reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

W kwestii widzenia dwóch pęcherzyków to ja mam to samo :-) na jednym zdjęciu jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym a na drugim jest jakby podwójne coś w pęcherzyku :-) tam gdzie jest okrągły widać jakby dwa cosie :-) Ale to pewnie wina sprzętu :-)

Załączniki

• 1457087749922.jpg
    1457087749922.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 74
  • 1457087759933.jpg
    1457087759933.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 85
reklama
A no i mnie też niby usg uspokoiło ale na chwilę... jednak jak zobaczę serce i taka już na dzidzię sensowną to odetchnę :-)

Gdybym to ja widziała :-) coś koło 5 i kilka dni chyba.. miałam tak późną owulację po 31dc , że naprawdę nie wiadomo.. Beta odpowiada tak mniej więcej 5-6 tygodniowy, pęcherzyk z ciałkiem żółtym też...Ale pewnie dokładnie będzie widać na następnym usg :-)

Ja zdjęcia nie dostałem na Ip ale u mnie jest coś takiego jak Tekila u Ciebie na tym pierwszym zdjęciu ;-), to widzę że jest nas więcej czekających na serduszko, ja też uspokoje się jak już serduszka będzie.

Princeseczka u mnie owulacja też bardzo późno była według Om 6,3 tyg a według usg 4,4 tyg.

U mnie dziś zaś cały dzień mdłości i wymioty, wymioty u mnie powoduje intensywny węch, czuje wszystko aż zabardzo i coś mi nie spasuje i wymioty, ale ja jestem wdzięczna za takie objawy ;-)

Lilith o tak ja tez korzystałam z detektora :)
O tak na razie pęcherzyk fajnie ale co bijące serduszko to bijące serduszko :)

Tekla to mega długie cykle miałaś ? Naturalnie czu ze wspomagaczami ? Jesli nie chcesz nie odp:) ja w tym cyklu miałam podane clo miałam mieć pregnyl alw mój stary lekarz powiedział ze nic. Tego nie bedzie nie podajemy a tu proszę taka niespodzianka :)

Mnie znow tak dziwnie muli nawet nie mdłości ale takie dziwne uczucie i te zapachy o tak masakra ...

Piekne Wasze pecherzyki :)

EM Ka ja to w ogóle długa historia :-) 10 lat staram się o dziecko..trzy razy zachodziłam w ciążę dzięki wspomagaczą ale tam tylko beta urosła i tyle..nigdy nic nie było na usg bo już zaczynało się poronienie... ostatnio byłam w ciąży w 2014 chyba i dałam sobie spokój... nawet już myślałam o adopcji...ostatnio jednak w ogóle mi się wszystkiego odechciało i o...jest :-) a cykle miałam nawet ponad 90 dni :-) ostatnio w ciągu pół roku były nawet w miarę ok 36-48 dni... w życiu bym nie wypadła na to, że nie zajść w ciążę bez leków skoro 10 lat się nie zabezpieczamy ...:-) :-) :-) wpadka jak nic he he :-) :-) :-)

Tekila u mnie podobnie po pinad 7 latach starań. Teraz po prawie roku i aż nie wierzę bo znowu w latach obstawialam. Mam nadzieje, ze każda z nas już tu zostanie i wszystko przebiegnie spokojnie i nudnie.
Dzis mdłości i chyba bardziej boli podbrzusze.. Może od tych uplawow.. W nocy nie spalam i myslalam, ze nie mam objawów a te sprzed @ odeszly heh, ciagle cos wymyślam i się nakrecam..
Emka, detektor musi być, to prawda. Wystarczy minutka i strach odchodzi.
U nas szkoły pozamykane, zas angole szaleją.. Bo trochę śniegu spadło.. No rece opadaja.
U gp progesteronu nie dostane, nie ma szans.. A na uplawy obrzydliwe, dała mi clotrimazolum ale w mniejszej dawce na 3 dni, nie wkładać głęboko. Najważniejsze by się pozbyć infekcji. I słuchajcie! Nie ma tu nystatyny w globulkach haha. Nawet mi na monitorze pokazala co mogę wybrać.. Jest w zawiesinie, nawet mam w domu ale jej mowie.. Co se mam to tam wlać??
No nic, zbieram się po core i zakupy.
Jeszcze wam nie pow. Wczoraj wieczorem napilam się barszczu, pycha. Dziś o mało zas zawalu nie dostałam, bo papier zabarwiony.. Na smierc Zapomnialam dlaczego..
Ogolnie zero apetytu, juz 51 kg dzis..

reklama
Lilith wyobrazilam sobie jak wlewasz sobie ta nystatyne haha:-) moze clotrimazolum wystarczy, tez w poprzednieh ciazy mialan i dawalo rade :p

Dorota dopochwowo strasznie mnie podraznialo.. wytrzymac nie moglam:-\ teraz biore pod jezyk..

Dziewczyny wspplczuje Wam mndlosci.. ja ani w poprzednich ciazach ani traz nie mam...

Tekila batdzo ladnie u Ciebie widac :)

A moj pecherzyk czy dwa urojone wyglaja tak :-)

Załączniki

• 1457099471883.jpg
    1457099471883.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 81
Do góry