reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosiu okropni lekarz, ale tak jak dziewczyny mówią przez brzuch na tym etapie to nikt by nic nie widział wrrrr.

Witam nowa mamę.

Emka i jak dzisiejsza beta.

Moja może będzie koło godziny 22

Nessi ja mam syna z 30 grudnia ;-)

reklama
Hejka Gosia zmień lekarza ;/ co za frajer :/ prywatnie tak ? Jesli tak to bym mu chyba nie zapłaciła :/

Dorota dzieki za pamięć moja beta dzis dwukrotnie większa niz w sr było 1400 dzis 2800 wiec dobrze jest :)

Przepraszam Was ale mój maz wrocil wlasnie po prawie tygodniu nieobecności musze sie nim nacieszyć :*

Miłego wieczoru !

Animka obysmy nie wykrakaly sobie objawow hehe:p

Emka ladna beta ;-) teraz spokojnie mozesz zakac sie mezem B-) moj dzis w nocy wraca po tyg, wiec yez pewnie bedzie mnie mniej O:-)

Ja rodzilam 5stycznia.. nie chcialam w starym roku choc duzo na to wskazywalo - rozwarcoe, brak czopa, przed swietami lezalam na patalogii z podejrzeniem saczenia sie wod, ale udalo sie :-D

Edit.

Dorota &&&& za bete :-) daj znac

Aob ja z UK jestem :-)
Emka sliczny przyrost i oczywiście udanego wieczoru życzę.
Dorota to czekamy do 22, na pewno będzie odpowiedni przyrost.
Animka, ja jestem z sierpnia i synek lew. A mąż z listopada to może kolejny skorpion. Cora byczek, nawet jej pasuje haha.
U mnie zaś ta woda się wylała z tym, ze juz chyba odrobinę bardziej mleczna. Laduje te globule dzis i Oby przyniosło to poprawę bo zwariuje..
Za dwa dni u nas dzień matki..jutro mój zabiera dzieciaki a ze w domu już ogarnelam to mam mieć luza i leniuchowac..A już mysle czy by prostego ciasta nie zrobić.. Karpatka może.. Choć mdłości nieustepuja, przynajmniej juz mnie nie szarpie :-)
Aob, teraz doczytalam, ze i u ciebie szaleństwo mezowe :-)
A jak z sexem u was? U mnie strach plus brak ochoty.. :-(

Ide spac, sennosc to jednak moja najwieksza dolegliwosc albo ciazowa, albo to zaslugo mokego kochanego starszaka:p nie wiem i nie wnikam heh :-)

.milej pogawedki i dobrej nocy :p

Jeszcze odpisze :p

Lilath wiem, ze z uk, ale chodzilo mi ze u nas daja leki jak leci, wiec pewnie nie.szkodza dziecku, a przynajmnoej staram sie ufac mojemu lekarzowi, ze wie co robi.

A co do seksu to u nas narazie nic z tego poki nir bede pewna, ze jest ok i lekarz nam "pozwoli " ;-) aaa ochoty tez u mnie brak takze za nic nie dam sie narazie namowic

reklama
Do góry