reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie i ja wczoraj bylam padnieta juz i usnelam po dziesiatej(zawsze chodzilam spac po 2 w nocy haha)
Rano wstalam i oczywiscie mdłości i słabo mi i spać sie chce nadal... :)
EM Ka LILITH nie na NFZ naszczescie do mojego gina ide prywatnie na USG :) Poczekam do 16 :) Mam objawy wiec chyba dobrze :) Nic mi sie dzis jesc nie chce i narazie nie dam rady nic przelknac a xczuje sie koszmarnie;/
Dorota nie stresuje sie kochana :*
Kasia Witaj :*
Nessi jakie zachcianki juz :D Ja mam typowe poranne mdlosci ;D
Wiecie co Ciaze z corka prowadzil mi lekarz i usg mialam dopiero w 11 tygodniu haha i wiecie co? Niczym sie nie stresowalam :) i bylo dopochwowo i widac bylo nie za dobrze ;) Ja sie nie stresuje :) Test wyszedl mi wyrazny w 35 d.c. ale byl bladszy od pierwszej kreski wiec ciaza mlodsza napewno ;)
Ide troche posprzatac ;) Milego dnia ;*

reklama
Dorotka nie martw sie nje lataj tak do lekarza usg nic nie przyspieszysz - masz duphaston albo luteinę ? Ja bicie serduszka syna zobaczyłam w 48dc i to tez lekarz musiał sie naszukać zarodka w ogole i robił to dokładnie tylko dlatego ze tydzień wczesniej lekarz kazał mi iść na zabieg JUTRO bo nic z tej ciazy nie bedzie ale sie z mężem nie zgodziliśmy i bardzo dobrze bo dzis mam zdrowe chodzące szczęście ktore ma energii tyle co mało ktore dziecko, wiec na prawdę poczekajmy . Wiesz mi lekarz na ostatniej wizycie powiedział proszę powtarzać betę i wodzimy sie za dwa tygodnie Zobaczymy czy potwierdza sie nasze przypuszczenia odnośnie pęcherzyka a chwile wczesniej rozmawialiśmy ze moze byc tak ze bedzie pusty- wiec tez mogłabym sobie ładnie wkręcać tez myśle o tym by iść wczesniej alw nie ... Walczę ze sobą ale głęboko wierze ze jak przyjadę za 2 tygodnie bedzie juz serduszko :) Ty tez musisz wierzyć :*

Nessi mmm to sniadanko co to za pyszności ?
jajka, cebula, szczypior, ser żółty, ketchup, i obowiązowo ogórki

Dorota, bądź dobrej mysli,sprobuj zadzwonic do gnia-przeciez telefonicznie tez moze skonsultowac wyniki, albo tak jak pisala Lilith z kims z laboratorium, wiem, ze latwo sie pisze, ale trzymam kciuki, zeby bylo dobrze:)

Nesii, Ty to dobrze piszesz! Tylko stresu sobie dokladamy, i wlasciwie jak ma hyc dobrze to bbędzie, a jak nie to nikt cudu nie zrobi:(

Emka, ale historia, wlosy sie na glowie jezą!
Kasia, moga sie pojawiac plamienia implantacyjne, zreszta jak juz masz leki, to juz pod kontrola jest:)

Witam nowe dziewczyny:) musze sobie przygotowac suwaczek, ale na tablecie nie moge:/

Kasia ja mam 5tc a om 2.2 i cykle 26 dniowe. Wiec mysle, ze u Ciebie to chyba starsza ciąża?
Prawie cala noc nie spalam.. Nie wiem co jest..
Nessi smacznego!! Ale apetycznie wygląda :-) i zdrowe. Za Mna chodzi sok pimaranczowy :-)

lekarka powiedziała że 4 tydz. zobaczymy co powie na wizycie 10.03.
Napewno nie może być starsza niż 6 tyg. ;)

Witam sie I ja. Noc zawalona u mnie, pekaly mi takie pęcherzyki w brzuchu jak przed okresem i sobie wkrecilam ze zaraz okres dostane. Teraz na razie jest spokój. Ale dziewczyny ja się tak trzese nad tą ciaza jakbym nie wierzyła do końca ze w niej jestem.

NESSI ale mi smaka zrobiłaś mmmmm

Dorota poczekajmy wspólnie bedxie dobrze

Ale Wy macie tych objawów ! :) A mi nic nie jest. Jak pomyśle racjonalnie to czuje się nie inacZej niż zawsze, tylko ten brzuch zostaje, dalej ciągnie Ale trochę mniej. Nawet piersi mnie nie bolą.
A w poprzedniej ciąży mdłości miałam od razu i czułam że puchnie w pasie A teraz nic :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ale Wy macie tych objawów ! :) A mi nic nie jest. Jak pomyśle racjonalnie to czuje się nie inacZej niż zawsze, tylko ten brzuch zostaje, dalej ciągnie Ale trochę mniej. Nawet piersi mnie nie bolą.
A w poprzedniej ciąży mdłości miałam od razu i czułam że puchnie w pasie A teraz nic :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja na początku byłam tak spuchnięta że nie mogłam się dopiąć w spodnie. Byłam przerażona. Teraz na szczeście wszystko wróciło do normy. ;)))

Ja to w ogóle zazdroszczę mojej Mamie, która nigdy nie widziała mnie na usg, nie brała kwasu foliowego i nie trzęsła się nad sobą każdego dnia...nie analizowała czy ma objawy czy nie... zazdroszczę też wszystkim , które nie mają dostępu do Internetu.... Usg i Internet tylko pozornie mogą nam pomoc..przecież na tak wczesnym etapie i tak nikt i nic nie pomoże jak jest coś nie tak związane itp.... a tak ja cały dzień analizuje, że chyba mi mdłości zmniejszyły....koszmar jakiś..

reklama
Wczoraj dowiedziałam się z testu, że jestem najprawdopodobniej w ciąży. Jestem przeszczęśliwa :)
To moja trzecia ciąża, mam 9letniego syna i 6letnią córkę.

Na razie niemiłe objawy nie zwalają z nóg, co nie znaczy, że ich nie ma... głównie to mi słabo jest i spać się chce;)

Witam wszystkie przyszłe mamy :)

Do góry