reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosiu okropni lekarz, ale tak jak dziewczyny mówią przez brzuch na tym etapie to nikt by nic nie widział wrrrr.

Witam nowa mamę.

Emka i jak dzisiejsza beta.

Moja może będzie koło godziny 22

Nessi ja mam syna z 30 grudnia ;-)

reklama
Hejka Gosia zmień lekarza ;/ co za frajer :/ prywatnie tak ? Jesli tak to bym mu chyba nie zapłaciła :/

Dorota dzieki za pamięć moja beta dzis dwukrotnie większa niz w sr było 1400 dzis 2800 wiec dobrze jest :)

Przepraszam Was ale mój maz wrocil wlasnie po prawie tygodniu nieobecności musze sie nim nacieszyć :*

Miłego wieczoru !

Animka obysmy nie wykrakaly sobie objawow hehe:p

Emka ladna beta ;-) teraz spokojnie mozesz zakac sie mezem B-) moj dzis w nocy wraca po tyg, wiec yez pewnie bedzie mnie mniej O:-)

Ja rodzilam 5stycznia.. nie chcialam w starym roku choc duzo na to wskazywalo - rozwarcoe, brak czopa, przed swietami lezalam na patalogii z podejrzeniem saczenia sie wod, ale udalo sie :-D

Edit.

Dorota &&&& za bete :-) daj znac

Aob ja z UK jestem :-)
Emka sliczny przyrost i oczywiście udanego wieczoru życzę.
Dorota to czekamy do 22, na pewno będzie odpowiedni przyrost.
Animka, ja jestem z sierpnia i synek lew. A mąż z listopada to może kolejny skorpion. Cora byczek, nawet jej pasuje haha.
U mnie zaś ta woda się wylała z tym, ze juz chyba odrobinę bardziej mleczna. Laduje te globule dzis i Oby przyniosło to poprawę bo zwariuje..
Za dwa dni u nas dzień matki..jutro mój zabiera dzieciaki a ze w domu już ogarnelam to mam mieć luza i leniuchowac..A już mysle czy by prostego ciasta nie zrobić.. Karpatka może.. Choć mdłości nieustepuja, przynajmniej juz mnie nie szarpie :-)
Aob, teraz doczytalam, ze i u ciebie szaleństwo mezowe :-)
A jak z sexem u was? U mnie strach plus brak ochoty.. :-(

Ide spac, sennosc to jednak moja najwieksza dolegliwosc albo ciazowa, albo to zaslugo mokego kochanego starszaka:p nie wiem i nie wnikam heh :-)

.milej pogawedki i dobrej nocy :p

Jeszcze odpisze :p

Lilath wiem, ze z uk, ale chodzilo mi ze u nas daja leki jak leci, wiec pewnie nie.szkodza dziecku, a przynajmnoej staram sie ufac mojemu lekarzowi, ze wie co robi.

A co do seksu to u nas narazie nic z tego poki nir bede pewna, ze jest ok i lekarz nam "pozwoli " ;-) aaa ochoty tez u mnie brak takze za nic nie dam sie narazie namowic

reklama
Do góry