reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mechanka witaj :)

Lalena a pomysł ile dziewczyn zaufałaby lekarzowi ? Szkoda gadać ... Najważniejsze ze moje szczęście jest takie fajnie i je mam :) oczywiście tamta wizyta była moja ostatnia u niego:)

Tekila oj tak miały dużo lepiej nasze mamy na pewno mniej stresu :)

Mychanka Witamy :)
Ja zaraz pojde po kolejny test tak na pamiatke a bo na tamtym juz prawie ledwo widac ta druga kreske haha a chce na pamiatke :)
Mnie totalnie odrzucilo od jajecznicy nosz kurde mam tak mocne objawy we wczesniejszych ciazach nie mialam na tym etapie nic ;/
Tekila masz racje :) Ja tez wczoraj caly czas cos czytalam i juz sie zadreczam nie wiem jak wytrzymam do 16 :00000

Gosia juz niedługo :)
Mocno zaciskam kciuki:) a ha niby nje mam apetytu , w ciazy z synem jadłam jak najęta szczególnie mandarynki rano wieczorem w nocy non stop odrzuciło mnie od mięsa długo nje jadłam a teraz wczoraj jak weszłam do mięsnego to myslalam ze rzucę sie na to mięso i połknie takie surowe a szczególnie parówki :) ojej teraz bym zjadła:) i wtedy np słodkiego nie nic a teraz jak najbardziej ... A muli mnie tak dziwnie przy niektórych potrawach a kwaśne z przyjemnością owszem ale nie taka jak w tamtej ciazy :) ale jeszcze sie moze wszystko odmienić :)

Odpadam dzis.. A dopiero co mówiłam, że dobrze się dziś czuje.. Wymiotuje jak szalona.. Musze z miska chodzić bo nie wyrabiam..
Mychanka witaj :-)
Aa heh, po tym kefirze to jeszcze biegunki Dostalam..
Z ubieraniem to tez mam problem. Normalnie noszę 6/8 a teraz w 10 się nie mieszcze..wzdec juz nie ma..

Mi już lepiej i to znacznie. Poprasowalam, zaraz wstawiam zupkę bo chyba mam ochotę i zagniote juz kruche na ciasto dla dzieci i męża. Nie zjadlam jeszcze nic.. Nie wiem jak w siebie wmusic, dopiero zupkę. Ale nie marudze, każdy objaw to plus :-)

Mychanka syn 2006 czy 7?

Tekila tak kiedyś była mniej wiedzy i mniej stresów.

Lilith no i masz objawy

Witam nowa mamę.

Gosiu wstaw zdjęcie nowego testu ;-)

U mnie dziś objawy zmniejszyła się, choć czasem są mdłości, nie wiem co to znaczy.
Jutro na 9 rano umówiłam się prywatnie di jakiegoś Gina, dzwoniłam do kilku nikt nie miał czasu, on jeden, czytałam o nim też opinie, są ok, przyjmuje on prywatnie 120 zł, na NFZ w przychodni też i w szpitalu jest. Miejmy nadzieję że będzie lekarz ok i że ogólnie z fasolka będzie ok i będzie to mój nowy gin.
Pójdę jutro, zobaczmy co on zobaczy, porównamy z usg z środy.

reklama
Zupka wstawiona, kruche się chłodzi to sobie klaplam. Zjadlam kabanosa o dziwo, jak dzieciom dawalam to ochoty nabralam. Teraz zapijam się sokiem pomarańczowym ale zas coś mdli :-)

Dorota na 9 rano to fajny czas, mniej się będziesz niecierpliwic i szybciej zleci po nocce. Życzę by wszystko było dobrze i by gin okazał się normalny i pomocny! Cenowo chyba nienajgorzej? A pytałaś za wczasu czy zrobi to i tamto?

Do góry