gosia081145
Fanka BB :)
Witam sie i ja wczoraj bylam padnieta juz i usnelam po dziesiatej(zawsze chodzilam spac po 2 w nocy haha)
Rano wstalam i oczywiscie mdłości i słabo mi i spać sie chce nadal...
EM Ka LILITH nie na NFZ naszczescie do mojego gina ide prywatnie na USG Poczekam do 16 Mam objawy wiec chyba dobrze Nic mi sie dzis jesc nie chce i narazie nie dam rady nic przelknac a xczuje sie koszmarnie;/
Dorota nie stresuje sie kochana :*
Kasia Witaj :*
Nessi jakie zachcianki juz Ja mam typowe poranne mdlosci ;D
Wiecie co Ciaze z corka prowadzil mi lekarz i usg mialam dopiero w 11 tygodniu haha i wiecie co? Niczym sie nie stresowalam i bylo dopochwowo i widac bylo nie za dobrze Ja sie nie stresuje Test wyszedl mi wyrazny w 35 d.c. ale byl bladszy od pierwszej kreski wiec ciaza mlodsza napewno
Ide troche posprzatac Milego dnia ;*
Rano wstalam i oczywiscie mdłości i słabo mi i spać sie chce nadal...
EM Ka LILITH nie na NFZ naszczescie do mojego gina ide prywatnie na USG Poczekam do 16 Mam objawy wiec chyba dobrze Nic mi sie dzis jesc nie chce i narazie nie dam rady nic przelknac a xczuje sie koszmarnie;/
Dorota nie stresuje sie kochana :*
Kasia Witaj :*
Nessi jakie zachcianki juz Ja mam typowe poranne mdlosci ;D
Wiecie co Ciaze z corka prowadzil mi lekarz i usg mialam dopiero w 11 tygodniu haha i wiecie co? Niczym sie nie stresowalam i bylo dopochwowo i widac bylo nie za dobrze Ja sie nie stresuje Test wyszedl mi wyrazny w 35 d.c. ale byl bladszy od pierwszej kreski wiec ciaza mlodsza napewno
Ide troche posprzatac Milego dnia ;*