reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

W kwestii widzenia dwóch pęcherzyków to ja mam to samo :-) na jednym zdjęciu jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym a na drugim jest jakby podwójne coś w pęcherzyku :-) tam gdzie jest okrągły widać jakby dwa cosie :-) Ale to pewnie wina sprzętu :-)

Załączniki

• 1457087749922.jpg
    1457087749922.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 77
  • 1457087759933.jpg
    1457087759933.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 88
reklama
A no i mnie też niby usg uspokoiło ale na chwilę... jednak jak zobaczę serce i taka już na dzidzię sensowną to odetchnę :-)

Gdybym to ja widziała :-) coś koło 5 i kilka dni chyba.. miałam tak późną owulację po 31dc , że naprawdę nie wiadomo.. Beta odpowiada tak mniej więcej 5-6 tygodniowy, pęcherzyk z ciałkiem żółtym też...Ale pewnie dokładnie będzie widać na następnym usg :-)

Ja zdjęcia nie dostałem na Ip ale u mnie jest coś takiego jak Tekila u Ciebie na tym pierwszym zdjęciu ;-), to widzę że jest nas więcej czekających na serduszko, ja też uspokoje się jak już serduszka będzie.

Princeseczka u mnie owulacja też bardzo późno była według Om 6,3 tyg a według usg 4,4 tyg.

U mnie dziś zaś cały dzień mdłości i wymioty, wymioty u mnie powoduje intensywny węch, czuje wszystko aż zabardzo i coś mi nie spasuje i wymioty, ale ja jestem wdzięczna za takie objawy ;-)

Lilith o tak ja tez korzystałam z detektora :)
O tak na razie pęcherzyk fajnie ale co bijące serduszko to bijące serduszko :)

Tekla to mega długie cykle miałaś ? Naturalnie czu ze wspomagaczami ? Jesli nie chcesz nie odp:) ja w tym cyklu miałam podane clo miałam mieć pregnyl alw mój stary lekarz powiedział ze nic. Tego nie bedzie nie podajemy a tu proszę taka niespodzianka :)

Mnie znow tak dziwnie muli nawet nie mdłości ale takie dziwne uczucie i te zapachy o tak masakra ...

Piekne Wasze pecherzyki :)

EM Ka ja to w ogóle długa historia :-) 10 lat staram się o dziecko..trzy razy zachodziłam w ciążę dzięki wspomagaczą ale tam tylko beta urosła i tyle..nigdy nic nie było na usg bo już zaczynało się poronienie... ostatnio byłam w ciąży w 2014 chyba i dałam sobie spokój... nawet już myślałam o adopcji...ostatnio jednak w ogóle mi się wszystkiego odechciało i o...jest :-) a cykle miałam nawet ponad 90 dni :-) ostatnio w ciągu pół roku były nawet w miarę ok 36-48 dni... w życiu bym nie wypadła na to, że nie zajść w ciążę bez leków skoro 10 lat się nie zabezpieczamy ...:-) :-) :-) wpadka jak nic he he :-) :-) :-)

Tekila u mnie podobnie po pinad 7 latach starań. Teraz po prawie roku i aż nie wierzę bo znowu w latach obstawialam. Mam nadzieje, ze każda z nas już tu zostanie i wszystko przebiegnie spokojnie i nudnie.
Dzis mdłości i chyba bardziej boli podbrzusze.. Może od tych uplawow.. W nocy nie spalam i myslalam, ze nie mam objawów a te sprzed @ odeszly heh, ciagle cos wymyślam i się nakrecam..
Emka, detektor musi być, to prawda. Wystarczy minutka i strach odchodzi.
U nas szkoły pozamykane, zas angole szaleją.. Bo trochę śniegu spadło.. No rece opadaja.
U gp progesteronu nie dostane, nie ma szans.. A na uplawy obrzydliwe, dała mi clotrimazolum ale w mniejszej dawce na 3 dni, nie wkładać głęboko. Najważniejsze by się pozbyć infekcji. I słuchajcie! Nie ma tu nystatyny w globulkach haha. Nawet mi na monitorze pokazala co mogę wybrać.. Jest w zawiesinie, nawet mam w domu ale jej mowie.. Co se mam to tam wlać??
No nic, zbieram się po core i zakupy.
Jeszcze wam nie pow. Wczoraj wieczorem napilam się barszczu, pycha. Dziś o mało zas zawalu nie dostałam, bo papier zabarwiony.. Na smierc Zapomnialam dlaczego..
Ogolnie zero apetytu, juz 51 kg dzis..

reklama
Lilith wyobrazilam sobie jak wlewasz sobie ta nystatyne haha:-) moze clotrimazolum wystarczy, tez w poprzednieh ciazy mialan i dawalo rade :p

Dorota dopochwowo strasznie mnie podraznialo.. wytrzymac nie moglam:-\ teraz biore pod jezyk..

Dziewczyny wspplczuje Wam mndlosci.. ja ani w poprzednich ciazach ani traz nie mam...

Tekila batdzo ladnie u Ciebie widac :)

A moj pecherzyk czy dwa urojone wyglaja tak :-)

Załączniki

• 1457099471883.jpg
    1457099471883.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 86
Do góry