reklama
aob66
Moderatorka
Haha tekila nie wyszukuj mi moze juz niczego, bo nie zasne dzis :-)
aob66
Moderatorka
Dziewczyny a moze zrobimy liste mam?;-)
gosia081145
Fanka BB :)
Hej bylam dzis na wizycie i jestes zalamana jie wiem co mam wgl myslec a wiec lekarz mnie nawet nie zbadal o nic prawie nie wypytywal a zrobil usg przez brzuch !!!! Gdzie mam spora nadwage !!! powiedzial ze endo.etrium grube wskazje na ciaze ale pecherzyka nie dopatrzyl sie :*( juz czytalam o ciazy pozamacicznej plakac mi się chce 16 marca mam wizyte u innego ginekologa z usg
aob66
Moderatorka
Gosia wez najlepiej zmien lekarza.. nie dziwie sie, ze nie widzial nic, no to jeszcze za male jest na usg przez powloki brzuszne =-O a moze mozesz wczesniej gdzies sie umowic zebys sie niepotrzebnoe nie stresowala...
NeSSi
Moderatorka
Hej bylam dzis na wizycie i jestes zalamana jie wiem co mam wgl myslec a wiec lekarz mnie nawet nie zbadal o nic prawie nie wypytywal a zrobil usg przez brzuch !!!! Gdzie mam spora nadwage !!! powiedzial ze endo.etrium grube wskazje na ciaze ale pecherzyka nie dopatrzyl sie :*( juz czytalam o ciazy pozamacicznej plakac mi się chce 16 marca mam wizyte u innego ginekologa z usg
Gdzie tacy lekarze średniowieczni przyjmują ?!?! Nie załamuj się kochana, to logiczne, że przez brzuch nic nie będzie widać, jak lekarz ma nawet stare usg i zrobi dowcipne to też ma czasem sprzęt problem z lokalizacją ''kuleczki''. Nie załamuj się Co za lekarz ....
W kwestii widzenia dwóch pęcherzyków to ja mam to samo :-) na jednym zdjęciu jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym a na drugim jest jakby podwójne coś w pęcherzyku :-) tam gdzie jest okrągły widać jakby dwa cosie :-) Ale to pewnie wina sprzętu :-)
Cudo !!!!!!! Ja się już takiego fociaka doczekać nie mogę
Ja też miałam chwilę namysłu czy oby nie mam bliźniaków po becie- przed terminem @ wyniosła ponad 400, śmiała się laborantka, że bliźniaki noszę, ale szczerze wątpię
Ja zdjęcia nie dostałem na Ip ale u mnie jest coś takiego jak Tekila u Ciebie na tym pierwszym zdjęciu ;-), to widzę że jest nas więcej czekających na serduszko, ja też uspokoje się jak już serduszka będzie.
Princeseczka u mnie owulacja też bardzo późno była według Om 6,3 tyg a według usg 4,4 tyg.
U mnie dziś zaś cały dzień mdłości i wymioty, wymioty u mnie powoduje intensywny węch, czuje wszystko aż zabardzo i coś mi nie spasuje i wymioty, ale ja jestem wdzięczna za takie objawy ;-)
Ja się trochę martwię, bo oprócz bolących piersi, nic mi nie dolega siusiu to wina pęcherza więc...do środy niepewność ...
gosia081145
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny :* wgl nie spytal ilr dniowe cykle ? Kiedy ostatni okres ?Nie obliczyl ktory tydzie... A Pani w rejestracji powiedziala ze usg i cytologia a on mnie nawrt nie zbadal ... Mam nadwage wiec tym bardziej powinno byc dopochwowe..mowie ze jak to usg przez brzuch jak mam tluszczyk na brzuchu na co on kazdy ma haha nie chcialo mu się ... poczekam fo 16 nie chce się znowu stresowac to bedzie 7 tyg a w tyg pojde na bete dwa razy
reklama
Aob ja się naczytalam, ze nie wolno na początku ciazy, wiec się zestresowalam i zamiast 500 poprosiłam o 200.. Jestem dobrej myśli, infekcja gorsza niż lek i jej się trzeba pozbyć.
Sliczne macie te pęcherzyki i juz pierwsze pamiątki :-)
U mnie w koncu chwila luzu, jeszcze niedługo kapanie ale to maz i spanie, choc odkladam do wyra i sam zasypia wiec luz.
Gosia w szoku jestem.. Kto by pimyslal a placilas coś za ta wizyte czy to na fundusz? Nie zamartwiaj się, ja miałam przez brzuch usg w 8 tyg, w zasadzie 9 i widziałam serducho ale wcześniej nie powinno się tego tak sprawdzać bo najnormalniej nie widać!
Lalena dzis tez piłam ale juz sobie zapamiętam :-)
Nessi a jak pecherz dzis? Lepuej?
Sliczne macie te pęcherzyki i juz pierwsze pamiątki :-)
U mnie w koncu chwila luzu, jeszcze niedługo kapanie ale to maz i spanie, choc odkladam do wyra i sam zasypia wiec luz.
Gosia w szoku jestem.. Kto by pimyslal a placilas coś za ta wizyte czy to na fundusz? Nie zamartwiaj się, ja miałam przez brzuch usg w 8 tyg, w zasadzie 9 i widziałam serducho ale wcześniej nie powinno się tego tak sprawdzać bo najnormalniej nie widać!
Lalena dzis tez piłam ale juz sobie zapamiętam :-)
Nessi a jak pecherz dzis? Lepuej?