reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie zaczęło się tylko od lekkiego plamienia, poszłam na usg z juz wcześniej potwierdzona ciąża. To byłby 8 tydzień i serduszko nie biło.. Zrobili dwa razy betę ale leciała w dol..Nie miałam więcej plamien, tylko to jednorazowe po przytulankach jeszcze, wiec zmylne. Potem ponad tydzień czekalam aż łaskawie zrobią lyzeczkowanie.. Wiec jeszcze inaczej.. To był ten nieszczęsny kwiecień..jak z ta fasolka..tak samo terminy..

Venus dziękuję.

Boli was w pachwinach?

Gaga czuje to samo..

reklama
Dagi u mnie i mnie było w obydwu przypadkach podobnie. Najpierw dostałam plamień na które dostałam luteinę w pewnym momencie luteina nie pomagała i plamienia na brązowo stawały się coraz silniejszedo tego doszly plamienia podbarwione krwią.Zglosilam się do szpitala, po czym okazało się,że zarodek od ponad 2 tyg się nie rozwija i ciąża obumarła. Kazali mi wrócić do domu izglosic się na czyszczenie w następnym dniu. W domu dostałam już krwawienia i to bardzo bardzo obfitego. Po prostu ogrom tego był. Sprawdź przyrost bety w ciągu 48 godz. Może to Co coś podpowie.

Jak wracałam dzisiaj z pracy to normalnie ciemno mi się przed oczami robiło. Byłam tak głodna, zmęczona a jeszcze musiałam przytargac siaty z zakupami.I co? I jeszcze jak weszłam do domu to ręce mi opadły.Balagan jakby tornado przeszło. No i się zaczęło :mad: Teściowa wogole nie szanuje mojej pracy.Zrobily z Młodą taki bałagan. Brak słów, ale oczywiście ten mój tylko dziecko wini,a mamusia święta. Tylko 4 letnie dziecko samo sobie z piwnicy roweru ani zjeżdżalni nie przyniesie. Normalnie kiedyś nie wytrzymam. Gdzie żeby mi pomógł,herbaty zrobił. Ja muszę wszystko zrobić. Ja juz nie daje rady :-( A co będzie jak przybędzie drugie dziecko :-( Szkoda strach myśleć. Musiałam się komuś wyzalić :-) i jeszcze wielce obrażony

Priinceseczka nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze :* ja w pierwszej ciąży mialam torbiel a teraz mam 18 miesięczna gwiazde :p

Gaga fajny dzień :D bez paniki prosze ;)

Dziewczyny proszę o jakieś radosne tematy ;)

Lilith mnie tez bardzo boli, ciągnie, ciśnie itd. Szczególnie ten jajnik z którego była owu. To normalka:)

Radosny temat? Dzieci śpią, a ja leżę w lozku. Nie ma nic piękniejszego na dzis dla mnie:D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith teraz mam luteine pod jezyk tez 50 tyle ze 3 razy na dzien. Lekarz powiedzial ze jezeli zajdzie potrzeba to polozy mnie w szpitalu. Zdjecie z usg mam w formie papierowej i nie wiem jak moglabym je wam tu pokazac. Jakies rady?

Priinceseczka zrób zdjęcie zdjęcia telefonem a później albo przerzuc z karty na laptopa albo z telefonu. Chyba, że masz skaner :-)

reklama
Zrób zdjęcie telefonem :) i wrzuć jako załącznik do posta:)

Aaa dziewczyny, kupiłam sobie spodnie ciążowe dzis :) radocha, bo cały czas tylko xs dobrze leży (ciekawe jak długo;) ). A mi wreszcie wygodnie!:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry