reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

No straszny koleś.. Czy miał zły dzień czy nie to bez jaj.. Nie denerwuj się, zleci szybko. Ja dopiero 15 idę się umawiać by mnie zapisał do ginki i na usg a potem znowu jakieś 2 tyg.czekania..

reklama
Mnie też, przed @ Mialam wzdecie, dreszcze, gorąco, cycki a po teście jak ręką odjal. Pojawiło się pobolewanie tylko i ziewam pół dnia ale co z tego jak w nocy spać nie mogę.. Za to dziś przyszły większe mdłości, bardziej popołudniu niż rano. Aa i apetytu brak, to jednak zmiana bo ostatnio zarlam jak szalona i na wadze pinad 4 kg na plusie było..
Moze to za wcześnie..z cora Mialam meegasne objawy od 4tc a z synem..Nie zauważyłam, że to ciąża i wymioty plus inne objawy przyszły nagle w 6 tc. Mielusmy niespodziankę po tylu latach.. Kurcze, dopiero jak człowiek wyluzuje to szczęście nadchodzi.

Lilith to się strachu najadlas, na szczęście to tylko barszcz ;)

Gosia nie denerwuj się :* idz do innego gina na spokojnie :)

U mnie też brak objawów, czasmi mam tylko mdłości i jak ściągam stanik to czuje ze "mam cycki" :p
Ostanio na wizycie był tylko pęcherzyk, wiec oczywiście wkrecam sobie różne dziwne rzeczy...

Lilith to się strachu najadlas, na szczęście to tylko barszcz ;)

Gosia nie denerwuj się :* idz do innego gina na spokojnie :)

U mnie też brak objawów, czasmi mam tylko mdłości i jak ściągam stanik to czuje ze "mam cycki" :p
Ostanio na wizycie był tylko pęcherzyk, wiec oczywiście wkrecam sobie różne dziwne rzeczy...

Kochana my jesteśmy na dokładnie tym samym etapie ciąży :) 4 tydzień, 6 dzień :)

nieśmiało dołączam :D
dzisiejsza beta = 87 :)

Zapraszamy i Gratuluję! :)

Nessi to ciekawe czy też w ten sam dzień urodzimy ;) ja córkę ur w 38tyg5dniu i licze, ze teraz będzie podobnie :D

Ivi witamy :)

Ja syna urodziłam dokładnie w terminie, miałam 29.12. i tego dnia dostałam właśnie skurczy porodowych ... szkoda, że CC się skończyło :)

No zobaczymy, zobaczymy ...mamy różne długości cykli, ale w sumie kto go tam wie ... U mnie do zapłodniania doszło 13w walentynki, tyle wiem na pewno :)

Ivi witaj, napusz coś o sobie :-) serdecznie gratuluję.
Nessi u nas przytulanki 14 i 16. Moja gin obierze i tak termin z usg wiec jeszcze poczekam..
Synka rodzilas w ciekawej dacie. Moje są wakacyjne, maj i lipiec choć miał być sierpień :-)

reklama
Lilith to prawda infekcja duzo gorsza a mysle, ze jakby te leki byly niebezpieczne to w pl by tak ich noe "rozdawali".. takze sie.nie stresuj i oby wszystko szybko sie zaleczylo :-)

Gosia na prawde noe stresuj sie... jesli czujesz pptrzebe to zrob bete, ale jestem dobrej mysli i trzymam kciuki :-*

Dziewczyny ja w 1wszej ciazy tak jak i teraz mam slabe objawy :p jeden z nich spi grzecznie.w.lozeczku ;-) mamy sie.z.czego cieszyc.. kazda z nas jest inna, wiec nie ma co porownywac :p

Nooo koniec mojego wywodu haha :-)

Edit.

ja mialam owulacje 16.02.;-)

Do góry