie wyrabiam..
Mychanka witaj :-)
Aa heh, po tym kefirze to jeszcze biegunki Dostalam..
Z ubieraniem to tez mam problem. Normalnie noszę 6/8 a teraz w 10 się nie mieszcze..wzdec juz nie ma..

Mi już lepiej i to znacznie. Poprasowalam, zaraz wstawiam zupkę bo chyba mam ochotę i zagniote juz kruche na ciasto dla dzieci i męża. Nie zjadlam jeszcze nic.. Nie wiem jak w siebie wmusic, dopiero zupkę. Ale nie marudze, każdy objaw to plus :-)

Mychanka syn 2006 czy 7?

Tekila tak kiedyś była mniej wiedzy i mniej stresów.

Lilith no i masz objawy

Witam nowa mamę.

Gosiu wstaw zdjęcie nowego testu ;-)

U mnie dziś objawy zmniejszyła się, choć czasem są mdłości, nie wiem co to znaczy.
Jutro na 9 rano umówiłam się prywatnie di jakiegoś Gina, dzwoniłam do kilku nikt nie miał czasu, on jeden, czytałam o nim też opinie, są ok, przyjmuje on prywatnie 120 zł, na NFZ w przychodni też i w szpitalu jest. Miejmy nadzieję że będzie lekarz ok i że ogólnie z fasolka będzie ok i będzie to mój nowy gin.
Pójdę jutro, zobaczmy co on zobaczy, porównamy z usg z środy.

reklama
Zupka wstawiona, kruche się chłodzi to sobie klaplam. Zjadlam kabanosa o dziwo, jak dzieciom dawalam to ochoty nabralam. Teraz zapijam się sokiem pomarańczowym ale zas coś mdli :-)

Dorota na 9 rano to fajny czas, mniej się będziesz niecierpliwic i szybciej zleci po nocce. Życzę by wszystko było dobrze i by gin okazał się normalny i pomocny! Cenowo chyba nienajgorzej? A pytałaś za wczasu czy zrobi to i tamto?

Do góry