reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dorota nie zalamuj się . To może być błąd jak u mnie. Zrobisz jeszcze raz i okaże się że wszystko ok, zobaczysz. Nie płacz juz, proszę.

Tak w tym samym, nie będę już robić :-(, mam dość, coś czuję że pęcherzyk się nie rozwinie :-(
Beta duża ale przyrost mały :-(, jestem załamana

Dorota nawet tak nie myśl! Pamiętaj pozytywne myślenie działa cuda !!! Bedzie dobrze zobaczymy serducha na kolejnych wizytach - mowię Ci!

Kasia hejka napisz cos o sobie !

Tekla czyli wpadka super :) bardzo sie cieszę :)

reklama
Dorota taka mocna beta rozwinie się, daj naturze czas. Ja żałuję że poszłam, trzeba było siedzieć w domu i cieszyć się z braku okresu. Ja mam też tysiąc wątpliwości co do mojej bety, przypominam że mam 190,5. Nie ma co się zamartwiac. Może przyspieszyć wizytę u gina?

Do góry