reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie zaczęło się tylko od lekkiego plamienia, poszłam na usg z juz wcześniej potwierdzona ciąża. To byłby 8 tydzień i serduszko nie biło.. Zrobili dwa razy betę ale leciała w dol..Nie miałam więcej plamien, tylko to jednorazowe po przytulankach jeszcze, wiec zmylne. Potem ponad tydzień czekalam aż łaskawie zrobią lyzeczkowanie.. Wiec jeszcze inaczej.. To był ten nieszczęsny kwiecień..jak z ta fasolka..tak samo terminy..

Venus dziękuję.

Boli was w pachwinach?

Gaga czuje to samo..

reklama
Dagi u mnie i mnie było w obydwu przypadkach podobnie. Najpierw dostałam plamień na które dostałam luteinę w pewnym momencie luteina nie pomagała i plamienia na brązowo stawały się coraz silniejszedo tego doszly plamienia podbarwione krwią.Zglosilam się do szpitala, po czym okazało się,że zarodek od ponad 2 tyg się nie rozwija i ciąża obumarła. Kazali mi wrócić do domu izglosic się na czyszczenie w następnym dniu. W domu dostałam już krwawienia i to bardzo bardzo obfitego. Po prostu ogrom tego był. Sprawdź przyrost bety w ciągu 48 godz. Może to Co coś podpowie.

Jak wracałam dzisiaj z pracy to normalnie ciemno mi się przed oczami robiło. Byłam tak głodna, zmęczona a jeszcze musiałam przytargac siaty z zakupami.I co? I jeszcze jak weszłam do domu to ręce mi opadły.Balagan jakby tornado przeszło. No i się zaczęło :mad: Teściowa wogole nie szanuje mojej pracy.Zrobily z Młodą taki bałagan. Brak słów, ale oczywiście ten mój tylko dziecko wini,a mamusia święta. Tylko 4 letnie dziecko samo sobie z piwnicy roweru ani zjeżdżalni nie przyniesie. Normalnie kiedyś nie wytrzymam. Gdzie żeby mi pomógł,herbaty zrobił. Ja muszę wszystko zrobić. Ja juz nie daje rady :-( A co będzie jak przybędzie drugie dziecko :-( Szkoda strach myśleć. Musiałam się komuś wyzalić :-) i jeszcze wielce obrażony

Priinceseczka nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze :* ja w pierwszej ciąży mialam torbiel a teraz mam 18 miesięczna gwiazde :p

Gaga fajny dzień :D bez paniki prosze ;)

Dziewczyny proszę o jakieś radosne tematy ;)

Lilith mnie tez bardzo boli, ciągnie, ciśnie itd. Szczególnie ten jajnik z którego była owu. To normalka:)

Radosny temat? Dzieci śpią, a ja leżę w lozku. Nie ma nic piękniejszego na dzis dla mnie:D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith teraz mam luteine pod jezyk tez 50 tyle ze 3 razy na dzien. Lekarz powiedzial ze jezeli zajdzie potrzeba to polozy mnie w szpitalu. Zdjecie z usg mam w formie papierowej i nie wiem jak moglabym je wam tu pokazac. Jakies rady?

Priinceseczka zrób zdjęcie zdjęcia telefonem a później albo przerzuc z karty na laptopa albo z telefonu. Chyba, że masz skaner :-)

reklama
Zrób zdjęcie telefonem :) i wrzuć jako załącznik do posta:)

Aaa dziewczyny, kupiłam sobie spodnie ciążowe dzis :) radocha, bo cały czas tylko xs dobrze leży (ciekawe jak długo;) ). A mi wreszcie wygodnie!:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry